- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X7 Pro Vs Poco X7
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Előre leszögezném, hogy teljesen új vagyok még a NAS-ok és az ATV világában. A héten raktam össze a NAS-t (Synology 418j), - aminek a beállításához kaptam segítséget - erről vannak jelenleg megosztva a filmjeim. Ma vettem egy ATV 4K-t.
Jelenleg örülök mint majom a farkának, hogy egyáltalán azt el tudtam érni, hogy működjön, ahogy kell, tehát a gépről tudok a NAS-ra másolni probléma nélkül, és a jlenlegi médialejátszóm (Dune 4K Pro) látja a NAS-on lévő tartalmakat.
DLNA megosztás van, nem sok fogalmam van sem az SMB-ről, sem a Plex-ről, hogy ez mitől jobb vagy sem, vagy egyáltalán micsoda. A kérdésem lényege az lenne, hogy ez így jó az ATV-nek? Infuse-al szeretnék lejátszani. Tehát, ha összedugdosom este, látni fogja az ATV a tartalmakat, vagy kell valamit bütykölni majd a beállításokkal? Azért kérdezem így előre, mert olyan éjfél körül fogok kb. nekiállni, nem biztos, hogy akkor rögtön tud valaki segíteni, ha gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest