Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Szaisztok!
Egy kis segítséget kérnék, egy ideje már gondolkodom egy ATV 4K-n. Jelenleg egy Dune HD 4K-m van, nem vagyok megelégedve vele maximálisan, ezért nézelődöm, de több kérdésem is lenne, meg igényem.
Alapvetően az, amire eredetileg kitalálták, az iTunes-os cucc, meg ilyenek, engem kevésbé érdekelne (bár lehet néha néznék filmet iTunes-ból is), engem inkább hálózati médialájátszóként mozgatna meg. Synology NAS-ról szeretnék UHD, fHD és HD filmeket, sorozatokat lejátszani vele, ami routeren keresztül kábellel lenne rákötve. Ha jól sejtem ez idáig nem okoz gondot neki.
Nézegettem, hogy ellenben a lejátszó app-ek pénzbe kerülnek. Ez sem probléma. Ahogy itt ovlasgattam Infuse ami igazán jó és dakoratív. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy amennyiben veszek egy ilyen lejátszót, és megeszem rá az Infuse-t, akkor ezeket tudja-e:
- grafikus jukebox, amiben mappákra külön bontva tudom megnézni a filmekete. Tehát ha csinálok egy "mese" mappát, akkor a gyerekeim oda belépve, grafikusan látják a mesék (és csak a mesék) borítóit, és itt lejátszhatják őket?
- a filmeket egy mappán belül több féleképpen sorba rendezhetem (cím, esetleg fájlnév alapján...)?- kezeli sorozatokat, azok évadjait és részeit, grafikusan?(szerk.: ezt megtalálatm közeben)
- valahogy tudom jelölni (vagy ő jelöli autómatikusan) a megnézett filmeket, sorozatrészeket?Ami miatt e mellett döntenék: fontos lenne a kis helyigény (fizikailag) illetve nagyon fontos lenne nekem az igényes, szép jukebox felület, amiért fizetni is hajlandó vagyok.
Mennyire fontos a gép háttértárának a mérete? Mire használható a háttértár? Ha nem akarok rá játékokat, meg ilyeneket telepíteni, max tényleg hasznos app-eket, pl. Infuse vagy valami hasonló zenelejátszó ill. Netflix meg hasonlók, akkor elég a kisebb?
A jelenlegi Dune-t a fenti dolgok miatt cserélném. A Jukebox képességei elég korlátozottak, a felület is elég puritán, a borítok minősége is hagy kívánni valót maga után (ami nem lenne baj, ha cserélhető lenne), illetve a NAS is most van beszerzés alatt, eddig USB-s lejátszás volt, ami ugye ATV-nél nem opció...
Soha nem volt Apple termékem, remélem ez nem okoz gondot a használatában. A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest