- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Nincs /nem találtam olyan opciót, viszont most a Debian keresése közben leltem rá erre a cikkre (a laptopommal kapcsolatban) : [link]
Szép és jó amit leírnak, elvileg lehet is USB-ről bootolni, (majd kipróbálom
viszont a driveres rész az nekem abszolút kínai. Hogyan is fog ott minden működni?
( A PCMCIA kártya kérdése azért is fájó, mert ott lenne a Wifi kártya. )
#263 Sir Ny: sajnos nincsenek meg a technikai feltételek otthon, hogy kiszedjem a merevlemezt meg vissza (pontosabban kiszedem, de nincs mibe másba belerakni
)
-
Nana, azok a vasak még nem nagyon tudtak USB-ről bootolni
@malnabokor : Legrosszabb esetben egy virtuális gépen csinálj egy Debian telepítést, majd DD/Ghost/akármivel klónozd le a Toshiba winyójára, amit mondjuk kiszedsz addig a gépből, és egy USB-s rackbe teszel (IDE rack, vagy kis IDE-nagy IDE átalakító kelleni fog) . Jó eséllyel menni fog.
Mondjuk ne várj egy nagy sebességet, a 300MHz az 300MHz.
-
-
gtasystem
őstag
hogy annyit értesz hozzá, mint amennyit kell
ne hazudozz légyszíves nem írtam ilyet..
annyit tudok róla amennyit kell, az nem ugyanaz..
nem trollkodok és nem kötekedek, fórumozok de neked már ez is trollkodás..a kötekedő te vagy nem én..
te magad írtad hogy nem kell szaki aztán most megint ezt ajánlgatod..
legalább egy topikon belül ne mondj ellent önmagadnak..
folyamatosan mellébeszélsz úgyhogy részemről veled nem szeretnéd erről tovább csacsogni..leeate: látom neked sem sikerült megérteni amit írtam, nem baj ne is törődj vele..
-
gtasystem
őstag
ja hogy arról van szó hogy "te tudod kezelni" és csak simán okoskodsz?
az más..
ha visszaolvasol pont azt írtam hogy szerencse és/vagy szaki kell hozzá, most pedig te javaslod nekem ugyanazt?
ha jól emlékszem azt írtad hogy next-next finish mostmár minden..
csak simán kötekedsz és mellébeszélsz, erre pedig nincs időm, megyek inkább dvd-ért..hcl: ebben nem értünk egyet, win júzerek nagyrésze parancssort se látott még életében mégis jól elvannak facebookon..
-
gtasystem
őstag
onnan hogy nagyjából ennyi a különbség ránézésre..mert tudod nézek is ki a fejemből néha-néha..
de már írtam korábban is hogy a "filozófia" nem érdekel, max. majd ráérzek közben de win-es júzerként első a működés és aztán a filozofálgatás..tényleg nem tudom mi ezen olyan nehezen érthető..ha mondjuk kipróbálsz egy autót mondjuk fiatot mert még nem vezettél fiatot, előtte azért nem kell elzarándokolni itáliába, és Agnelli életrajzát tanulmányozni hogy megérthessem a fiat filozófiát..
és nem keverek semmit sem, te beszélsz mellé mint az előbb a kollégád..
mindegy szerzek egy írható dvd-t, és kipróbálom a mint-et, mert lehet(persze csak lehet) hogy ez volt a baj..
max. legrosszabb esetben lesz egy mint-es telepítőlemezem.. -
gtasystem
őstag
amiről beszélsz az elvileg két külön oprendszer ez meg elvileg mind linux..
win-es átlagjúzernek pedig mindenképpen az..
és amíg ezt nem cáfolják addig ez is a helyzet..de, szerintem pont annyit tudok róla amennyit nekem kell..
és amúgy miből gondolod hogy te jobban tudod hogy nekem mi kell mint én?facepalm
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Windows 7 írta nekem ezt, mert Audigy hangkártyám van:
Compatibility issue between your sound card and Windows
Your sound card isn't compatible with this version of Windows.You might be able to prevent this problem from recurring. Try the steps below in the order given. If one step doesn't solve the problem, try the next one.
Click to go online to the Creative Technology Ltd website for more info and support options
Contact Creative Technology Ltd support to discuss settings or configuration changes that might make your sound card more compatible with this version of Windows.
It might not be possible to use your sound card with this version of Windows. To search for similar devices that are compatible, go online to the Windows 7 Compatibility Center:
Windows 7 Compatibility Center
Persze természetesen hazugság, van rá driver, csak nem hivatalosan...
-
Kalamona1
tag
Simán megy minden. Ha jól emlékszek egy intel atom d525 ös van egy ASUS alaplapban passzív hűtéssel megoldva. Ehhez 2X1gb ddr2 800mhz kingmax ram. és egy 650gb WD hdd. Erre a gépre az első rendszer ami felment az egy ubuntu volt fél vagy egy évvel az unity megjelenése előtt. Simán gördülékenyen ment minden az összes effektet be lehetett rajta állítani még szét is cicomáztam a felszínét . Volt amikor teljesen átalakítottam MAC-esre mindent. Volt kocka effekt meg minden. Most nővérem használja a gépet. Ő kissé zárkózott az új rendszerektől ezért Win7 lett rá rakva. szerintem rossz ötlet volt. Gyorsabb és használhatóbb linuxal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest