- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Rendben, a többi dolog is menni fog (mármint mélyebb tudás igénylése nélkül) ?
amúgy valószínűleg csak két hét múlva lesz időm foglalkozni vele, akkor majd vissztérek ide, csak most adatot gyűjtök
Két dolgot szeretnék még kérdezni. A Debian 5 az mennyire jó szoftveres ellátottság szempontjából?
Illetve mennyit kell majd "erőlködnöm" várhatóan ezen a rendszeren, hogy minden menjen? sima mezei user/windows felhasználó vagyok, eddig soha nem használtam még Linuxot, viszont figyelemmel figyeltem itt a linuxos cikkeket. Ami kicsit 'megrémít', hogy pl. A gyakori linux problémák megoldásainál is gyakran lett emlegetve a parancssor, amit őszintén én szívből elkerülnék, valamint hogy egyes hozzászólások felét nem értemViszont köszönöm szépen a segítséget!
-
malnabokor
senior tag
Nincs /nem találtam olyan opciót, viszont most a Debian keresése közben leltem rá erre a cikkre (a laptopommal kapcsolatban) : [link]
Szép és jó amit leírnak, elvileg lehet is USB-ről bootolni, (majd kipróbálom
viszont a driveres rész az nekem abszolút kínai. Hogyan is fog ott minden működni?
( A PCMCIA kártya kérdése azért is fájó, mert ott lenne a Wifi kártya. )
#263 Sir Ny: sajnos nincsenek meg a technikai feltételek otthon, hogy kiszedjem a merevlemezt meg vissza (pontosabban kiszedem, de nincs mibe másba belerakni
)
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, lenne egy igazi kihívás, mégpedig van egy laptopom, Toshiba Portege 3110CT (itt a konfiguráció:[link]
Erre szeretnék valami használható konfigurációt feltenni (viszont nincs CD olvasója, és ha jól emlékszem USB-s megoldással sem lehet pendriveról telepíteni (vagy még nem sikerült)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest