- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortclay
csendes tag
Sziasztok! Nekem eddig tartott a karrierem a Note 8T-vel. A Sony XA1 után ez a második legrövidebb ideig nálam lévő készülék. Imádom a MIUI-t, de ez a telefon egyszerűen össze van csapva szoftverileg és hardverileg is. A kamera nálam szinte használhatatlan volt. Nagyon jó fényviszonyok mellett lehetett talán értékelhetőt produkálni, de a makrónak, meg úgy alapból a négy kamerának semmi értelme, mert használhatatlan. Több 3-4 éves egy kamerás készülék is simán lekörözi. Gcam-el valamelyest lehet javítani, de az meg sose lesz tökéletes, így pl. ha egy virágot akarsz lefotózni délben, akkor oké, de egyébként ha pillanatot akarsz megörökíteni, borzalmas. Ráadásul az utolsó frissítés óta valmiért a gyári kamera minden képet elmosott szinte, nem is értem miért. A szoftverrel nálam állandóan probléma volt, volt hogy hívtak, kinyomtam és csörgött tovább, nem is egyszer. Volt amikor az egész UI "elméreteződött". A kijelző sokszor teljesen elkalibrálta magát és újraindításig sokkal fakóbban, de világosabban jelenítette meg a képet.
Végül tegnapelőtt Mi 9T-re cseréltem Android 10-el és MIUI 12-vel. Sajnálom, hogy alapból nem ezt vettem. Ha a Note 8T-t szoftveresen rendbe rakja a Xiaomi, akkor talán alap dolgokra használható készülék lenne, de nálam ez sem igazán jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nintendo Switch 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest