Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fortclay

csendes tag

Sziasztok! Nekem eddig tartott a karrierem a Note 8T-vel. A Sony XA1 után ez a második legrövidebb ideig nálam lévő készülék. Imádom a MIUI-t, de ez a telefon egyszerűen össze van csapva szoftverileg és hardverileg is. A kamera nálam szinte használhatatlan volt. Nagyon jó fényviszonyok mellett lehetett talán értékelhetőt produkálni, de a makrónak, meg úgy alapból a négy kamerának semmi értelme, mert használhatatlan. Több 3-4 éves egy kamerás készülék is simán lekörözi. Gcam-el valamelyest lehet javítani, de az meg sose lesz tökéletes, így pl. ha egy virágot akarsz lefotózni délben, akkor oké, de egyébként ha pillanatot akarsz megörökíteni, borzalmas. Ráadásul az utolsó frissítés óta valmiért a gyári kamera minden képet elmosott szinte, nem is értem miért. A szoftverrel nálam állandóan probléma volt, volt hogy hívtak, kinyomtam és csörgött tovább, nem is egyszer. Volt amikor az egész UI "elméreteződött". A kijelző sokszor teljesen elkalibrálta magát és újraindításig sokkal fakóbban, de világosabban jelenítette meg a képet.

Végül tegnapelőtt Mi 9T-re cseréltem Android 10-el és MIUI 12-vel. Sajnálom, hogy alapból nem ezt vettem. Ha a Note 8T-t szoftveresen rendbe rakja a Xiaomi, akkor talán alap dolgokra használható készülék lenne, de nálam ez sem igazán jött össze. :W

Új hozzászólás Aktív témák