- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwizard
tag
válasz
mcwizard #2098 üzenetére
Sziasztok!
A Bluetooth sehogy sem akart megjavulni bármint is csináltam, ezért visszavittem a telenorba, ők meg elküldték szervízbe. Az autórádióval egyébként használhatatlan volt. Oda-vissza ugrált a hang az autó hangszórója és a telefon hangszórója között, percenként többször.
A szervízlap szerint tesztelték az eszközt, de nem találtak hibát. Csináltak egy szoftver frissítést elvileg, bár én úgy adtam le a telefont, hogy nem volt elérhető frissítés. Lehet, hogy ők tudnak valamit, amit én nem
Újratelepítettem mindent, amit előtte is használtam. A hatótáv kb 8-10 méter attól függően, hogy van-e a telefon és a karórám közt fal vagy működő mikróÚgy veszem észre, hogy nálam nem számít, hogy szilikon tokban van-e a telefon, vagy nem.
Mindenesetre most úgy néz ki 2 nap használat után, hogy jól funkcionál a Bluetooth.Üdv,
-
Kaisi
csendes tag
válasz
mcwizard #2088 üzenetére
Na végre van valaki akinek szintén baja van a bluetooth kapcsolattal. Nekem tasker van úgy beállítva hogy ha az autohifi bluetootját érzékeli bekapcsolja a wifi hotspotot amire a hifi wifije felmászik és indítja az online rádió alkalmazást, így netes rádiót hallgatok útközben. Viszont nagyon sokszor dobálja el a bluetooth-ot így lekapcsol a hotspot és megszűnik az adás. A Note 5ösömmel nem volt ilyen. Valami galiba van a Bluetooth résszel az tuti....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged