- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwizard
tag
válasz
mcwizard #2098 üzenetére
Sziasztok!
A Bluetooth sehogy sem akart megjavulni bármint is csináltam, ezért visszavittem a telenorba, ők meg elküldték szervízbe. Az autórádióval egyébként használhatatlan volt. Oda-vissza ugrált a hang az autó hangszórója és a telefon hangszórója között, percenként többször.
A szervízlap szerint tesztelték az eszközt, de nem találtak hibát. Csináltak egy szoftver frissítést elvileg, bár én úgy adtam le a telefont, hogy nem volt elérhető frissítés. Lehet, hogy ők tudnak valamit, amit én nem
Újratelepítettem mindent, amit előtte is használtam. A hatótáv kb 8-10 méter attól függően, hogy van-e a telefon és a karórám közt fal vagy működő mikróÚgy veszem észre, hogy nálam nem számít, hogy szilikon tokban van-e a telefon, vagy nem.
Mindenesetre most úgy néz ki 2 nap használat után, hogy jól funkcionál a Bluetooth.Üdv,
-
Kaisi
csendes tag
válasz
mcwizard #2088 üzenetére
Na végre van valaki akinek szintén baja van a bluetooth kapcsolattal. Nekem tasker van úgy beállítva hogy ha az autohifi bluetootját érzékeli bekapcsolja a wifi hotspotot amire a hifi wifije felmászik és indítja az online rádió alkalmazást, így netes rádiót hallgatok útközben. Viszont nagyon sokszor dobálja el a bluetooth-ot így lekapcsol a hotspot és megszűnik az adás. A Note 5ösömmel nem volt ilyen. Valami galiba van a Bluetooth résszel az tuti....
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest