- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwizard
tag
válasz
mcwizard #2098 üzenetére
Sziasztok!
A Bluetooth sehogy sem akart megjavulni bármint is csináltam, ezért visszavittem a telenorba, ők meg elküldték szervízbe. Az autórádióval egyébként használhatatlan volt. Oda-vissza ugrált a hang az autó hangszórója és a telefon hangszórója között, percenként többször.
A szervízlap szerint tesztelték az eszközt, de nem találtak hibát. Csináltak egy szoftver frissítést elvileg, bár én úgy adtam le a telefont, hogy nem volt elérhető frissítés. Lehet, hogy ők tudnak valamit, amit én nem
Újratelepítettem mindent, amit előtte is használtam. A hatótáv kb 8-10 méter attól függően, hogy van-e a telefon és a karórám közt fal vagy működő mikróÚgy veszem észre, hogy nálam nem számít, hogy szilikon tokban van-e a telefon, vagy nem.
Mindenesetre most úgy néz ki 2 nap használat után, hogy jól funkcionál a Bluetooth.Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- World of Warships
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest