- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X7 Pro Vs Poco X7
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwizard
tag
válasz
mcwizard #2098 üzenetére
Sziasztok!
A Bluetooth sehogy sem akart megjavulni bármint is csináltam, ezért visszavittem a telenorba, ők meg elküldték szervízbe. Az autórádióval egyébként használhatatlan volt. Oda-vissza ugrált a hang az autó hangszórója és a telefon hangszórója között, percenként többször.
A szervízlap szerint tesztelték az eszközt, de nem találtak hibát. Csináltak egy szoftver frissítést elvileg, bár én úgy adtam le a telefont, hogy nem volt elérhető frissítés. Lehet, hogy ők tudnak valamit, amit én nem
Újratelepítettem mindent, amit előtte is használtam. A hatótáv kb 8-10 méter attól függően, hogy van-e a telefon és a karórám közt fal vagy működő mikróÚgy veszem észre, hogy nálam nem számít, hogy szilikon tokban van-e a telefon, vagy nem.
Mindenesetre most úgy néz ki 2 nap használat után, hogy jól funkcionál a Bluetooth.Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- MOUSE: P.I. For Hire - Jövő évre halasztották a premiert
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest