-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Szia!
Aha...
Nos, most egy ilyen verzión néztem utána: V12.0.4.0.QCXMIXM (xiaomi.eu)
Itt a Beállítások -> Hangok és rezgésekbe semmit nem találtam, de kint főképernyő fizikai gomb hang LE majd a három pötty, alul megjelent a "Ne zavarj mód", arra rá böktem, alatta megjelent egy időzítő opció, amin be lehet állítani, hogy mennyi ideig legyen be kapcsolva a mód.
Ne zavarj mód és a Néma mód közt mi a különbség ? Szerintem (nekem) ugyan az.
Mi a ROM verziód ? -
user26
senior tag
Szia!
"Néma mód időzítés" , ezt kifejtenéd, hogy hol lehetne megtalálni, illetve mire is való ? Csak kíváncsiságból utána néznék, mert máshol is olvastam ezt a gondot..."Redmi note 8t akadására-lagolására van valami megoldás?"
Igen.
ROM verzió ?
Barátnőmnek ilyent vettem, eleibe gyári Globallal használta, majd EU -ra váltottam neki, és egy deka gond nics.
Apámnak is erre cseréltem ki, nála jelenleg még EEA, V12.0.2.0.RCXEUXM Rom fut, nincs panasz semmire.Több infó hiányában két feltételezett gond lehet:
1, hardver gond, 100-ból 1.
2, szofver gond, webshopos tákolmány, rosszul frissített.
(Vagy éppsengéssel a rendszer appok akadnak - laggolnak, vagy általad használt más, szerintem ez se mindegy.) -
ivopapus
tag
1. Az érzékelőt tisztán tartva nekem nem volt ilyen bug, ettől függetlenül váltottam EU romra mert a miui tarcsázó szimpatikusabb.
2. A rom felpakolása semmi extra tudással nem jár, kb 15 perc alatt kész van, ha megvan a bootloader nyitás.(ez 1 hét)
Garanciavesztéssel nem jár, ha esetleg szervizes, vissza rakod az eredeti romot és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged