- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Fölment az új rendszer, aztán alapra állítottam mindent. Megpróbáltam újra "belakni", megint alapból 2x volt minden névjegy...Megőrülök ettől a névjegyzéktől. Legyalultam az összeset, és egy nemrég elmentett .vcf fájlból visszaállítottam. Most jó.
Átnyálaztam a beállításokat, beállítottam amit akartam..(pl betűméret). Ami nekem tetszik, ez az ultraerős akkumulátorkímélő. Kilő mindent, a hívás és üzenetek ikon marad. Nekem nagyjából elég is lesz..... A wifire hamar csatlakozik, de hamarosan hazaérnek a család azon tagjai, akiknek kettessel kezdődik a személyi számuk, aztán meglesz a próba, ha fölengednek este minden kütyüt a hálózatra.
Nagyjából elégedett vagyok, minden ott van ahol eddig, csak esetleg egy kicsit finomodott, több beállítás van. Gyors, de ezzel eddig sem volt gondom. Azt még mindig nem tudták megoldani, hogy memóriakártyán lévő hangot csengőhangnak állítsak, legalábbis nem találtam meg. Majd bemásolom a csengőhang mappámat a belső memóriába.
A készenléti időre leszek kíváncsi, bár borítékolható hogy ez az új ultraerős akkumulátorkímélő mód jól megnyomja.
Eddig tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged