- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
A mai napon csatlakoztam a csapathoz, egy ilyen készülékkel. Egy Redmi Note 5-öst váltott amellye alapon nem lett volna gond de a kijelző (ami sarkalatos pontja) elkezdett beégni elég rendesen, csak kikapcsolt kijelző alatt tűnt el de az is inkább éjszaka alatt, illetve már elkezdett laggolni is.
Bevallom konkrétan nem terveztem ezt a típust, bementünk a Telekomhoz és mivel új állásom is lesz így részletre bementünk választani és az eladó berakta a javasolt 3-asába. (Huawei P30 lite, és Samsung A51 volt még, utóbbi vaskos plusszal), és a márka miatt mert alapon bejön a Xiaomi ezt választottam. És kaptunk egy kis kedvezményt
Elsőre nagyon tetszik, mindent még nem próbáltam ki, de kíváncsian várom ez hogyan teljesít mert az 5-ös frankó cucc volt de pont a gari lejárta után kezdett a kijelző megkotlani és a közelségérzékelő is vacakolt, nem működött rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Path of Exile 2
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jövedelem
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest