Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
Koviisti #459 üzenetére
+ Batai15, a kamera nekem nem volt szempont, sosem volt az egyik mobilomban sem, én inkább a hangra megyek rá. Viszont amennyit értek hozzá hogy nappali kinti fénynél és rendesen világított szobában jók a felvételek, estefelé és gyenge fény viszonyoknál már rosszabbul teljesit, soso!
Volt nem is egy xiaomi telefonom Redmi 1s-el indult az utolsó Redmi Pro volt, de tisztában vagyok a MIUI tovább fejlődésével Szabó Kornél jó voltából. A MIUI egy komplikáltabb rendszer, fejlettebb de ez nem is lehet kérdés, mivel tavaly fejlesztették ki és idén indították útjára a Realme UI-t, itt nyoma sincs az agresszív ram, programok bezárásának, valahogy tisztább könnyebben kezelhető rendszer, hasonló a Color és Oxigén OIs-hoz, de a Meizu rendszeréről sem áll olyan távol. S mint tudod ezek a rendszerek, de mondjuk inkább a Meizu-é stock androidhoz közeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest