Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
urgoz
aktív tag
Helló! Tegnap vettem egyet az Alzánál. Még nincs belakva. Szerintem is jól néz ki, és a gyári sötét tokkal egyáltalán nem zavaró. Majd veszek rá rendes gyűrűs armor tokot, úgy meg végképp mindegy.
Egy Lenovo K4 Note-ot vált. Leginkább a sztereó hangszóró miatt esett erre a választás, mivel a Lenovonak előlapi sztereó hangszórói vannak, és eléggé elkényeztetett hangzás terén. Azt kell mondjam, hogy a Realme teljesen partiban van vele, mind hangzásban, mind hangerőben. Talán a Lenovo egy picivel teltebben szól, és ennél még lehetett hangszóróval is állítgatni a dolbyt, de ha nem egymás után hallgattam volna ugyanazt a zenét a két telefonon, akkor fel se tűnik. Amúgy meg büdös gyors, de 2 giga ram és egy MTK6735 után nem csoda.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest