Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok!
Sajnos 4 hónap alatt sikeresen beégett a samsung note 10 plussz kíjelzõje, pedig vigyáztam rá elég rendesen. A garanciát lerendeztem, és lehet visszakapom a pénzt, ha a bolt nem tud 48 órán beszerezni egy note 10 plussz aura white 4G készüléket. Igen, itt UK-ban ahol élek nagyon jó fej cég (CeX).
Tehát, ha visszakapom a pénzt akkor lehet nem samsungot veszek, szemezgetek egy Realme X2 Pro-val, fehér 12 gb/256 gb változatt £399-ért újszerü állapotban két év garanciával. Telefonról elég sokat olvastam, de szeretnék itt a topicban is "real-life" véleményeket kérni ha lehet. Pár kérdésem lenne:
1. Milyen az üzemidõ?! Kibír egy intenzív napot?
2. Térerõ rendben van? Én vodafoneUK-val használnám, samu elõtt huawei P20 Pro, Mate 20 Pro és P30-am volt, azok rendben voltak. A note kicsit gyengébb, de elfogadható volt.
3. Fotók/videó, rendben van? Átlagos használható kategória? Nincs szükségem semmi extrára, csak h3tköznapi fotózàsok.
4. Dual sim müködik rendesen?
Minden segitséget/véleményt/tanácsot elõre köszönök!Üdv. Miklós.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Just Cause 3 teszt (PS4)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OLED TV topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest