Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koviisti
csendes tag
Tisztelt csoporttagok!
Csak most akadtam rá a realme x2 pro-ra. Xiaomi Note 10-et váltanék. Realme és a kamera....Hát elnezve a note 10 képeit... ( Szobafénynél elképesztő színtelen-fakó képeket képes lőni..) Realme nem tunik visszalépésnek még kamerás fronton se, es minden másban meg sokkal jobbBtel-nél itthon 140e bruttó, arukereson csupa jot irtak az uzletrol, remélem megbizhatoak is
Ennyiert jo vetelnek tunik. Esetleg személyes tapasztalatok a keszulekkel kapcsolatban? Az osszes hozzászolást elolvastam, de megkoszonom az ujakat is
a kamera egyáltalán nem tunik nekem a gyengejenek. Android 10-et megkapja??? Szoftveres támogatása-frissítése van olyan folyamatos mint egy xiaominak?? Koszonom szépen a válaszokat!!!
Innen venném: https://b-tel.hu/realme/13087-realme-x2-pro-dual-sim-128gb-8gb-ram-white.html?search_query=realme&results=5
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Négy friss címre készült fel az új Arc meghajtó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- Suzuki topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest