Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Arról esetleg nincs hír, hogy szolgáltatói forgalmazás hogyan alakul?
Vagy nem alakul?
Még mindig csak az olcsóbb készülékek szerepelnek a palettán, ahol szerepelnek egyáltalán. -
bigmasterg
addikt
Samsungéknál meg még belefér az alap s21-S22 telókba, de még az FE-kbe is a zoom kamera. Az A szériát nem is említve.
Iphone-okkal meg mindig is úgy voltam, hogy jó-jó, de azért az androidos konkurenciához képest túlárazott. Na mostanra elértünk oda, hogy az iphone nem lett túlárazott....
-
-
-
-
válasz
dredjudge84 #90 üzenetére
Ő a xiaomi mi 12-ről beszélt, nem a realme gt2-ről
-
bigmasterg
addikt
Kicsit reklám szagú lett a komment, főleg itt húztam fel a szemöldökömet.
"A zoom pedig ennél a telefonnál 2x-ig bőven használható, az meg már majdnem mindegy, hogy 2x vagy 3x"Ezt kicsit ferdítésnek érzem.
Illetve én az eltérő perspektíva miatt szeretem használni a zoom kamerát. (ahogyan ezt már más is említette előttem). Sokkal kellemesebb tárgyfotókat vagy portrékat lehet készíteni már egy 2x-es (ekv 50mm körüli) lencsével is, mint az alap szélessel.
-
válasz
dredjudge84 #91 üzenetére
Igen, jobb híján marad ez.
-
törölt tag
Egyébként most,h nézegettem, erről a hátlapról egy picit a régi Galaxy S5 jutott eszembe..lehet csak nekem.
-
-
joey04
titán
Az itteni tesztben a sima 12-re írják hogy 300k körül kezd. Ebből kiindulva a pro brutálisan drága, mert még az is sok lenne 300-ért. szóval szerintem a többségnek nem lesz meglepi sajnos. hivatalos ár nélkül is kijelenthető, hogy teljesen félrementek az árazással és közel sem nagy siker ennyiért. ja és attól még ez is drága marad.
csak azért mert egy másik gyártó pofátlanul még magsabbra árazott, ez nem lesz olcsóbb.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Kolondrum #69 üzenetére
Igen, én értem. De... a GT jelenleg 12/256-os kiszerelésben 165 eFt. A GT 2 ugyan ilyen konfigurációval 225 eFt. SOC ugyan az, kamera kicsit jobb, üzemidő kicsit több. Ez vajon megér +60 eFt-ot? Csak az a gond, hogy a GT képei nagyon túlszaturáltak, legalábbis számomra. Vagy ezen már korrgáltak szoftveresen?
-
mjani1172
addikt
Nem lesz meglepi.
Aki olvasgat, láthatja, hogy évről évre drágulnak.
Pár éve még elgondolkodtam azon hogy csúcs Xiaomi legyen,hiszen árban jó volt, bár voltak hibái. Most már csak a hibái maradtak.Egyre több embett látok, aki ennyi pénzért nem vesz tőlük semmit,inkápp Apple-t választ,jogosan.
Egy idő múlva nekik lesz meglepi.
-
Hallosz
senior tag
Kifejezetten jól néz ki ezzel a strukturált hátlappal és ha még nem is csúszik az külön pirospont.
A többi része, hozza az átlagot. -
Legendd
senior tag
Holnap kiderülnek a Xiaomi 12 sorozat tagjainak a magyar árai aztán jön majd feketeleves. Illetve örömködés, hogy milyen olcsó ez a Realme GT2 Pro, ezt garantálom.
A vezetékmentes töltés nekem is fontos (i13 Prót használok), de őszintén szólva jobban örülnék, ha gyorsabban töltene fel a telefonom, minthogy ez a funkció benne van. Több hasznát lehet venni egy esetleges gyorstöltésnek, mint a vezetékmentesnek., de az a legkirályabb, ha mindkettő adott.
A zoom pedig ennél a telefonnál 2x-ig bőven használható, az meg már majdnem mindegy, hogy 2x vagy 3x. Egyedül a videók esetén nem ugyanaz azért.
Az IP68 pedig olyan, hogy szuper, ha van, de ha beázik, egyik gyártó sem vállalja a garanciát, szóval boldogok lehetünk, ha benne van a speciben, de itt is sok részen látszik a szigetelés, maximum hivatalosan ninics minősítve.
299 900-ért pedig 12/256-ot kapsz, 280 a 8/256, előrendelésben pedig előbbihez még egy 70 ezres tablet is jár.
Nem tudom, szerintem elég jó ajánlat, én használom is pár napja és a RealmeUI az Androidon belül az egyik legjobb rendszer. -
Azt látni kell, hogy a komolyabb fényképezőgépek használóit csak ritkán elégíti ki a fényképezőgéphez kapott objektív, a jobb fényképezőgépek használói túlnyomó többségben cserélhető objektívekkel fényképeznek.
Egy mobilon eléggé drága lenne kidolgozni a cserélhető objektívek használhatóságát, ezért tesznek több optikát és szenzort a mobil hátuljára. Persze az is nagyon drága lenne, ha ugyanolyan szuper szenzorból raknának hármat, de különböző optikával (tele, wide és makro). Ezért raknak egy jó szenzort jó objektívvel, amire több feladatot bíznak, mellé raknak egy közepes szenzor-optika párost, ami ellátja a széles látószögű feladatokat és a maradék pénzkerettől függően tesznek egy harmadikat.
Itt nagyon szűk pénzkeret maradt fent a harmadik kamerára (a 300 eFt ár ellenére
), ezért bepróbálkoztak egy olcsó fixfókuszos mikroszkóp jellegű kamerával. Egyébként ötletnek nem rossz, majd meglátjuk, hogy a felhasználók szélesebb köre mit szól hozzá
-
Az igazi csúcskészülék egyik legnagyobb jellemzője, pont a zoom kamera, ami itt kimaradt, és már csak ez miatt sem lehet csúcs, de ezt leszámítva egész jó is lehetne, de pl egy s21fe-be belefért. Oké tudom itt meg van más, de pont ez a fájdalmas ennél a készüléknél, bár akkor minek lenne oneplus 10 pro. Igaz ott is elég harmatos a 3.3x zoom.
-
Érdekes bugra lettem figyelmes. Az ujjlenyomat-olvasó kontúrja akkor látható, ha olvasni is fogja ha rárakod az ujjad. Én ma többször futottam bele abba, hogy a nyugalmi állapotban lévő telefont addig nem tudom feloldani, még a telefon meg nem mozgatom és meg nem jelentik a kontúr. Igen. Én gyakran oldan fel úgy, hogy a telefon az asztalon pihen. Xiaomi megoldotta, érintésre éled az olvasó, várja az érintést. Ők ehelyett a gyorsulás mérőre bízták ezt.
-
Vártam már a tesztet , egyre szimpatikusabb a gyártó .
-
subset
senior tag
Szüksége max. a gyártóknak van rá (a mikroszkóp kamerára), hogy spóroljanak.
A user legfeljebb 1-2x eljátszik vele, ahogy a tesztben is írva vagyon, nem olyan egyszerű vele makrózgatni...és nincs is sok értelme, ha úgy kell kitalálni mit is fotózott vele az ember...
Szóval azért ez a trend manapság, mert az azért hülyén nézne ki 2-300-ért, hogy csak 2 kamera jut a hátlapra. Kell valami olcsó még ha mihaszna darab is a periszkópos lencse helyére. -
gr1975
csendes tag
csatlakozom egy előttem szóló fórumtárshoz, én sem értem miért van (és vajon van-e) szükség 3 mp mikroszkóp kamerára egy csúcsmobilban....
-
bostone
addikt
GT inkább játékokhoz ajánlott, de nélküle is elég fürge.
Minden tech eszköz melegszik, ha erőforrást kiemelten igénylő helyzeteknek teszed ki.
Nincs csoda, nincs olyan megoldás, amivel ez kiküszöbölhető lenne. -
-
Predike
csendes tag
A "GT Mód" setting (GT2 PRO), ez tudja valaki mit jelent ? Nekem nem egyértelmű, akkor nem max teljesitménnyel megy a teló ha ez nincs bekapcsolva ? Vagy csak a Képernyőfrissitésre van hatással ? Csakmert erről (is) ir ott a beállitásnál... Vagy mind2re hatással van ? Engem főleg a teljesitmény érdekelne és ha max erő csak bekapcsolva jön elő akkor van valakinek valami tapasztalata/ismerete hogy mivan ha ez minding bevan kapcsolva ? Nem melegszik/fagyogat ki ?
Fura hogy megnéztem pár tesztet róla youtubeon az elmúlt pár napban de erről a beállitásról senki nem tett említést, ahogy a Prohardver tesztben sincs...
-
vince
őstag
Ki gyártja nagyüzemben vasalógyöngyökből a PH! logókat?
kép1, kép2
A törzsolvasói játékon nyert Realme füleshez is kaptam vagy hatot, de látom, maradt még bőven -
DrKapocs
őstag
Nekem tetszik, csak ennyit sajnálok egy telefonért adni. Főleg egy Realme-ért. Ha csökkenni fog az ára, akkor talán... A GT 2 esetében pedig nem látom az igazi előnyt a tavalyi GT-hez képest. Kicsit jobb képminőség és a kicsit nagyobb akku.
-
dredjudge84
őstag
Aki sokallja az árat, vegye a tavalyi GT modellt. SD 888-as mobil itthon 160-ért már meg lehet venni.
-
törölt tag
“Kicsit” sokallom az árát, pláne,h azért vannak hiányosságok..
-
bostone
addikt
válasz
Donki Hóte #61 üzenetére
Nekem mindig nehezen fért a fejembe, mitől prémium az üveg. Másrészt a felhasználók 99%-a tokban hordja a mobilt. A műanyag előnyeit nem is említve, pláne ha az újrafelhasznált anyagokból történik.
Az autóiparban sem értem a váltást: a többtonnás "takarékos" SUV kategória térnyerése az üzemanyagárakkal szemben.
Pontpontpont.Egyébként tetszik, ahogy a Realme belevetette magát az Európai forradalomba a megfizethető árú termékekkel. A gyors váltás picit fájó apróságnak tűnik, de viszonylag kevés modell kínál 1440-es kijelzőt ilyen áron.
-
David75
őstag
A fehér meg a zöld is nagyon szép. Én simán venném galaxy ultra helyett, mondjuk nekem a kamera amúgy sem akkora szempont, többet számít a gyorstöltés meg a snapdragon proci számomra.
-
Az üveg/kerámia hátlap manapság nem a prémium, hanem az ultra prémium szegmens sajátossága lett, irreális felárat kérnek érte, miközben egy jó anyagból jól megcsinált műanyag hátlap teljesen megfelelő kinézetű és funkcionalitású.
Az ilyen műpapír, vegán bőr hátlapok nekem kicsit taszítóak, de ezt is meg lehet jól csinálni.
-
beno52
tag
-
válasz
pècsimunkás #55 üzenetére
Nem. [kép] Ezekkel tudja ami rá van írva. Xiaomi PB is a maxxal 18W-al tölti.
-
bostone
addikt
Csuda, hogy a műanyag hátlapot még senki sem jelölte meg, mint flagship kizáró tényező.
-
-
oxide83
aktív tag
Idén szerintem ne várjunk ennél jobb ajánlatot a 250-300 ezres szegmensben. A gyártók minimalizálták idénre az innovációt feltételezhetően a chiphiány miatt. Egy kicsivel gyorsabb processzor, talán egy kicsivel gyorsabb töltés némi áremelkedéssel, és kb ennyi az újítás a tavalyik telókhoz képest. Én a feketét várnám már nagyon esetleg szolgáltatói kínálatban vagy nagyobb webshopokban (edigital, mediamarkt), ezt a csúnya, otromba fehéret, valamint a zöldet nem venném meg soha.
-
törölt tag
Az egy dolog, hogy közelebb tudsz menni (sokszor nem opció egyébként), de attól még a perspektivikus torzítás miatt tök más lesz a kép: [link]
A ma divatos, 24mm körüli ekvivalens főkameráknak szerintem túl széles a látószöge a legtöbb helyzetre, én a 3x "telét" kb dupla annyiszor használom.Legjobb szerintem az lenne, ha a periszkópos kameráknak fix látószög helyett valódi zoom lencséi lennének. A technológia létezik, 15 éve a Samsung G800-ban és pár kompakt fényképezőgépben megoldották már.
És akkor tényleg elég lehetne akár 1 kamera is a hátlapra, miközben a mostani két-három fix látószög helyett lenne egy csomó "köztes" is úgymond, mindegyik azonos minőséggel. -
dredjudge84
őstag
Ez jó volt.
Amúgy hallottam egyszer egy olyan sztorit, hogy valaki a Samsung telefonját elvitte szervizbe hogy elromlott, aztán kiderült hogy azért mert beázott és mondta hogy hát ő víz alatt fotózott vele, mert azt írták hogy vízálló a telefon valamilyen mélységig. Kapta is az ívet hogy azért fotózott víz alatt, mert ott minden nagyobbnak látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyedi hátlapot és halszemoptikát villant a Realme, de az elitet még nem szorongatja meg.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest