- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kozi75
csendes tag
Ugyanez van nálam, a Play Store nem hajlandó normálisan frissíteni az appokat. Amúgy a net villámgyors, a böngészés is, csak ezzel az alkalmazással van gond. Mindent megpróbáltam a wifi csatorna áthangolástól a telefon hard resetig, nem segített. 5 és 2 GHz-es wifin is ugyanúgy megvan a probléma. Munkahelyi wifi / mobilnet okés.
Én azt csinálom, hogy ha látom, hogy beakad, akkor gyorsan ki/be kapcsolom a wifit és ekkor megjavul egy időre, ami általában pont elég ahhoz, hogy lefrissítse az appokat. Marha bosszantó, de már annyit szórakoztam vele, hogy telibeszarom állapotba kerültem.
Minden más eszközöm tökéletesen működik a hálózatomon, a Realme tablet is.[ Szerkesztve ]
-
Ugye bakker senki nem hitt el nekem akkor. Router csere lett a vége. Kapott resetet a router, nem nyert, mindent kapott, új fw-vel ment egy ideig, de végül csere lett. Netgear WNDR3700v2 volt a neve.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
-
Neked úgy van beállítva, hogy mindent autómat felrak? Na én ezt jó régen befejeztem mivel voltak vele gondok. Mindent egyesével magam rakok fel. Semmiféle visszaállítás funkció nincs. Max annyi, hogy felhőből egy egy app letöltheti az adatiait. Fuelio, viber, előbbi manuálisan. Talán ennyi is. Google account meg nálam úgy szokás (babona), hogy régi telefon és új egyszerre él. Majd ha martkb minden fent van a régiből fogom és eltávolítom, sőt azt a telefont leveszem a megbízható telefonok közül. Így még nem volt vita.
Nekem egyébként a Blitzwolf app furcsa. Az eszközlista sorrend nem variálható, hiába mentem, mentés után minden beáll a gyári sorrendre, azaz ahogy poco-n volt, csakhogy körben lett új eszköz és az előre került, ami nem szerencsés.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
GT mód pont annyira kell mint a Qi. Ez nem erre van. Több hőt termel sima használat közben mint a Snapi 865 terhelve. Úgy sem bírná. Próbáltam, valamivel még fürgébb menüben. Játékban ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest