Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
huliganboy
addikt
válasz
bostone
üzenetére
Nem! Be van lakva, tiszta rendszerrel indultam 12 alatt majd 2 nap után frissítettem 13ra..
Én is ezen agyalok, de azért nem elvárható minden felhasználótól.. Mondjuk én pont meg tudom oldani ha kell.. De nem garancia ez, sem, hisz az xda meg a 4oda és hasonló oldalak is tele vannak ezzel a hibával megoldás nélkül..
-
pècsimunkás
addikt
válasz
bostone
üzenetére
Persze. Kb 2x annyiba kerül.
Fènyesebb kijelző, erősebb rezgès ès vaku.
Számomra ennyi plusz lenne. A Realme gyengèbb rezgèsèt viszont kiváltottam órával.
Szóval ez sem probléma már.
A vakut meg megszoktam, hogy ilyen, aztán ennyi.A Gt2 pro viszont a töltèsi sebességben sokkal jobb. Az ujjlenyomat olvasó, vagy az arcfelismerès is parádès- gyorsabb mint a Samsungè.
Üzemidőt, azt nem tudom, de majd az ex(?) fórumtarsunk megírja. Számomra a Realme üzemideje 10*/10*!Kamera mindkettőben jó.
Szerintem majd, ha megjelenik az Android 16, akkor váltok majd- jelenlegi állás szerint Realme- re. . Addig nem. Addig marad a GT 2 pro!
-
novinyul
veterán
Ízlések és pofonok
Nekem egyikkel sincs bajom, de persze ha törik akkor bizony a hajlított kijelző brutál drága. A telefon meg bár nem lett hibátlan(BBK nem akar házon belül konkurenciát), de ár-érték arányban az egyik legjobb választás jelenleg. Mikor kibontottuk a GT2 Pro-t és próbáltam, hát bizony nem szívesen adtam vissza. De ha már tesztre a 9Pro Plus-t kértem
Eddig ez a telefon egy nagy pozitív meglepetés. -
Elit3Zotya
addikt
1. Nekem jobb érzés használni full kijelző vezérlés módban.
2. Jobban néz ki, de hogy annyival, hogy rendesen FrédiBéninek hat a sima kijelzős mellette
3. Nekem nincsennek véletlen érintések sem, erre szoftveresen van már megoldása minden gyártónak kb.
A többivel egyetértek.
-
Ha tokban van nincs véletlen érintés S9+ nekem nem volt egy se. Az üvegfolia, hát igen az nekem valami plexi inkább, jó volt egy darabig de valahogy alá ment egy kis kosz, nem tudom h sikerült neki. Tényleg szép, modern. De elvagyok a simával is ha vékony a káva csak akkor.
-
-
Az üveg/kerámia hátlap manapság nem a prémium, hanem az ultra prémium szegmens sajátossága lett, irreális felárat kérnek érte, miközben egy jó anyagból jól megcsinált műanyag hátlap teljesen megfelelő kinézetű és funkcionalitású.
Az ilyen műpapír, vegán bőr hátlapok nekem kicsit taszítóak, de ezt is meg lehet jól csinálni.
-
dredjudge84
őstag
Ez jó volt.
Amúgy hallottam egyszer egy olyan sztorit, hogy valaki a Samsung telefonját elvitte szervizbe hogy elromlott, aztán kiderült hogy azért mert beázott és mondta hogy hát ő víz alatt fotózott vele, mert azt írták hogy vízálló a telefon valamilyen mélységig. Kapta is az ívet hogy azért fotózott víz alatt, mert ott minden nagyobbnak látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval ez valós akció volt.
!
...
Nekem egyikkel sincs bajom, de persze ha törik akkor bizony a hajlított kijelző brutál drága. A telefon meg bár nem lett hibátlan(BBK nem akar házon belül konkurenciát), de ár-érték arányban az egyik legjobb választás jelenleg. Mikor kibontottuk a GT2 Pro-t és próbáltam, hát bizony nem szívesen adtam vissza. De ha már tesztre a 9Pro Plus-t kértem
Eddig ez a telefon egy nagy pozitív meglepetés.

ferob