- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
válasz
mjani1172 #685 üzenetére
Mindenhol az volt írva a telefonnál, hogy "Snapdragon Sound", ami azt takarja, hogy össze létező, legjobb minőségű BT codec támogatva van. Ahogy az összes snap 8gen 1-es csúcsmodellnél. Nincs itt semmi spórolás, mert a lapka része.Mióta olvastam a kolléga problémáit próbaképpen minden elérhető eszközzel teszteltem. Minden gond nélkül ment.
-
válasz
mjani1172 #222 üzenetére
Végül csak a sima GT2-t rendeltem meg.
Teljesítményre nincs szükségem, ahogy a kiemelkedő kijelzőfelbontásra sem. 170k volt, a mostani árak mellett vagy rendelek Kínából pl 1+9pro-t, vagy ezt megveszem.
Feleségem megkapja a Realme 8-at, nekem a P30 pro lesz a másodtelefon, ez meg a fő készülék, aztán meglátom...
Ma jött meg, még nem foglalkoztam vele -
válasz
mjani1172 #13 üzenetére
Az is csak azóta hiányzik a népnek mióta tudják, hogy ha nincs akkor hiányozni kell. Én örülök neki h nem kellett fizetni egy olyan dolog miatt ami nem lenne használva. Az elv, hogy annyit nincs a tel lerakva ami alatt feltölt. Mert ha 1* töltök akkor nem szakítom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest