- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz
cappa72 #12044 üzenetére
Hát igen, Porsche short-on minden assist-ot ki kell kapcsolni, ha végtelen Endurance-ot akarsz futni, pár próbálkozás után rá fogsz érezni, hogy hol vannak a féktávok. Minden sikánt át kell vágni, de a legfontosabb, hogy a célegyenes előtti sikánt fullgázon le kell vágni és ez bizony nem megy tökéletesen, ha csak egy low kormány is be van kapcsolva, mert próbál visszahúzni az ideális ívre. A féket is ki kell kapcsolni, különben nagyon lelassulsz a levágásoknál is, traction is egyértelműen off. Ha 20-22 km-t tudsz menni így, akkor utána már szinte folyamatos lesz előtted a kocsisor, minden körben tudsz annyit előzni, hogy 60mp fölött maradjon a hátralévő idő. Én egyszer mentem így 1500 km-t, de soha többet, nagyon meguntam ezt a féle végtelen körözést is, nincs már ennyi időm és kedvem játszani vele...
-
-
-
Petya25
őstag
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #11890 üzenetére
Köszi
Sajnos nekem most mindhármon csak 3-as tuning van, A Ferrari volt a leggyorsabb, így azért nem volt könnyű a B. Mostanság nálam is csak a C a jellemző, van, amikor nem is görcsölök rajta, mert érzem, hogy képtelenség bejutnom a B-be. Mindez a kölcsönzés megszűnése óta, természetesen, de van, amikor érzem, hogy menne. Most igazából saját magamnak akartam bizonyítani. Nyilván több idő volt ez az +50 arany, mint összemozizni, de hát a kihívás -
balintka
addikt
válasz
cappa72 #11868 üzenetére
Ahogy tudok, úgy vezetek a játékban
. Vágni szoktam a kanyarokat, ahol lehet.
Ezt az előzéses dolgot így csinálom már egy ideje.Próbáltam yt-os videó alapján kikapcsolt automata fékkel ezt a pályát, tök ugyanannyit mentem, mint eddig, 8 km körül
. A kanyarlevágást még nem próbáltam itt, de akkor ez is meglesz
.
Továbbra is bent hagyta ezeket a 10 és 10,1 km-es gépi ellenfeleket, nem hajlandó kicserélni őket. Nem tudom nem amiatt, mert van már egy 2. helyem.
Amúgy mik a tapasztalataitok, szokta magától cserélni egy idő után a gépi versenyzőket? Vagy mindig maradnak ugyanazok az adott versenynél?
-
Petya25
őstag
válasz
cappa72 #11830 üzenetére
Marha jó, egy már kifutott szériához csak hozzáadnak 3 autót tök feleslegesen. Na ezért is kapnak majd a júzerektől. Full pénzkidobás, mivel megszerezni sokkal drágább lesz a semmire nem használható gépeket, mint amit visszakapsz nyereményként..
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy ez az update is csak egy rakás fos!
-
szgy71
csendes tag
válasz
cappa72 #11801 üzenetére
Szia,
köszi, azt néztem én is már..frissítve van..de továbbra sem indul el..S ami érdekes, hogy eddig láttam a google playben lévő azonosítpmoz vagy mihez tartozó jutalmakat. S most csak azt látom,hogy naprakész vagyok mindennel.Ezt írja ki a piszok. Viszont volt mindenféle jutalmam a Real racingben, és még pár másik játékban is. De ezeket most sehol nem látom..Ez lehet az oka annak, hogy nem indul el a játék sem wifis hálózaton, sem anélkül, sem a saját telefonomon, sem egy másikon, amire korábban, még az el nem indulós korszak előtt le lett töltve..
Tippek, ötletek?
Szia,Sziasztok. -
szgy71
csendes tag
válasz
cappa72 #11798 üzenetére
Szia,
nekem el sem indul a játék,töltés közben megáll, se té se tova..
Hogyan frissítetted a google playt? lehet triviális kérdés, de az én telefonomon nem találok ilyen lehetőséget. olyan van,hogy a google play szolgáltatásokat törlöm,de akkor meg tudom,hogy elvesznek -e a játékkal kapcsolatos dolgaim..
köszi. -
l4ci
tag
válasz
cappa72 #11792 üzenetére
Hát már jó ideje csinálják, közel egy év alatt 8-10 ezerrel apadt az aranykészletem (még jó, hogy tavaly ősszel jól betáraztam az utolsó hekkelhető verzióval), pedig az utóbbi 4-5 frissítés óta nem is fullozok már minden autót, meg nem is maxolom ki a szériákat. Én nem látok semmi újdonságot már benne, szinte ugyanazok az autók jönnek ki, csak más-más verzióban, GT2-3-4, stb, néha azért beraknak 1-2 régebbi és újabb modelt is, de az innováció meghalt, az LTS-ek meg dögunalmasak és egy majom is végig tudja nyomkodni, ha rátolja a kötelező 21 upgrade-et. Maradt a fejőstehén konstrukció így a játék életciklusában, nem tudom meddig tudják még ezt húzni, aki nem 5-6 éve kezdte, annak esélytelen haladnia a karrierrel, aki meg már ennyi ideje tolja, belefáradt, szóval tényleg nem tudom elképzelni, meddig mehet még ez így tovább, meddig éri meg toldozni-foldozni a pay-to-win modelt...
-
l4ci
tag
válasz
cappa72 #11779 üzenetére
Igen, írták is facebookon, hogy bocsi, de elkúrtuk, ezért kompenzáljuk az upgradeket, de csak az kapta vissza, akinek be volt kapcsolva a usage sharing. Tegnap a nagylevelen bekapcsoltam, pont emiatt, oda meg is jött a visszatérítés, de a kislevelen sajnos kikapcsolva maradt, így oda nem kaptam semmit se...
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #11747 üzenetére
Tényleg mi a töknek kellett 5 darab kvázi egyforma autót berakniuk. 3 is elég lett volna. Ja, akkor nem költesz rá elég pénzt és aranyat. A 21-es tuningnál úgysem fogok ezekre többet költeni a büdös életben. Az talán jó egy saját szériás 75%-ra.Vagy heti TT-ben egy C-re jó leszek. Gondolom hamarosan úgyis ezek lesznek benne
-
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #11689 üzenetére
Detto.
Ma megcsinaltam a 160% miatt. Nem nyomok versenyeket, csak az uj autokert megyek, nem gyulik az RS.
Szinte konnyebb aranyat csinalni, mint penzt
Utobbi par honapban 10 millioval csokkent az RS, a goldot meg ugy ahogy szinten tudom tartani, sot ket upgrade kozott 100-200 plusz is osszejon. -
Petya25
őstag
válasz
cappa72 #11683 üzenetére
A 800k egy futamon jött össze?
3 gépre nem fullozva elment kb 2000 gold, tisztára jó üzlet.
Mondjuk a tempóra nem lehet panasz, a 4 új gép beparkolt 2 hét alatt, és maradt össz 79 futam...
Idegesít, hogy a multiban meg a heti TT-n átléphetetlen reklámok vannak, még jó hogy a B nem volt vész. -
Petya25
őstag
válasz
cappa72 #11676 üzenetére
Szerintem az "ajánlott" PR jelző a múlté, már csak akkor léphetsz tovább ha beletolod amit akarnak. Amúgy én a játék végét érzem benne, fejlesztés gyakorlatilag nincs, csak ami lehet kihúznak a zsebedből. Mivel már csak a Chiron Exclu széria maradt
, a többi kész, feltoltam, nettó 947 goldba meg némi R$-be fájt.
-
Petya25
őstag
válasz
cappa72 #11654 üzenetére
Az 1/4-re már pont nem elég az alap gép, az első kör meg pár óra még mire rámegy, de a fazonja napokra osztottnak tűnik.
Igen, most lesz a rendes LeMans szombat-vasárnap.
Mondjuk mióta csak a Toyota van az LMP1-ben azóta nem annyira izgi, csak hogy körbeérnek-e....
Elég szomorú, hogy csak így tudnak/tudtak nyerni. -
Petya25
őstag
-
Petya25
őstag
válasz
cappa72 #11619 üzenetére
Pár autóval már én is kivárok, nem tudom meddig érdemes húzni.
Majd lesz egy lista hogy a hónapban mi várható, azt még meglesem, aztán beletolom ami kell.
Már több szériám is csak arra vár hogy a vége goldot beletoljam.
Ami zöld az fullos, csak meg kell csinálni, ami piros ott az utolsó futam(ok) miatt nem elég a megszerzéskori PR. -
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #11612 üzenetére
Na, ugyes vagy
Javasolnam, h a fek assistot felejtsd el. Hidd el, meg fogod tanulni a fektavokat az osszes palyan.
A Bugattival B 330 korul vagyok, fel mp-re az A-tol. Nem volt igazabol nehez ezt elerni, es en sem vagyok egy top versenyzo, mert pl. A-ba meg a budos eletben nem kerultem. Es raadasul uj palya, en meg nagyon nehezen tanulok uj palyat. -
l4ci
tag
válasz
cappa72 #11594 üzenetére
Hát én meg nem sokat szórakoztam vele, mivel utolsó napra hagytam mindkét profil befejezését, ezért felhúztam maxra a kocsit és úgy már könnyebb volt az utolsó nap. Így hogy alig megyek vele, mert másodlagos lett a játék elég nehéz tartani a lépést vele. Most is van még 8-9 órám befejezni a One flashbacket, még két nap van hátra abból is, wttt-t is csak tegnap este mentem egy alibi C kört, nagyon takarékra tettem most a RR3-at...
-
szaszyka
senior tag
válasz
cappa72 #11553 üzenetére
Érdekes lesz a hét további része, az biztos. A Mazdával tudtam repeszteni egy B közepét, amin még a Caddilac hozott két tizedet. Pedig általában ilyen teljesítménnyel C közepe / eleje szokott lenni. Lehet sokan még csak most fognak menni a maradék pár napban. Jó lenne azért ezt az eredményt megtartani.
-
l4ci
tag
válasz
cappa72 #11515 üzenetére
Nálam a RR3 parkolópályára került egy időre, megszerzem az új autókat, de most az F1 mobile racinggel játszom. Kicsit "árkád", kicsit más, nincs karrier mód, csak online "duel" verseny, de legalább benne van az összes F1-es pálya, nem csak az a pár, amit átemeltek a RR3-ba...
-
Petya25
őstag
válasz
cappa72 #11513 üzenetére
Egy időben folyamatosan 100-o tartottam, de már nem ölök bele ennyi időt.
5 komplett szériát hoztam tovább, jött hozzá még 6, plusz az LTS-ek időrablása.
Most már úgy érzem jobb volt a régi 5-8 nap alatt körökre bontott autó megszerzés, kb fele ennyi futamból. Ezek az LTS-ek ölik az egészet.
Gyakorlatilag végigszenveded 3x, utána/közben jön a széria még 1x.... szánalmas a játékmenet. -
l4ci
tag
válasz
cappa72 #11464 üzenetére
Sokat ne remélj tőle, Indy és Daytona oválon kívül nincs egyéb előnye a fos/gagyi/régi eszközöknek, máshol azért skill is kell, hogy jó eredményt érj el. Amúgy kisebb pályákon is vannak eltérések a szellem és az elért idő között, mert máshol is volt már, hogy a szellem előtt értem be a célba és mégis több lett az időm, ez nem egyedi eset. Egyszerűen nem tudták jól megoldani a szellem ráillesztését az aktuális futott idődre, ennyi.
-
DigitXT
félisten
válasz
cappa72 #11407 üzenetére
Én továbbra is azt tartom, hogy nincs értelme kb. 100-200 Ft miatt sz*patni magát
az embernek... Annyit megér, hogy utána többet ne kelljen váratlan reklámot nézni.
Mondjuk 1-2 reklám az még hagyján. Volt olyan játék, amit egy óra után kénytelen
voltam törölni, mert annyira pofátlanul sok reklámot tolt, hogy élvezhetetlen volt, és
valami 1500-at akart kérni csak a reklámmentességért: de annyit nem ért nekem... -
Petya25
őstag
válasz
cappa72 #11402 üzenetére
Nem vagy egyedül.
Amúgy a reklám nézős téma összeségében változott.
Van akinek nem enged vele gyorsítani upgrade-et/szervizt van akinek az arcába tolja futam után. Eléggé gagyi lett ez így. A reklám nézést goldért már régen szabaddá kellett volna tenniük, abból sokkal nagyobb bevétel lenne, mint a usert szivatni a fizetős semmire nem elég csomagokkal. -
l4ci
tag
válasz
cappa72 #11396 üzenetére
Most egy ideig csak ilyen 3-4 hetes update-ek lesznek, LTS-ekkel, a következő hosszabb update április-május környékén lesz, ott már lesz Special Event is, nem csak LTS. Addig meg csak költsük az aranyakat, mert úgy dől csak a lé. Ja és ha a Nascarokat nem nyerjük meg, vagy nem vesszük meg, akkor április után már nem lesz rá lehetőség. Öröm é bódottá!
-
l4ci
tag
válasz
cappa72 #11371 üzenetére
Nem pont erre gondoltam, TV-t már több hónapja nem is nézek, napi sorozatokat meg pláne nem, csak az HBO GO-t vagy amit én töltöttem le a NAS-omra. Pl az Aranyélet, a Társasjáték vagy a Terápia közben sokkal kevesebbet játszottam, utóbbi alatt szinte lehetetlen, mert ugyan nem egy pörgős akciófilm, de mivel egy pszichiáterről és a pácienseiről szól, így illik odafigyelni, különben lemaradsz. Vannak nagyon jó sorozatok, főleg az HBO saját gyártású sorozatai, eddig egyikben sem csalódtam, sokkal minőségibb, mint a BK vagy a Dallas...
-
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #11362 üzenetére
Ha fullos az auto, akkor nem kell szervizre varnod, mert visszatoltheted a felhobol, de csak akkor, ha az uccso szerviz ota nem futottal jobb kort. Ha javitottal az idodon, akkor szerviz, mentes, es lehet probalkozni. Mert ha futsz egy jobb idot, es visszamentesz, akkor elveszi az idodet.
Sztem meg tudod csinalni a B-t. Nekem sem megy ez a palya, foleg az elejen az a sok S-kanyar. A derekszogu kanyarok mar ugy ahogy, nagyjabol kezdem kitapasztalni a fektavot. Talan, de tenyleg csal talan tudnek meg hozni fel mp-et, de nem fogok... -
Aladdin
aktív tag
válasz
cappa72 #11353 üzenetére
Pedig meg kéne szoknod!
Nyilván én is assistokkal kezdtem. Aztán először elhagytam a Traction Controlt. Jééé, lehet farolgatni, lehet kanyarból kigyorsítani. Aztán kezdtem elhagyni a féket. Az egy hosszabb folyamat volt, mert voltak pályák, ahol ki-be kapcsolgattam, mert nem ismertem a féktávot. Aztán sztem 2 éve már be sincs kapcsolva.
A kormány assistot meghagytam. Próbáltam kikapcsolni, de azzal valahogy kényelmesebb, meg az nem lassítja az autót. -
l4ci
tag
válasz
cappa72 #11349 üzenetére
Picike iPhone-on (4"-os SE-n) elsőre jobb időt mentem, mint az 5"-os droidos telómon, ez csak egy C-s idő lett kicsit fékkel, jelenleg 6-7 tized kell B-ig, de lesz ez még több is, ahogy egyre többen mennek mért időt. Ha B-t akartok, mindenképpen assistok nélkül kell játszani és kitapasztalni a féktávokat, mert a fékje iszonyat jó, meg a tapadás is emberfeletti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest