- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
A 2-300-as én vagyok
. Leírtam korábban, youtube-on is van fent videó.
Nem tetszik az, h a Formula-E-t is átrakják MS alapja, az új GT3-as autókról nem is beszélve. Azt hittem, év vége felé végezhetek az F1-el, de ezek szerint nem szabadulunk a napi MS gyűjtéstől. Vagy legalább a korlátozást törölnék el. Ez most már elég nagy visszafogó erő.
Amúgy tök semmilyen ez a mostani frissítés, nem tetszik ez a GT autós téma (lévén én most a road collection autókra hajtok).
-
Sordoran
addikt
Nem érné meg lefejleszteni. Kevés új játékost vonzana be, aki régi motoros az pedig nem feltétlen váltana, itt is többség csak azért játszik még mert már ennyi időt beleölt. De nulláról én se ugranék újra neki. Néha kerül bele egy-két új mechanika (szélárnyék, éjszaka) és az autók is folyamat jönnek. Grafikában lehetne szintet ugrani, de ez a játék minden telefonon elfut, sokkal nagyobb piacot lefed.
Valamint ahogy mondtad is, nincs igazán komoly ellenfele, többi autós játék jön és megy szinte, stílusukban is mások. Technikai problémát ebben is kiküszöbölhetnék, ha az EA úgy gondolná, de ez üzlet. Amíg nincs rá nagy és komoly igény, nem számít nekik. -
balintka
addikt
Általában korán kelek, munkába menetig ez pont belefér, közben tudok mást is csinálni. Igen, így megy, ahogy írod. A legtöbb 30 mp-es, sokszor ráadásul nagyon lassan is jönnek fel. Karácsony előtt volt egy rövid időszak, amikor mindig 5 mp-est adott, így 1,5 óra alatt 180 arany is összejött. Most 100 arany több mint 1 óra.
Kilépni nem kell, az alkalmazásváltó gombbal fület váltok és úgy állítom a zónát.
Sikerült a 3 hónap alatt erős bázist képeznem, 8500 aranyat, mindig csak az afelettit költöm el. Lassan növelem azért ezt is.
Más legális módszerről nem tudok, csak ez van.
Ma megkaptuk az ajándékautót, a Nissan 240ZX R3 Spec-et. Lehet tuningolni az exkluzív sorozathoz
.
Anulu: [link]
Itt elmondják. Muszáj annak lennem, mert el akarok érni a Bugatti Chiron-hoz, a kedvenc autómhoz.
-
Ritkul, az biztos.
Ezért kell úgy taktikázni, hogy figyelsz az időre, és nem előzöd meg 80sec felett az előtted lévőt.
Illetve ha 8-10-szer utolsó vagy, akkor pl. a 9km simán lemegy 5 körülire, ami más lazán teljesítható. (Eddig a legkevesebb, amire sikerült lebutítani, az 2.5km volt)
-
balintka
addikt
Holnap indul a következő BMW-s event.
Aki régebb óta játszik, annak érdekelne a véleménye, hogy mennyire elég a játék későbbi szakaszaiban az arany, amit a haladás során ad?
Ahogy nézem, ekkor már szinte csak aranyért vehető autók vannak, illetve a tuningok is drágák. Én most erre készülve minden nap nézek reklámokat, 80-100 arany jön be + amit a haladásért kapok.
-
szaszyka
senior tag
Lehet valami kompatibilitási probléma is. Nekem pl SE-n időnként van olyan event, amikor ugyanígy van mikrolag néhány versenyen, illetve IOS13 óta ha játék közben hívnak telefonon, utána nincs hang, illetve brutális szaggatással megy csak a játék. Szerintem IOS13-ban, vagy a játékban van valami bug.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged