- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
DigitXT #8262 üzenetére
A csoport felejtős, a drága autók csak 1/3, 1/2 szintig vannak tuningolva. Nincs aranyam, hogy feljebb húzzam őket. De jól jönne egy kis plusz gold, gondoltam kipróbálom.
Nekem nincs droidom, nem tudok lépést tartani veletek
Focus-szal brutál időt mentél a 2. TT-n. Ha össze tudnám rakni a hibátlan kört, a sok próbálkozásból, még mindig maradna 0.4 mp.
-
Pepi6
csendes tag
válasz
DigitXT #8207 üzenetére
Igazatok van amúgy ezzel kapcsolatban!
Amiatt sokkal" lassabb a manuális gáz+fék, mert vannak üres ciklusok, amikor gurul a kocsi, az meg ugye felesleges időpazarlás
vagy fékezni kell(ene) vagy a gázt nyomni. Viszont ez nekem már kényelmetlen, nem teljesen kivitelezhető
-
szmar
csendes tag
válasz
DigitXT #8191 üzenetére
Nekem is mindig 2 felett van, azzal már ha csak eventet és egy két aktuális szériát játszom, mint az elmúlt pár frissítésben, el lehet lenni, nem kell az összes asset, de az tényleg 2,8-2,9 körül van, rég néztem már meg. A 16 gigás telefon egyébként gyakorlatilag 10,5 gigás, akkorára nőtt a rendszer, nevetséges
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #8191 üzenetére
Hehe, akkor ugyanannyi, mint droidon, nem lesz elég az alap 16G-s kütyü, ha mást is akarok esetleg telepíteni. A mostani Sony-n is ezzel szívok: hiába van benne egy 32GB-os kártya, nem tudok akármit átpakolni rá, csak amit a rendszer maga enged időnként átmozgatni (75% belső memória telítettség esetén).
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #8091 üzenetére
Ma délelőtt 11 körül néztem az A csoportot, akkor már "csak" a 134. és 137. helyre volt elég a Venomos idő, és még ők is "csak" 1.3 másodperccel vannak lemaradva a top Regerás időtől! Jól nyomják, valamit tudnak, amit mi nem, nekem állandóan kicsúszott valahol, 1:17-nél nem tudtam jobbat menni vele.
Ha lehet hinni a wikipediának, akkor a Venom a 0-300-as rekordot 2013-ban döntötte meg, azóta a Koenigsegg One és a Regara is lenyomta (11.92s és 10.9s). Viszont top speedben még mindig ott van, 270.4 mph (435.3 km/h) a rekordja.
A játékban viszont a Regera szerintem sokkal könnyebben vezethető, kanyarokban érzésre stabilabb, de a fék lehetne jobb - mondjuk 400-ról nem lassul olyan jól az ovál sikánon, itt többször is a falban kötöttem ki, mikor későn fékeztem...
-
ntglaci
csendes tag
válasz
DigitXT #8086 üzenetére
Eléggé fakezű vagyok, de a Venommal a 10. nekifutásra tudtam mért kört menni, kilenc failed lett kicsúszás miatt. Aztán váltottam Regerára és bő 5 mp-et adtam saját ghost-omnak. A Top10% közepe így elsőre meglett. Nem emlékszem, hogy ennyire gázos lett volna a Venom a saját challenge-ében és event-jében!
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #8084 üzenetére
Na ja, miután vagy 20 percet szenvedtem a Venommal, megnéztem az A csoport időket és láttam, hogy csak Regera van benne, ezután váltottam én is, és egyből 1 mp-el jobb időt mentem. Utána pedig még 1 mp-et javultam és még mindig van benne, csak tegnap ennyi időm volt...
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #8064 üzenetére
Aha, akkor így húznak el szépen, mert érzésre kanyarokban is marha gyorsak, legalábbis Daytona Road-on, de ugye itt elég gyors kanyarok vannak. Ennek így mi értelme? Azért csinálják ezt, hogy mindenképp húzzuk fullra a kocsit? Másképp nem lehet 100%-ra megcsinálni ezt a szériát. Csak akkor tudnám megnyerni, ha a 4 körben egyet sem hibáznék, de valamelyik kanyar, féktáv mindig elmegy és akkor a verseny is. Hasonló Daytona volt a Porschénál is, de ott sokkal könnyebb volt!
-
Ianbond
csendes tag
válasz
DigitXT #8027 üzenetére
Hat igen en is ezt mondom hogy ez igy hulyeseg nem javitottak rajta semmit en azt hittem ezert nincs tt mert ezt kijavitjak. Sztem egy ne tord a kocsid ossze a kor alatt siman beferne pluszba kiteriumnak es akkor meg is lett volna oldva... a visszatoltes is mukodik ugyan ugy szoval nem csinaltak vele semmit legalabbis ami szamomra szembetunne
-
Ianbond
csendes tag
-
Mezcal
addikt
-
Petya25
őstag
válasz
DigitXT #7884 üzenetére
Változó, hogy mennyi segítséget használok.
Kormány mindig bekapcsolva (így szoktam meg), TC ON és fék LOW pályafüggő, néhol OFF OFF.Ianbond
A heti TT Porsche az tényleg szar. (ott 4,5 mp a hátrányom ami a sorban a legrosszabb)
Nem szabadna olyan pályát betenni ahol falról vissza lehet pattanni. Korábban is volt egy kis Nürburg Veyronnal, ott vettem észre először -
Ianbond
csendes tag
válasz
DigitXT #7886 üzenetére
Nalam csak a feksegitseg van kikapcsolva mert az nagyon lassit lehet aszisztok nelkul lehetne meg jobbatt menni de en igy szoktam meg :-) hat en heti tt-be 8 mpre vagyok osszetett topA-tol amit azert eleg soknak erzek es 4 palyabol 2on megvan a topA indin par szazad hianyzik, monzan nagy a hatranyom mert nincs meg a nismo de nem 8 mp
-
Ianbond
csendes tag
válasz
DigitXT #7884 üzenetére
Jah vagom hogy a lemansi nem heti tt csak en most toltam batyam ellen es hat azert volt csak elottem mert szerencsesebben pattant le a falrol de az elso visszaforditoig ahol ramegy a falra siman verem meg a palya vegen is csak az a ket visszafordito ami szamomra idegesito
Szerk: amugy ti milyen idoket mentetek a mostani tt palyakon? csak hogy tudjam mennyire vagyok meg fakezu xd
-
Mezcal
addikt
válasz
DigitXT #7866 üzenetére
Megvan a 60fps almán? lol akkor rohanok veszek egyet 300 ezerért lesz végre jó rr3-am
Ez a fizetős NFS androidra, nem az a új szutyok, amit szintén ez a csapat csinált, de übergáz. Nincs belső nézet és RR+-hoz képest árkád, de jól eltalált irányítás és nagyon szép grafika stabil 60fps-sel, ami rr3-ban koránt sem volt stabil. Persze az RR3 is csak mobilon szimuláció, azért egy GT6-hoz képest erőtlen.
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7874 üzenetére
Hmm, akkor mégse az volt, hanem inkább egy Corvette, lehet keverem a kettőt, ilyen hosszúkás vékony hátsó lámpája volt. Most néztem képet a Fordról neten, sztem én azt meg összekevertem a Ferrari 488-al!
Na majd este megyek még egy kört LeMans-ban és jobban megnézem az autókat hátulról! -
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7870 üzenetére
Akkor egy Ford GT volt nálam az első, mert a Ferrarit meg a Corvette-et azért megismerem hátulról, GT-t még nem láttam a játékban.
Én levágások nélkül szoktam menni, nem néztem a végén a köridőket. Nehéznek én sem nevezném, szépen kilökdöstem a visszaelőző autókat én is. Már a harmadik körben második voltam, ezért volt nagyon furcsa, hogy az első hogy tudott így meglépni, hogy csak az 5. körben láttam legközelebb... -
ntglaci
csendes tag
válasz
DigitXT #7726 üzenetére
idézem: "nah én 108 gépet kimaxoltam mert a többit nem tudom feloldani". Ez nálam azt jelenti, hogy a többi autót még nem tuidta megvenni, mivel még nem jutott el oda, hogy unlockolja. (De szép magyar szó...)
146 db verda van a játékban, 108-at kimaxolt, 38 autót kell még megszereznie. A játék felépítéséből adódóan ez az utolsó 38 (sorrendben legutóbbi) autó, amik NEM jönnek ki 1000 goldból darabonként.Ha vpn-nel napi 20 reklámot néz (havi 600) + TT heti 50-100 + napi/havi nyeremény 100, akkor igen, de ha csak a game-et nyomja, akkor nem elég.
Bár igazad van, újra olvastam: Te a tuningra írtad, hogy elég lesz. Arra valószínű, de meg is kell venni! Arra várni, hogy újra meg leshessen nyerni egy régebbi autót, szerintem felesleges.
-
ntglaci
csendes tag
válasz
DigitXT #7723 üzenetére
Az utolsó 38 autóra 39k gold? Háááát....
Engedd meg, hogy felsoroljak egy pár adatot: (vásárlás-20% kedvezmény + full upgrade)
- Toyota TS040 : 800 + 1775
- Audi R18 e-tron 2014 : 750 + 960
- Audi R18 e-tron 2015 : 0 + 1650
- Nissan Nismo: 750 + 965
- Porsche 919 2014 : 750 + 620
- Porsche 919 2015 : 750 + 800
- Ferrari F14T: 800 + 1245
- Regera: 710 + 800
És még sorolhatnék további 1000 gold feletti autókat, te is tudnád folytatni ezt a sort! -
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7671 üzenetére
Én mondtam, hogy nem szabad a seggébe menni, mert nagyon lassan veszi a kanyarokat. Egyszer-kétszer én is elmentem mellette kanyarban, legalább 5x kezdtem újra, mire meglett. Sőt, olyan is volt, hogy a második kör végén az utolsó sikánban mentem le a pályáról, mikor előztem az utolsó kocsit... Nem kicsit voltam ideges. Az utolsó nap különösen szivatósra sikerült.
-
cuebler
senior tag
válasz
DigitXT #7636 üzenetére
nyertél, mert a feladatot teljesítetted... volt korábban is több ilyen, hogy pl előzz ki öt autót. meglett az öt és feljött alulról, hogy nyertél, pedig még messze voltál a céltól. Stage 07 Goal 1: "Finish at least 2nd in this drag race" értem én meg tisztelem is, hogy maximalista vagy, de attól még teljesítetted a "goal"-t
-
ntglaci
csendes tag
válasz
DigitXT #7627 üzenetére
Ha 460-nal bedobom a kanyarba fék nélkül, olyat csattanok a palánkon, hogy visszapattanva négykerékkel elemelkedek az aszfaltról 😁. Biztos nagyon jól kell időzíteni, de nem ment. Nem volt hozzá türelmem, a követős tailgate feladatok miatt. Való igaz, ahogy ti is mondtátok: idegesen nem érdemes ezt játszani. Vigasztal a weekly tt-ben a top10-es hely 50 goldja, majd holnap.
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7470 üzenetére
Közben megnéztem, nem is azon a verzión volt az Endurance, Dubai National-on mentem én, ott pont kihagyja azt a nagy kanyart ezzel a levágással, tehát összekevertem. Sok verzió van ebből, pont a National Circuit-on nem használhatók ezek a rövidítések. Ezek az Endurance-ok kifognak rajtam, nem tudom hogy mentetek ezen plusz 1-2 km-rel többet, mert alig lehet itt rövidíteni. Akkor is ugyanannyit megyek, ha nem lassítok, hogy bevárjam az időt, és akkor is, ha megyek, ahogy a csövön kifér. Egy LaFerrari LeMans-nál tudom, hogy hol hiányzik még 500 méter az első helyhez, ha még egy autót le tudnék nyomni a végén, akkor az is meglenne, de ezek a rövid pályák kifognak rajtam.
-
ntglaci
csendes tag
válasz
DigitXT #7467 üzenetére
A TT-t nem próbáltam, de a C-B-A league-t már igen. Siralmas! Néha úgy elvernek, hogy öröm nézni. Hiába fullos autóval megyek segítség nélkül. (Na jó, a kormány az low)
Az ellenfelek megy úgy fordulnak a kanyrokban, mint a huszár a sakktáblán, lólépésben, egyet oldal hármat előre. Grafikailag rettentő illúzió romboló. Gondolom ez a hálózati sebességgel függ össze! -
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7460 üzenetére
Hehe, ezt a harmadik vágást nem ismertem, sose szoktam ekkorákat vágni. Lehet ezért is van annyi második Endurance helyem. Ha adott esetben Endurance futamon itt vágok, akkor megadja az így leelőzött autók után is az időt? Mert ha igen, akkor ez igen hatékony lehet ott is.
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7444 üzenetére
Jobban szeretem az elején letudni a fánkot, még ha szűk is a hely, ha háromból se ad meg kettőt, akkor újrakezdem. A 36 méterest én is háromszor kezdtem újra, kétszer elfékeztem és véletlenül megelőztem, egyszer meg elhúzott az egyenesben, de a fullos kocsival végül sikerült. Kellett hozzá a tuning, mert nagyon el tud gyorsulni az egyenesben, amikor nem akar visszasorolni. Tapadni kellett a seggére és összejött. Érdekes feladat volt, kíváncsi vagyok a Venom versenyeire, az jóval gyorsabb autó, jobban lehet szivatni a népet...
-
Sordoran
addikt
válasz
DigitXT #7444 üzenetére
Én rögtön az elején, mikor még piros volt lámpa már 90 fokkal elfordítottam telefont, és hagytam 3 teljes fordulatot, így meglett a 2 fánk, elég volt a pálya szélesség nálam, és aztán simán körbeértem (valami 70 méter kellett nekem is, de jóval több lett, mert célegyenes előtti kanyarba kilöket a Nissan-t
).
Most 7/3-nál vagyok, de alszok rá egyet, holnap délben lejár még 2 pénzes tuning, hátha azzal megy majd, este 9ig van időm kb. 4. helyig jutok, de tovább nem nagyon, első körben feljövök 7. helyre, utána körönként kettőt előzök meg, élboj nagyon elhúz.
-
NNME
csendes tag
válasz
DigitXT #7431 üzenetére
Nekem ez elég simán sikerült, első próbálkozásnál a legelején nem nyomtam oda neki, ezért maradtam le egy pillanat alatt, de másodikra tapadtam a seggébe minden alkalommal. A kör végén, a Porsche kanyarok előtt féltem mert ahogy kijöttünk a második derékszögű kanyarból, ő az út bal felén ment, középen a lassú bmw-k, jobb felén pedig én és így előztünk le 4-5 autót. Végül valahol 10-11. helyen értünk be.
Én nagyon szeretek a botok mögött menni, sokszor próbáltam már ilyet, hogy az első után beállok (mert általában neki van olyan gyorsasága mint nekem) és vele megyek pár kört. Szerintem ez egy jó feladat volt. -
Petya25
őstag
válasz
DigitXT #7423 üzenetére
Fánkból tényleg nem volt elég a 2 amit kért, de úgy is hozható volt.
Az utolsó szivatott engem is saját pályaelhagyások miatt, de az se volt vész.A 7/1-4 pár perc alatt megvolt.
Az 5. az neccesebb mert összevissza fékez és gyorsít a majom ellenfél, nehéz pontosan mögötte maradni, meg a botok is kiforgatnak ha úgy jön össze. Kell még pár próbálkozás rá. -
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7398 üzenetére
Ja, de ha 320-al belecsattanok, akkor 90%, hogy én is kicsúszok és nagyon lelassulok. Ilyen tempó mellett nagyon nehéz úgy lekoccolni a hátsóját, hogy csak ő csússzon ki...
Azóta találtam még egy lehetetlen küldetést, a már említett új szériában, a 18/3 Elimination is nagyon cinkes: Daytona Speedway, rolling start, a fullos Agerával sem tudok nyerni, 400-nál megcsúszik a döntött oválon, bele a falba, szinte lehetetlen 380 felett kanyarodni vele, így viszont még a közelébe sem tudok érni a Venomoknak... Érdekes kihívások ezek, mondjuk nem hiába az utolsó széria a Legendben, mennyire brutál lesz az a Venom, ha az Ageránál is pörgősebb?
ntglaci: én itt az elején még manuál gáz-fékkel megyek, és ha a közelébe érek egy lassabban haladónak, akkor gázelvétellel simán előzhető belső íven, de akár még kívülről is. Ha már első vagyok, akkor lehet automata gázra kapcsolni, max a lekörözöttekre kell figyelni. Az első 1-2 körben persze nagyon óvatosan kell helyezkedni, mert különben tényleg felkennek a falra, de ha szép óvatosan koccolod őket oldalról, akkor elengednek, ha gyorsabb vagy náluk. Itt nagyon fontos a draft, mert nem éred utol a mezőnyt.
-
ntglaci
csendes tag
válasz
DigitXT #7391 üzenetére
Belső nézetben megmaradt a tükör, csak éppen nem látni benne semmit, mintha kiszedték volna a tükörlapot a tokjából! (Az Asterion-nal próbáltam, és ott van tükör)
Kipróbáltam a 10 körös lemans rajtját. indulás után (régi beidegződéssel) összetoltam vagy 10-12 autót magam előtt.
Egyébként a fájlkezelő nem engedte a módosítást (az android miatt, amit ti is írtatok!), de pc-n módosítva, majd felülírva már ment a dolog. Érdekes dolog, az 5-ös verziójú PC-s Total Commander látja meghajtónak a mobilomat. A 8.x verziójú Total Commander for windows viszont nem! Hogy miért, abban semmi logikát nem látok!
Mégegyszer: thx mindenkinek! -
ntglaci
csendes tag
válasz
DigitXT #7388 üzenetére
Köszönöm az ötletet a fájlkezelőhöz!
Most úgy érzem magam, mintha pofán ba..tak volna egy vemhes macskával! Grafika low-ra, és a 20 körös richmondi versenyt >300 méter felett, fele mezőny lekörözésével nyertem meg. Azt a verseny, amit eddig csak úgy sikerült nyernem, hogy a hátsó ülésen voltak a valagamba az ellenfelek (értsd: 20-30méterre).
Egészen más élmény így játszani! A játék azt csinálja amit akarok, LOW-LOW-ON beállítással!
Nem érzek nagyon változást a grafika terén, gondolom azért mert az 5 colon így se úgy se látszanak a részletek!
-
ntglaci
csendes tag
válasz
DigitXT #7357 üzenetére
Igazad van, elismerem, én nem vagyok olyan nagyász. Nyáron megpróbálom újratanulni az irányítást, és akkor talán jobb köröket tudok majd! Nem hiszem, hogy valaha is szidtam volna a majmokat a nehézség miatt. Tudom, a nehézség oka hogy csak segítséggel tudok játszani. De így is nyertem már több 20 körös richmondot. Csak nehezebben mint akik segítség nélkül nyomják!
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7353 üzenetére
Persze, hogy kapacitív, nem kell nyomni, csak rátenni az ujjam, na de akkor is, döntés közben még hüvelykujjal fogjam is? Nem tudom, nekem Indy és Daytona teligázzal is könnyű, alig kell fékezni, max akkor, ha hirtelen érek utol valakit és nem akarok beleszállni, vagy kanyarban kicsúszni.
Amúgy az az érdekes, hogy Indyn 340-el beveszi a kanyart fékezés nélkül, máskor meg 320-nál is megcsúszik, pedig ugyanazon az íven megyek, ezt nem értem, hogy miért van, ott biztos nem kormányzok túl, nem rántom hirtelen balra, szépen az íven megyek, mégis kitör a segge. Szóval azt mondod, hogy manuál gáznál ilyenkor egy gázelvétel esetén vissza lehet még hozni? Lehet, majd megpróbálom, úgy is hátra van még az új széria, meg egy csomó Ricsi a korábbi szériákból.
Amúgy tényleg stabil 300 felett is kanyarokban így full tuninggal, de az alap autó nekem még 310-nél is csúszott az Indy oválon. Nehéz lesz megszokni a manuál gáz-féket, de egyszer biztos kipróbálom, milyen így vezetni.
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7349 üzenetére
Bocsi, de én nem manuáls gáz-fékkel játszom, hanem automata teligázzal, nekem ezért kell "fékezgetni". Elismerem, hogy lehet, hogy gyorsabb a másik, de nekem még nem sikerült megszoknom azt a kontrolt, ráadásul biztos görcsbe állna a jobb kezem, ha állandóan nyomnom kellene a tablet jobb oldalát...
Így is volt már, hogy Ricsin szabályosan fájt a kezem, ahogy döntenem kellett balra a tabot: bal kézzel csak támasztom, de jobbal fogni kell rendesen, hogy jó íven menjek. A 20. nekifutásra már kicsit remegett a kezem, hátha még nyomnom is kellett volna...
-
ntglaci
csendes tag
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7144 üzenetére
Dehogynem lehet: drive és javítás nélkül is bőven lehet TT-zni, sőt, én már csak így csinálom, ha éppen benevezek az adott heti TT-re! Felhő mentés után lenyomom az 5 versenyt, akár lezúzom a kocsikat is, ha úgy van, utána visszatöltés, mert a TT eredményt úgyis a szerveren tárolja. Minimális idő a visszatöltés és nem kell várni a szervízre meg a drive újratöltésre. Hülye lennék érte aranyat vagy időt pocsékolni...
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #7076 üzenetére
Elsőre én sem butitottam, akkor (is) szivas volt ez a 17 másodperces, de meglett csak pénzessel.
Most a 2. autóval butitottam, mert egyrészt ezt a NASCAR témát meguntam, másrészt és pont azért mert nem szimpi gondoltam arany tuning nélkül kellene megcsinalni ha lehet. -
Sordoran
addikt
válasz
DigitXT #7076 üzenetére
3 kört futottam már le, és ez a 17 másodpercig lehetnek max. szélárnyékodban egyszer sikerült normálisan, másik két alkalommal szemét módon elején picit fékeztem, így mellettem lévő enyhén elém került, és hátulról keresztbe fordítottam. Így ha jól csináltam többiek lelassultak annyira kikerülés közben, hogy utána vígan körbe tudtam menni.
És tényleg értelmetlen ez a mi nehéz, goldos tuninggal is szenvedés vs. alap autóval is laza dolog. Előző Nascar szériánál első körben goldos tuningot is raktam autóra, másodikra csak pénzes, majd utolsó 2 körnél alap autóval teljesítettem: egyik se volt nehezebb másiknál, mindig alkalmazkodott az AI.
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #7074 üzenetére
Én is kipróbáltam tuning nélkül. Atomra butítottam a ausztrál endurance futamon a 3. nap végén (3km körüli táv). Így nem volt gond az indy, egészen addig, míg az első helyet kell megtartani, mert ott az első pillanatban előznek meg ahogy zöldre vált a lámpa, esély sincs semmire. Így rádobáltam a pénzeseket (nem olcsók a fene vigye, szépen elolvadt a dollár állományom, lassan pénzt kell farmoljak), így még nem próbáltam, majd ma meglátom mit ad ki.
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #7073 üzenetére
Vért izzadva, oda-vissza előzős 8.hely elég lett. Persze nyerni nem nyertem,
az autó elromlott... De a következőt még így is be tudtam húzni, uis felkerült
az első körös pénzes tuning, és csak 47-es köröket mentek: helyezkedéssel
én 45, magamban 46. Ha nem volt nagy balhé az elején "sima" volt: na nem
első nekifutásra lett meg, lényeg, hogy a manager tartja a kishibás állapotot:
mit nem lehet ezután megnyerni? A következő kihívást.(Már a zöld lámpa
pillanatában FAIL, mivel a melletted haladó rögtön megelőzi a sérült autót...)A lényeg: sose volt értelme kijelenteni, hogy mit szenvedtek vele, ez könnyű!
Könnyű lehet vkinek, mert változik az ellenfél... Csodák nincsenek.Ha egy
adott tuningszintű autó vmire nem képes, akkor arra nem képes... Ha csak a
pilótán múlna, lehetne vitatkozni, hogy könnyű-e megcsinálni. Mondjuk fullos
autóval TT-n "X idő" elérése. Aki nem tudja, hiheti, hogy az autó miatt. Pedig
ezer tényező lehet még (többekközt ő maga), de az autó pont nem, ha fullos.
Aki meg tudja futni, annak meg lehet könnyű, vagy nehéz. Leül a játékhoz és
elsőre megfutja? Könnyű? Más meg csak 88. nekifutásra: neki akkor nehéz?
De hogy a kihívásban lassú vagy gyors botokat kap? Összehasonlíthatatlan!
(Vagy Endurance-ban: menjél 11 km-t! Vagy csak 9,9-et! Vagy csak 1.2-t?)
-
NNME
csendes tag
válasz
DigitXT #7067 üzenetére
Én külsőre nem költök vagy nagyon ritkán. Csak a Ferrarikat festettem át pirosra és néhány Bugattit mert elég szép festéseik vannak, de hogy írjak az autóra meg számokat tegyek az úgy nem köt le. A Ride height-nak van-e valami értelme? Több autónál lehúztam minimumra mert alacsonyabban van a súlypont s jobban tapad elméletileg de ilyesmit nem vettem észre, persze jobban néznek ki ültetve is
"Csak" 30 ezer reklámot néztem meg, így minden autót megvettem amit tudtam és feltuningoltam őket annyira, hogy az utolsó versenyeket tudjam velük megcsinálni, vagyis érjék el a minimum PR-t.. néhánynál elszaladt a ló és pl az Aston Martin GTE, Veyron Grand Vitesse és néhány más értelmetlen autó full upgraded lett. El is ment a 30 ezer arany és kb ~60 millió R$, jelenleg 363 aranyam és 6 millióm van és van még 1 NASCAR autó + a Gauntletes amiket tuningolni kell, majd jön a Sesto Elemento. Remélem elég lesz még ezekre. A reklámok előtt eddig összesen valami 7000 aranyat gyűjöttem, kb soha nem tudtam volna ennyit haladni nélkülük.. -
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7065 üzenetére
Én amúgy ha TT-zek, akkor úgy csinálom, hogy először felhő mentés, lenyomom az 5 versenyt, majd felhő visszatöltés és lehet újrakezdeni nyomni a köröket. Tudom, hogy így több idő, meg vehetnék aranyért drive-ot, de eddig sose költöttem erre, ezután sem fogok!
Az egyik legdurvább a Regera customization-ja volt, konkrétan megszámoltam mennyit költöttem el rá: minden festés, matrica és felni ára összesen 2042 arany! Hasonló volt a Veneno is meg a drágább aranyos autók...
Szerk: ha kíváncsi vagy, hogy mennyi arany+pénz kellene a max-hoz, akkor egy ideig vezettem ezeket excel file-ban, csak az újabb autókat kell hozzáadni, szóval elég rendes statisztikám van erről (is)...
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7062 üzenetére
Jaja, az Overall Completition egy bullshit, kb semmit nem mondd, mivel nem tudjuk, hogy valójában hogyan is számolják, az csak egy adhoc adat, semmire nem jó.
Én spec azért (is) toltam fel a garázs értékét, mert el kellett költenem a sok aranyat, mert a majmok bannoltak. Meg aztán, ha a lányom festegetni akar autókat, akkor ne kelljen már napokat farmolnom, mert drága a festék, vagy a matrica. Ennyi pénzből a real life autónkat is lefóliázhattuk volna (ha átszámítjuk az aranyat forintra).
Meg aztán néha kipróbáltam az Online Multiplayert is. Ha minden autóm fullos, akkor könnyebb kiválasztani a legjobbat és így röhögve otthagyom őket egyenesben, nem egyszer volt olyan, hogy a hosszú pályákon a közelembe se értek - még ugyanolyan kocsival sem.
-
NNME
csendes tag
válasz
DigitXT #7037 üzenetére
Daytonában a második körben az első íves kanyarban amikor még 2 sávban mennek az autók akkor ott az alsó sor hirtelen nálam lekanyarodik teljesen az útról, a második sor pedig az első sor helyébe és úgy mennek a kanyar csúcspontja felé. Itt többször kilöktek engem ami rohadt idegesítő mert amúgy az alsó sávban van hely elmenni mellettük de ha nem sikerül egy kör alatt tisztázni az összeset akkor a második kör elején ahogy lehet felül kell menni mert megszívatnak. Többször jártam már meg.
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7037 üzenetére
Jó, lehet, hogy igazad van, még mindig nem szoktam hozzá a telefonhoz, nekem nehezebb a kis kijelzőt olyan precízen forgatni, mint a nagy tabletet...
Volt ez a feladat, hogy draftolj egy autó mögött 2750 métert, hát ezt is kb 10x próbáltam, mert mindig lecsúsztam az ívről kanyarokban. Pedig le van véve az érzékenység is. Lassan szokom az 5"-os életet...Amúgy meg közben pengeéles logikával rájöttem, hogy mi az a pár millió különbség a keresett és elköltött pénzmennyiség között: azok az upgrade-ek, amit arannyal fizetsz pénz helyett, na azok növelik meg a kiadási mérleget...
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT #7013 üzenetére
Ez így van, teljesen felesleges a millió arany. Eddig 168500 Goldot szereztem hekkeléssel (2.1) meg a játékban összesen és még mindig van 33300, pedig majdnem minden autóra megvettem minden festést meg felnit. Kellett is költeni belőle, mert 40000 felett már bannolnak, tehát alatta kell tartani a szintet.
Pénzből kb 200 milliót tudtam költeni eddig, de megy ez még feljebb is, mert egyre több az autó és nem olcsók a tuningok. De már nem nagyon farmolok, szinte csak a fame duplázó napokon megyek 1-1 LeMans-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest