Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Ahogy l4ci írja: "nehéz" (megszokást igényel) fékezés után azonnal gázra váltani.
Amíg viszont elveszed a féket, és elkezded nyomni a gázt, nem gyorsítasz, így a
kigyorsítás "szuboptimális".Segítség lehet, ha nem engeded el a féket, hanem
szimplán benyomod mellé a gázt, mert azt priorizálja a játék. Hasonlóan féktávon
már "be kell készíteni" a féket. Mellényomni a gáznak, és a fékezési ponton csak
a gázt felengedni - így lehet ugyanolyan rövideket fékezni, mint automata gázzal...Ha egy kicsi kihagyás is van a két gombnyomás közt, addig időt veszítesz. Vagy
korábban kell fékezned. Amivel megint időt veszítesz... Ez ilyen bicikli...Amúgy tökugyanezt tapasztaltam én is: visszakapcsoltam automata gázra, és a
gépsárkány megtáltosodott, erősebbnek éreztem a féket (mivel elég volt "később"
fékezni), s azonnal kigyorsított a fékezés után. Egyetlen hátránya, amit te is írsz,
hogy kevésbé realisztikus meg szórakoztató, továbbá bizonyos szitukban egy kis
gázelvétellel meg is van oldva, míg ráfékezéssel elszállsz. Sőt, van ahol gyorsabb
átgurulni, mint gáz/fék kombóval kockáztatni a stabilitást. De nyilván a Top időket
egészen a határon fordulva lehet csak megcsinálni. Vagy érzed, vagy próbálkozol!
(Én az utóbbi kategória vagyok... Alapból ugyan ráérzek valamennyire*, de azért a
határokat feszegetni kell, az meg sok próbálkozás rengeteg újrakezdéssel sajna.)*: mondjuk B csoportos idő elsőre, másodikra javítom A-ba: utána jön a szenvedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest