- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
válasz
kraftxld #227 üzenetére
Szerintem a menekültek nagy része erősen hiányos nyelvtudással, és általában a semmivel indul útnak hiszen ezek olyan dolgok amelyek akár otthon is tarthatná őket. Nem tudjuk a történet kimenetelét, ahhoz túl friss. Szerintem pl. Kanadának nem csak kiváló, a hazájukban nem megbecsült mérnökökre, orvosokra van szüksége, hanem olyan emberekre is akik keményen dolgoznak bármit elvállalnak mert rá vannak szorulva.
Nyilván nem ez a legszebb út, de szerintem tipikus.
Én nem csak a core i7-es gépet láttam az adatlapján hanem hogy minden nap 5-6ig melózott. Ez nem sok nem kevés, de nem tudott belőle boldogulni, szerintem simán menekült, de ezt majd a befogadó ország dönti el. Reméljük összejön neki. -
Dany007
veterán
Jaja... ha csak az én havi fizumat nézzük, akkor annak 55%-a elmegy a lakáshitelre (ami megjegyzem nagyjából pont annyi, mint amennyiért egy ilyen kategóriás lakást bérelni lehet), 25%-a kajára (1 fő esetén), a rezsire meg még kb a 40%-a (ebben nincs benne a net, kábeltévé, se a telefonszámla). A maradékból lehet... oh wait...
-
Apollyon
Korrektor
Ez azért elég jó.. Amúgy megkérdezhetem hogy mért pont lakbér? Ezekszerint ott is jobban megéri lakást bérelni, mint hitelt felvenni és azt törleszteni? Bár nem igazán tudom hogy mik a banki feltételek arrafelé.
Márcsak azért is kérdezem, mert azért mégis csak jobb törleszteni a házadba/lakásodba minthogy albérletben lenni, és azt fizetni, ami végülis a pocsékba megy.Jah és azt még hozzátenném hogy sok olyan van persze, hogy az önkormányzatok/állam építtet társasházakat, amiket aztán kiadnak az embereknek és cserébe nem kell egész életükben egy lakásra spórolniuk, hanem a lakbér az piti ahhoz képest amit össze kéne hozni, ehelyett elverhetik a pénzt
Azt persze nem tom hogy ma is így van e még, de pár évvel ezelőtt még nyomták itt EU-ban valahol...
-
Hat igen, mindenhol szigoritanak, mert sok a csalas. Nemreg hallottam egy masik orszagbol, hogy volt olyan kinai etterem, ahol tobb ezer szakacs meg felszolgalo dolgozott, mert csaltak a munkavizumokkal/engedelyekkel.
Es sajnos az ilyenek miatt, a becsuletes utat probalok is egyre nehezebben tudnak ervenyesulni. Szerintem megvannak ott most is boven a lehetosegek, csak meg kell oket keresni. Olyan gazdag orszag ausztralia, olyan hatalmas es annyira kicsi a populacio, hogy csak maguk alatt vagnak a fat, hogy ha tul szorosra huzzak a gyeplot. Amugy az igen jo dolog naluk, hogy lehet melozni a suli mellett, amibol azert elvagy, de legalabb tanulod a szakmat, a nyelvet es keresed a tovabbi lehetosegeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- E-roller topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest