- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"Magyarország is rengeteg menekültet befogad, ha szétnézel a hétkerben."
Mo gyakorlatilag nem fogad be menekulteket, aminek sok oka van, ebbol az egyik lenyeges az, hogy senki se akar ide menekulni - hogy a hetedik kerulet hogy jon ide, azt meg baromira nem vagom.
A kivandorlas meg tenyleg termeszetes reakcio valsagok idejen (ahogy egyebkent a bunozes novekedese is). Ezt a szerencsetlent nem azert savazzak, mert kivandorol, hanem azert, ahogy.
-
baluka26
veterán
Ekkora kockázat?
Szerinted mennyi esélye van, hogy megveti a lábát?
Ha igaz, amit Lauda ír 90 nap múlva kidobják Kanadából, mint macskát szarni.
Hazugságra építeni egy új életet, hát, aki ezek után tükörbe tud nézni, az megérdemli...ez ugyanolyan mint otthon megvetni egy hajléktalant.
A "hajléktalan"-nak legalább 2 csoportja van: az egyik, aki tevékenyen részt vett abba, hogy azzá váljon, a másik része, akiknek nem volt szerencséjük, rosszkor voltak rossz helyen, családi katasztrófa/bármi más.
Aki önhibájából hajléktalan, azt megvetem.Nézd ezt egy kanadai szemszögéből. Jönnek a bevándorlók, nem tanult népség, és ahogy leírja a linkelt blog is, munka nélkül is el lehet lenni a segélyből, és ezt tanítják neten. Ha ezt az én adómból fizetnék nagy mértékben rohadtul fel lennék háborodva, és támogatnám az összes olyan ötletet, ami arra irányul, hogy minél kevesebb ilyen legyen.
Meg EU állampolgárként menekülni? Mi elől?
Ennek a fickónak is az a célja, hogy elevickéljen munka nélkül Kanadában, nyakamat rá. Ha dolgozni akarna elég lett volna egy országhatárt átugrani. Ja, de ott nincs menekültstátusz mindenféle földi jóval
-
Persze, hogy elhelyezkedik, a munkara szukseg van. A mindent elvallalok emberekre viszont sehol sincs. Azok az emberek eleve nem alljak meg a helyuket a kornyezetukben es ennek oka van.
De varjal csak, milyen sok menekultre gondoltal? Akiket befogadnak, azokat school-ba jaratjak, nyelvet tanulhatnak stb.
-
Bzitosithatlak, hogy kanadanak nincs olyan emberekre szuksege, akik mindent elvallalnak, mert ra van szorulva az ilyenekre. Szakkepzett munkaerore van szuksege.
Szerinted milyen ember az, aki mindent elvallal? Az ilyen embernek se onbecsulese, se megfelelo szakmai hozzaertese nincs semmihez, csak a tulelesert kuzd. Ilyen embereket barhol talalni, emiatt nem fogja befogadni egyetlen orszag sem a foldon.
-
Az hogy ki szamit menekultnek ne firtassuk, en sem vagyok ebben kompetens, de az biztos, hogy unios tagallamokbol jogosan nem erkeznek menekultek. Nem uldoz itt senki senkit, ha nem tetszik el lehet menni, de nem uldoznek, ez a lenyeg.
Senki sem mondta, hogy ne menjen oda vagy mashova, de ne csalassal, teremtse meg az ujrakezdes alapjait es ugy vagjon bele.
-
kraftxld
félisten
Nem tudom mennyi kivándorlási tapasztalatod van, de számomra aki elvárja, hogy az ország alkalmazkodjon hozzá ne ő az új helyhez az teljes mértékben 0 a szememben. Az alap nekem, hogy ahová menni szeretnék, megpróbálok minden információt összeszedni róla, nem csak annyit, hogy "refugee" és utána kánaaán. A használható nyelvtudásról nem is beszélve amit egy kis szorgalommal belátható időn belől össze lehet szedni.
Én is szívesen segítek annak aki erre jár, megmondom, hogy mit hol érdemes venni, merre talál ezt-azt, de munkát NEM intézek, még a legjobb barátomnak sem, pénzt NEM adok senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest