- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Most egy kicsit gugliztam, hat nem semmi mik vannak
Utmutato, hogy telepedj le, csalassal, hazugsaggal, trukkozessel.
"(...) 1. Mellekelj hozza egy nagyon durva sztorit, ami arrol szol, hogy teged valakik meg akarnak olni! Talald ki a vilag leglehetetlenebb tortenetet hozza. En egy magnofelvetelt keszitettem, amin valaki kikerdezett arrol, hogy kik es miert akarnak engem megolni, majd ezt a felvetelt leforditotta a kanadai emigracios hivatal es azt allapitottak meg, hogy MIVEL A FELVETELEN ROLAM VAN SZO, EN BESZELEK RAJTA, A TORTENET ROLAM SZOL, EZERT ELFOGADJAK A KERELMEM!
Azzal mar nem is torodtek, hogy maga a tortenet, ami a felvetelen el van meselve igaz vagy sem."
---
"Amiota itt vagyok kapom a segelyt, mert az minden menekultnek jar. ESL angol nyelvu iskolaba jarok, ahol ingyen tanulhatom az angolt. Nagyon sok juttatast kapok a kanadai allamtol."
Pofam leszakad
Ilyenkor orulok, hogy milyen vasszigor van itt bevandorlas-ugyileg es nem kell ilyen semmirekelloket eltartanom az adombol. -
tiv83us
veterán
válasz
Jhonny06 #201 üzenetére
"Jegyvásárláshoz már kell az útlevél, s még azt is megkérdezik, hogy kihez megy az ember…
Jogállam nem? Nekem fura volt hogy egy utazási irodának ehhez mi köze van, de mind1 bediktáltam egy valós címet."Pont ezert, hogy ne tudjanak csalni. Ha majd lesz meghallgatasa a bevandorlason es kiderul, hogy milyen cimet adott meg es milyen szandekkal ment ki, majd lesz pislogas.
-
tiv83us
veterán
Ez annak a kerdese, hogy hol es hogyan tanulod az angolt. En nemetet tanultam 10 evig, angolul itt tanultam meg rajzfilmekbol, meg sorozatokbol /meg persze a maganeletbol
/ es abszolut biztos vagyok benne, hogy nem tudnek angolt tanitani senkinek, mert nem tudnek elmagyarazni par alap szabalynal tobbet es hogy mire milyen szabaly vonatkozik...nalam eletben az csak ugy "jon"
-
tiv83us
veterán
válasz
proci985 #139 üzenetére
En tavaly ot ev utan latogattam vissza par hetre Magyarorszagra, az elso fel oraban fura volt, hogy magyarul beszel mindenki es csak egyszer egettem be magam egy pincer elott, dehat belefer.
- Kersz meg egy sort?
- Nem kosz, jol vagyok.(Mer ugye, "no thanks, I'm fine", faszaul le tukorforditottam angolrol
)
-
tiv83us
veterán
Azt nem tudom, hogy Ausztraliaban mi a helyzet, de magambol kiindulva USA-ban nem vennek hazat, rohadt nagy orszag, nagy tavolsagokkal, ha kapok egy jo allast mondjuk ket orara kocsival innen, inkabb atcuccolok a melohoz kozel. Arrol nem is beszelve, ha 15 orara innen kapnek egy jo allast
Itt nem tudok felpattani a tavolsagi buszra es elugrani a masik faluba. -
tiv83us
veterán
válasz
nincsisbéla #35 üzenetére
Ez mind szep es jo, csak sokan nem tudnak a hazaszeretetbol megelni.
"Ha eljön az ideje, büszkén halok meg, hiszen képes voltam arra, hogy magyar maradjak.""
Attol meg maradhatsz magya, hogy kulfoldon elsz. Bar a kulfoldi magyarok altalaban csak akkor lesznek hirtelen magyarok, ha feltalalnak valami faszanyosat, vagy hiresek lesznek. A tobbi sokszor csak "hazaarulo" marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest