- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
-
robi1979
aktív tag
Köszönöm a tippeket, meg van nekem is az m400-am. Ismerkedünk... Legújabb firmwaret frissÍtettem...Viszont! Valaki elmagyarázná nekem hogy hogyan tudok beállÍtani az órán INTERVALLUM edzéseket? Volt már Timexem, Garminom, azokon pofon egyszerű volt, az m400-al meg szÍvok.
Polar Flowban hiába hozok létre WORK és REST szakaszt, ha ezeket ismétlem, akkor egymás után ismétli a WORK szakaszt, majd egymás után ismétli a REST szakaszt. Én felváltva szeretném, hiszen ez az intervallum edzés lényege.
Valami hasonlót szeretnék:
BemelegÍtés:5perc
WORK szakasz:1perc x 10p közte 1 perces REST szakaszokkal ezeket automatikusan váltogatva
Levezetés: 5percEl sem tudom hogy ezt hogyan lehet beállÍtani az óráról direktbe...
A notifications rész tényleg csak 5.0-ás androiddal működik? Nekem a Jiayu S3-on 4.4 van amivel tökéletesen üzemel és csak ezért nem biztos hogy vadásznék a telefonra főzött 5.0-át...
-
nababika
aktív tag
-
Abban az esetben, ha ugyanoda akarsz érkezni, ahonnan elstartoltál túrázni, vagy gombászni, indítsd el induláskor a rögzítést pl. "walking" módban. (Ha nincs ilyen profil az órán, be kell állítani a pc.-n.) Így már vissza fog vezetni.
Tudom, erre írtam, hogy végig futnia kell a tréningnek.
Van abban stopper: jobb alsó gombbal elléptetünk a főmenüben a "Timers"re, majd piros gomb és ott van a stopper, meg a visszaszámláló is.
Van finish estimator és interval timer. Ennyi.
DE van óramutatós profil is, ahol van másodperc mutató.
Mutató. Kösz, inkább kihagyom
Tudom, nehéz a kedvemre tenni.
-
Olvastam tesztet, itt is kérdeztem, de pl. arra nem számítottam, hogy a back to start csak akkor fog működni, ha végig fut egy tréning, hogy nem tudsz saját útvonalat definiálni a neten sem, hogy nincs stopper /ez meg sem fordult a fejemben/, vagy hogy nem mutatja a másodperceket, mert ezek annyira alap dolgok lennének, hogy fel sem tételezem, hogy hiányozna. Sebaj, most már tudom, mire kell odafigyelnem legközelebb, minden jó valamire.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest