- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovipeti
csendes tag
válasz
nababika #386 üzenetére
Én elhiszem nektek de akkor miért írják a hivatalos polár oldalán?
(ezt meglehetne támadni jogilag, pedig amugy nagyon nem lenne rossz, mert egy konferencián, vagy templomba nem biztos hogy jó hogy pl. minden messenger üzenetnél csippan)
A hangját lehet amugy állítani?
A sportoknál megtlaáltam, de az értesítések hangerejét hogy lehet? -
ZK60
csendes tag
válasz
nababika #359 üzenetére
Nekem eleve Lollipop volt a telefonomon, szinkronizálási gondom az utolsó frissítésig nem volt. A notifikáció is úgy-ahogy működött. DE: január 13-án kiadtak egy firmware frissítést (1.8.4) az órára, amit néhány óra múlva visszavontak, majd egy hét múlva került fel újra - gondolom javítva. Sajnos én még 13-án gyorsan frissítettem és innentől kezdve voltak apróbb problémák, majd 27-én az applikáció is frissült a 2.5.3 verzióra. Azóta vannak a fent leírt rendellenességek.
-
k5.20
senior tag
válasz
nababika #339 üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor a futás profilhoz vetted fel ezeket az ablakokat.
A távolsághoz is fel kell venni ablakot, vagy sort, mert azt a gps alapján számolja.
A lépést meg a karlengés alapján, abból kiindulva, hogy ellentétesen mozog a lábaddal.
(...gondolom a kínai futóknak ez semmit sem ér, mert azok leszorított kézzel futottak régebben...) -
-
Peet210
őstag
válasz
nababika #312 üzenetére
Szia!
Nekem ment a powerbankos töltés GPS működés közben is. 7-8 órát írnak de szerintem egy kicsit kevesebb, de hidegben nálam hamarabb merül az biztos (ami egyébként nem meglepő), a 7-8 órát ilyenkor nem érné el.
Egy 4 órás edzés után kb 1/4-éig mutatja a kis indikátor (karon viselve, pulzus és GPS is megy ilyenkor). -
k5.20
senior tag
válasz
nababika #310 üzenetére
Üdv,
vannak olyan funkciók, amelyeket csak pc-re kötve tudsz beállítani az órán.
A szinkron meg úgy történik, hogy bárhonnan indítod, megy a felhőbe.
A másik készülék meg onnan olvassa automatikusan.
Tehát ezért nem kell pc-re kötni.
De pl.szoftvert nem fog frissíteni, csak pc-vel összekötve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest