- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
-
robi1979
aktív tag
Köszönöm a tippeket, meg van nekem is az m400-am. Ismerkedünk... Legújabb firmwaret frissÍtettem...Viszont! Valaki elmagyarázná nekem hogy hogyan tudok beállÍtani az órán INTERVALLUM edzéseket? Volt már Timexem, Garminom, azokon pofon egyszerű volt, az m400-al meg szÍvok.
Polar Flowban hiába hozok létre WORK és REST szakaszt, ha ezeket ismétlem, akkor egymás után ismétli a WORK szakaszt, majd egymás után ismétli a REST szakaszt. Én felváltva szeretném, hiszen ez az intervallum edzés lényege.
Valami hasonlót szeretnék:
BemelegÍtés:5perc
WORK szakasz:1perc x 10p közte 1 perces REST szakaszokkal ezeket automatikusan váltogatva
Levezetés: 5percEl sem tudom hogy ezt hogyan lehet beállÍtani az óráról direktbe...
A notifications rész tényleg csak 5.0-ás androiddal működik? Nekem a Jiayu S3-on 4.4 van amivel tökéletesen üzemel és csak ezért nem biztos hogy vadásznék a telefonra főzött 5.0-át...
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok! A Timex GPS-es futóórám megadta magát, pontosabban a dokkolója (krokodilcsipeszes usb kábel amely tölteni tölt de a gép ismeretlen eszköznek látja) és helyette keresnék valami futó és okosórát egyben. Végig olvastam a fórumot, tetszik ez az óra. Hol érdemes ezt most megvenni? Zergénél 65.000ft H7-el, ebayen németből meg kb 50.000ft. Viszont Zerge azt Írja a honlapján hogy ő már új modelleket árul amelyeken a vÍzállóság már ki lett javÍtva. Tud esetleg valaki ebayen olyan eladót aki korrekt és már az új tipusokat árulja? Ti hol vettétek és mennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED TV topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest