- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mickey73
csendes tag
válasz
gabika0013 #354 üzenetére
Annyit segítenék, hogy szerintem az általad említett két Garmin típusú óra nem kezel edzésterveket. Vagyis nem tudsz rátölteni az órára edzést, amit előtte megtervezel. Ha neked ez nem fontos, akkor nagyon jók az említett Garminok is.
Nekem speciel Garminból a 235 jön be, ahhoz szívritmus öv sem kell, és külön lépés szenzor sem, csak maga az óra gps nélkül is tud számolni lépés frekvenciát és ebből megtett távolságot sebességet, ütemet stb. Ez azoknak lehet jó, akik sokat futnak futópadon, beltéren is. Persze az ára kb. duplája az M400-nak. Az óra hátlapja pedig közvetlenül érzékeli a szívritmust.
-
simon128
tag
válasz
Szia!
Csak megerősítésként mondom 2 év a garancia Dechatlonban. Kb. 2 hónapja vettem budaörsiben mert szfváron nem volt de mindkét helyen utánakérdeztettem és 2 év van rá! De ha figyeled az akciókat kb 2 hete zergénél is 58.000 ft volt.
Üdv! -
drjuris
csendes tag
válasz
Sajnos abban nem tudok segíteni, hogy melyiket érdemes megvenni. Nekem az M400 minden igényemet kielégíti!
Meg vagyok elégedve vele, jól kielemezhető az edzés, egész jó támogatással bír (POLAR FLOW).
Bár azt meg kell jegyeznem, hogy nem ismerem a többit. -
drjuris
csendes tag
válasz
gabika0013 #351 üzenetére
Szia!
Én Decathlonban vettem tavaly decemberben.
A jótállási jegyen van egy "Önkéntes jótállás" fejezet, amelyben a következő olvasható: "...önkéntes jótállás időtartama valamennyi termék esetén a vásárlástól számított 2 év az alábbi kivételekkel:.....a 151/2003 (IX.22.) Korm rendelet 1.számú mellékletében felsorolt termékcsoporthoz tartozó termékekre a jótállás időtartama a vásárlástól számított 1 év, továbbá ....Polar, ( és itt több gyártó neve) termékekre 2 év"
A Decathlonnál sajnos többször előfordul, hogy nem tudni mire mennyi jótállás van! Szerintük a honlapon szereplő 2 év a honlapot üzemeltető cég technikai problémája miatt szerepel és valójában csak 1 év!
Egyébként Nekem is azt mondták, hogy 1 év van az órára, ehhez képest az általuk adott jótállási jegyen a fentiek szerint 2 év szerepel!
És hát a szó elszáll, az írás marad! A lényeg, hogy a dokumentumon mi olvasható!
Az biztos, hogy 2 éven belül lesz vele valami Én visszaviszem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged