- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy cég a profitra hajt, nincs ingyen ebéd sem... Ezt is tudjuk.
Nem véletlen lett a paletta szétválasztva a Redmi készülékekre, emellett a Mi termékcsalád értelemszerűen ha magasabb kvalitásokat kap, akkor egyértelmű, hogy kaphat magasabb árazást.
Még így is jelentősen a konkurencia alá vágnak.
Anno a O+ is olcsón kezdte... Aztán magasabb árazás felé léptek el.
Én annyira nem aggódok a Xiaomi/Redmi/Poco készülékek árai miatt... A középkategóriában kiegyensúlyozott árazással vannak jelen, ez marad is.
A felsőkategória viszont a többi gyártó miatt olyan szinten megugrott, hogy csak na...
Mivel minden ársávban jelen vannak, így mindenki el tudja dönteni kell, vagy sem.
-
-
NemMo
őstag
Ezt már én is olvastam. Ha ezt meglépik akkor én lehet váltani fogok, mert pl abban az ársávban lesz több lehetőség, mert árat emeltek és én szeretem a változatosságot, eddig azért nem variáltam, mert annyival olcsóbb a többinél. Amúgy várható volt ez mindig így van, ami minőségi és népszetű ott megindulnak az árak előbb utóbb felfelé
-
MiZo1990
aktív tag
Neki Xiaomi EU ROM-ja van, azon be vannak kapcsolva a rejtett meg egyéb funkciók.
Ez a félig kész verzió már az előző global bétában is benne volt, akkor sikerült aktiválni, mikor témákat próbálgattam. Mikor a mostani bétára frissült visszaállt a rendes témázás.
Készül, fejlesztik, hamarosan élesen is benne lesz a bétában és a MI9 bemutatója/megjelenése után a stabil verzió is megkapja. -
D1L1ZS
őstag
Még tegnap nézegettem az UC browsert, de nem találtam olyat, hogy könyvjelzők importálása, illetve igen, de UC fiók bejelentkezést kér...
Én simán asztali gépról Operával lementett könyvjelzőket akarom neki beimportálni, de nem lehet. Vagy csak én néztem be valamit?
Előre is köszi a választ!
-
PioDVD
senior tag
Nem tudom, mennyire biztonságos, de én évek óta használom és sajna minden más böngészőben van valami, ami nem/nem úgy működik. Ha valaki kisegít, hogy tudom a global dev-et felrakni, újra ezt fogom használni. Persze mást nem beszélek rá.
Egyébként érdekes, hogy global dev-ből is 9.1.24 a legfrissebb, mint az eu dev-ből, utóbbi az előbbi európaizálása, és a global szereti a ucbrowsert, az eu meg nem...
-
PioDVD
senior tag
A lakattól függetlenül bezárta a böngészőt. De gyorsan indul, végülis nem zavar, ha hsz írása közben nem lép ki. Ez a rögzítés miui tudomány, vagy az android tudja?
Nekem is van érdekes hibám, fb appban, ha belépek a csoportokba, 2-3 bejegyzést mutat, alatta ajánlat, hogy kinek ajánljam a csoportot, alatta jönne a többi bejegyzés. Na, ott nekem csak a karika pörög a végtelenségig. A családban van egy a1 és egy a2 is, ugyanezzel a verziójú fb appal és mindkettőn jó. Próbáltam hálózatot váltani, adatokat törölni, de semmi változás. Az egyik csoport pedig fontos lenne, nem csak a legutolsó bejegyzések.
-
-
D1L1ZS
őstag
Az ebben a fórum bejegyzésben található bigota link ugyanaz lenne? [ROM] MIUI 10 Global Beta ROM 8.12.7 with Pie for POCO F1 Released: Download Now!
SZERK:
Gondolom global beta felrakása előtt kötelező a PIN kód és az ujjlenyomat eltávolítása igaz?
-
Aryon87
félisten
Hali
Egyelőre legyen meg a telefonod, amit majd frissíts le OTA-n a lehető legfrissebbre. Ez elvileg a honlapon lévő stabilig fog menni (10.0.6.0.OEJMIFH). Utána nem kell vacakolni, letöltöd a developer-t, és majd a telón a frissítő által kell feltenni úgy, hogy magad adod meg a csomagot (értelemszerűen a download mappába szedi le majd a rendszert).
A többi adja magát. Ne lakd be a telefont, mert ez a váltás nullázza az egész belső tárhelyet.
Nem kellett bootloadert se nyitnom, simán ment a folyamat (10perc se).
Viszont elvileg a developerről stabilra már kell a BL nyitás.
Ja és ez a developer már Pite
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged