- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ironbed
aktív tag
válasz
sandró60 #2282 üzenetére
Nem minden kompatibilis, mert vannak mod-ok amik csak a Pixelekkel működnek jól (vicces, hiszen onnan van portolva
)
A BSG szerintem is a legjobb, én mindig a Stabil változatokat használtam (használom most az Oppo-n is)
8.1.101 az utolsó. abból érdemes keresni. Az A9_GV2b az utolsó. A Pro-hoz van Config fájl is, ha mások által kipróbáltbeállítással próbálkoznál. De az alapbeállítás szerintem tökéletes -
-
sandró60
addikt
válasz
sandró60 #2238 üzenetére
A 13 MIUI-ban miért csak 8db kapcsolót lehet elhelyezni?
Amikor a kezdőképernyőt fentről lehúzom
Van ott választható jó pár darab azt is csak akkor látom amikor jobb felső sarokban a "ceruza" duplán bökök akkor előjön sok kapcsoló,de csak 8 darabot enged vagy cserélek más kapcsolóra.Aki tud valami ötletet ne tartsa magában -
válasz
sandró60 #2236 üzenetére
Csak az első boot volt lassú? (Az normális, lévén, új Android főverzió is érkezett.)
Amennyiben minden boot lassabb, az szintén lehet az új droid következménye. Most, hogy mondod, az általam használt 11T és Mi Note 10 Lite is lassabban bootol, azt hiszem, mint a korábbi rendszerrel. -
ironbed
aktív tag
válasz
sandró60 #2221 üzenetére
Ez nem elég. Csak az alkalmazás értesítései vannak kikapcsolva.
Magát az alkalmazást kell tiltani. Nálad 2 lépésben fog menni:
- Frissítések eltávolítása
- aztán ugyanennek a menünek címe változik: Alkalmazás tiltása. (ezt jelzi az áthúzott kör ikon)
Amíg ez az app nincs letiltva( vagy eltávolítva rootolt telefonnál) mindig kapcsolódni fog a kínai szerverekhez -
-
RoMix85
aktív tag
válasz
sandró60 #1894 üzenetére
A telefon tulajdonságaival tisztában vagyok, de arra vonatkozólag nem találtam információt "meddig" lehet bővíteni. Gondoltam itt a fórumban lesz valakinek tapasztalata ezügyben. Nyilván nagy előre lépés lenne már a 128gb nekem, de ha lehet, akkor miért ne alapon mehetne a 256, esetleg 512 is ha van esetleg tapasztalat, lassulás ilyesmi
-
-
-
Predatorr
őstag
válasz
sandró60 #1751 üzenetére
Nálam van. A boot zene letiltható, különben.felébreszt reggel az auto induláskor.
Végre működik a msngr buborékokkal, bár még mindig szögletesek a bubik, nem tudom, ez milyen folyadékban megoldható. Működnek az auto induló.programok.is. viszont, hogy miért nem.lehet megoldani a képvágást a fotó szerkesztőben 1 éve (hálózatot akar, azzal meg lefagy „egy pillanat”-ra), azt el nem tudom képzelni, miközben, ha msngrben fotózok , ott lazán működik. -
-
-
-
-
-
Fruityloops
tag
válasz
sandró60 #1696 üzenetére
Az igen..értem és köszönöm, akkor beszerzek egy ilyen tokot én is hozzá!
Köszönöm!
@Viktor0610:
Igen értelek, majd én is próbálok így tenni vele!+ Eladtam a redmi note 9 pro-t, és pár napon belül érkezik az x3 nfc, remélem nem bánom meg, bár csak a műanyag hátlap max. (de az mondjuk bejön), meg a kiálló széles kameraszigetet kell szoknom.
Amúgy azon kivül, hogy 120 hz-es és folyamatosabb a görgetés, a szemre való hatása jobb? Azaz itt is érvényesül, hogy nem bántja úgy a szemet, mint a 60 hz? Vagy az csak tévéknél volt régen crt-nél...itt már mindegy?
+ Mondjuk szemeztem a samsung a52-vel is, mert annak jóval jobb a kamerája, de hát az más ár szegmens... -
-
-
válasz
sandró60 #1618 üzenetére
Persze: launcherek a Playen.
-
-
-
Richoo44
aktív tag
-
Satus
tag
válasz
sandró60 #1488 üzenetére
Egy jó tanács , csinálj mentést , hogy vissza tudj állni 10-esre. Xiaomi.eu-n vagyok nekem is megjött a 11-es droid. Laggol akadozik , alkalmazások leállnak, lelassult frissítés után. Reset nem segít. Gyári stock rommal is kipróbáltam ugyanazok a tünetek. Én vissza álltam az utolsó 10-esre. Ezeket a tüneteket olvastam más fórumokon is. Azt is írják , hogy Google hiba .
-
Predatorr
őstag
válasz
sandró60 #1438 üzenetére
Hogy ne védene megerősítetr sarkokkal és élekkel?
2mm + a kijelzőhöz.
Na, hazajövet megint nem csatlakozott a wifire restartig. Okozhatja ezt vmi beállítás? (A,legtöbb appnál letiltottam az auto csarlakozásokat,.de ez maga a rendszer.) A wifi visszaállítás szart sem ér.
Restart után a Zepp sem indult auto. Már arra gyanaxom, h 12.0.8 fittsör. -
Predatorr
őstag
válasz
sandró60 #1410 üzenetére
Irányítóközpont. De lehet, ott van az alkalmazás tulajdonságainál is.
Multibit: Nálam semmi.
Honnan lehet biztosan és stabil frissítéseket leszedni? Annyi link volt,annyifélét hoz is a kereső, a kézi update-nek mind régebb vagy béta.
Amúgy a Avast! frissül, szóval nem szarok be a gyári biztonsági frissítés februári állapotától, de a legújabb snapi biztonsági rések miatt jó lenne már egy. -
Predatorr
őstag
válasz
sandró60 #1404 üzenetére
Én nem engedtem, és nincs.ott.
„Ezzel a funkcióval egy munka profilt lehet létrehozni a céges telefonunkon. Ezzel az IT üzemeltetőknek adhatunk hozzáférést a beállításokhoz, anélkül, hogy bármely személyes adatunkhoz hozzáférnének. Ez a képessége már az 5.0-ás verzió óta benne van, de most tovább finomodott. Az Android 11-gyel a Google most ezt a funkciót még a vállalat tulajdonában lévő eszközökön is elérhetővé teszi, így az alkalmazottak ugyanazokat a különálló munkahelyi és személyes profilokat kapják, mint akkor, ha saját maguk birtokolnák az eszközt.”
ToniSlow: a klónozott alkalmazások csak bugforráaok, de dögivel.
-
Predatorr
őstag
válasz
sandró60 #1384 üzenetére
Nekem jó gyári. Ha majd' 1 évet kibírt, nem hiszem, hogy a következő 1-2-ben cserélnem kéne. Az mondjuk fura lenne, ha nehezítené az ujjlenyomat-azonosítást.
judas13: Jó a kínaiakban ez a mellékelt fólia/tok, azt is bele kell számolni az árba, mennyivel drágább egy koreai. Bár ennél azért zavart, hogy nem kamerasziget alakúra vágták a gyárin a lyukat, de vettem 1500Ft-ért (1270Ft pktg) egy kettős armor tokot, az pöpec. Ugyanilyen Samsungra 8-10000Ft.
-
Satus
tag
válasz
sandró60 #1345 üzenetére
Szia .
Nekem nem ajánlotta frissítésként , nem is kerestem csak böngészés közben rátaláltam .
Régió magyarra van állítva .
Letöltöttem , ott ahol a frissítést lehet nézni jobb felső sarok három pötty , ott frissítőcsomag kiválasztása betallóztam újraindult recoveryben / akkor épp Orangefox volt rajta , de a TWRP is támogatja ott simán telepíteni kell és frissül kipróbáltam , az Orangefoxnál automatikusabb nem kell telepíteni egyból kiírja , hogy OTA frissítés ha jól emlékszem / pin beírás és megy .Annyit tennék még hozzá , hogy a TWRP-s frissítés nagyon gyors pár másodperc , gyanús is volt , de a bild szám a 12.0.9.0-át mutatta tehát gondolom frissült.
Az Orangefox-nál ez eltartott pár percig , mondjuk ennél a nandroid mentés is sokkal tovább tart nálam , mint a TWRP.István
-
-
Predatorr
őstag
-
sandró60
addikt
válasz
sandró60 #1200 üzenetére
Az Sd kártyát is törölte volna,ha nem olvasom el a gyári visszaállítás esetén mindent töröl az Sd kártyát is.Kivettem így megvan minden.
Sajnos nem működik a kivetítés így se.
Viszont egy kérdésem van.Hol tudom kikapcsolni a hangot amikor indítom a telefont azzal kezdi hanggal,hogy az SD kártya is bent van
Amíg nem tettem vissza a gyári beállítást akkor minden ok volt ez a figyelmeztető hang nem volt -
-
-
-
-
vendingo
veterán
válasz
sandró60 #1122 üzenetére
Youtube vanced, illetve vivaldi böngészőt használok duckduckgo keresővel a reklámok és nyomkövetők ellen. Na meg ki van takarva a hátsó kamera. Már nagyon elegem van a google reklámhadjáratából. Születésnapon finlandia vodkát ittunk, nem írtam le sehova, csak beszéltünk róla, és pár fényképen rajta volt az üveg. Onnantól kezdve 1 hétig finlandia reklámmal bombáztak. Különös egybeesés.
-
-
grafikus17
senior tag
válasz
sandró60 #1088 üzenetére
Nekem sem megy január óta LG tévén. Semmivel sem tudtam rávenni. Csak egy később vásárolt Android média boxon keresztül megy. Én már feladtam. Talán egy újabb sw frissités. De már nem érdekel. Vettem egy X3 pro-t.😄 Azzal megy, az nfc-t megkapta a feleségem.
A pro nekem mindenben jobb, note 7 után, de még az nfc után is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest