- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Igen, mert a Xiaomi.eu ROM nem gyári, hanem egy, a gyárihoz nagyon hasonló, de custom ROM.
Pont azért szokták feltenni, mert majdnem gyári, de nincsenek benne kínai appok, reklámok, plusz van benne hívásrögzítés.Más
A tárhelyet ürítsd ki valamennyire.
Ha megtelik, előfordulhat olyan is, hogy nem kapcsol be a teló! -
-
-
Satus
tag
A fórumtárs megválaszolta.
Nem jó a 11-es amit említesz kipróbáltam. Nem tapasztaltam semmilyen előnyt , sebességben visszalépés. Először úgy tűnt , hogy jó , de amikor a billentyűzetre várni kellett 3-4 másodpercet hagytam az egészet.
Én már a 11-es romokkal nem kisérletezek , nagyon el vannak rontva. Ha lesz 12-es azt kifogom próbálni.
-
-
Satus
tag
Én simán telepíteni szoktam twrp-ben , nem törlök meg formázok semmit hanem kipróbálom, hogy normálisan működik-e . Ha jó minden akkor hagyom úgy és minden megmarad , ha nem jó akkor formázás és utána is kipróbálom . Mondjuk a törlés meg formázás még soha nem segített ha egyszer sz@r volt .
De elsőnek mindig egy teljes biztonsági mentéssel kezdem . Mindent pipálj ki a mentésnél , mert ha valami történik abból vissza tudod állítani.
-
nimfas
addikt
-
nimfas
addikt
Megcsináltam a WIPE-ot...
Most másolom fel kábelen (Orange recovery-n áll a telefon) az új romot (xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.0.8.0.QJGMIXM_v12-10.zip) Kíváncsi vagyok sikerül-e telepíteni is. ;-)SZERK:
1. (Tököm tele)
2. Valami nem klappol, restart system-re IS a recovery jön be, /sdcard dir-rel, és össze vissza karakterek vannak. Mintha lekódolta volna a telefont.Megoldás???
-
-
-
-
-
motofi
aktív tag
Azt olvastam, hogy a xiaomi a redmi note 8 pro-t, 9s t feloldja a hivásrögzités korlátozás alól. Nekem is szükség volna rá. Ezt a cube call rec-t tettem fel én is. Olyan mintha hivása válogatná, hogy milyen a rögzités minősége már ami a másik oldalt illeti. Egyelőre másodlagos telefonnak használom emiatt a funkció miatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged