- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
válasz
Predatorr #1479 üzenetére
Egy agybadugós scullcandy bt fülest és egy samsung vezetékes fülest használok. Ezekkel nem volt gondom. Lejátszáshoz meg a vlc playert. Filmet, zenét szinte minden formátumot ismer és tud hálozatot is kezelni. A scullcandy alapbeállításokkal is kifejezetten jól szól. Legalábbis nekem megfelel és nem egy horror az ára.
Visszatérve a készülékre. Két kártyával használom. Voda telekom. Otthoni hálózat. Faluban lakom, de városban dolgozom. Soha nem volt olyan, hogy ne csatlakozott volna a szolgáltatóhoz, vagy automatikusan az otthoni hálózatra. Tehát nekem ezek az anomáliák ismeretlenek. Megkapom az emailokat a messenger üzeneteket. Igaz fogyatékos vagyok, nem használok semmilyen közösségi appot.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Predatorr #1477 üzenetére
A Netflix-et hol a vezetékes, hol a bt fülessel nézem. Lehet kifogtam az egyetlen jó készüléket, de nem találkoztam hangerő problémával. Bár azért meg kell mondjam, eredeti gyári romon vagyok. Tényleg csak olyan alkalmazás van telepîtve, amit használok is. Nem nyitottam bootloadert. Megfelel a global hivatalos verzió.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Csababá #1468 üzenetére
A bikeometer alkalmazást használom sötét módban. Elég sokat bringázom, ez a hobbym. De olyan még nem volt hogy ne láttam volna a sebességjelzőt a kijelzőn. Plusz, ha autóval közlekedem elég sokat használom a navigációt. Szintén nem volt problémám a kijelzővel még ráeső fénynél sem. Igaz. A kijelző nem amoled. De hogy ne lehetne látni, az enyhe túlzás. Viszont egy biztos! Ha nekem fele annyi problémám lenne a telefonnal, mint predator forumtársnak, már régen széttapostam volna, és olyan mélyre ástam volna el, hogy az utókor se találja meg.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Peaceliker #339 üzenetére
Kipróbáltam mind a két módon ment a fizetés.
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Szeretném megkérdezni, nem tudja-e valaki hogyan lehet ezen a telón egy file-t vagy fényképet Icon formájában a kezdőképernyőre kirakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest