- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
nimfas
addikt
Jó neked, nekem is 2 éves kb. de tegnap pl. olyat csinált, hogy restart.....restart....restart.... ezt játszotta kb 30 percig. Elő kellett vennem a betört kijelzős Note5 telómat, mert nekem munkaeszköz részben a telefon.
Most Poco F4 GT és Xiaomi 12X között vacilálok 256 GB változatban, de épp egyik sem akciós külföldről.
-
Satus
tag
Sziasztok.
Visszavonom a bejegyzést , hamis kártya volt , valós tárhely 794 MB. Sőt még egy évekkel ezelőtt vett jónak gondolt 128GB-os kártyát is teszteltem , az is hamis , valódi tárhely 25 GB . Egy Lexar kártyám van 128 GB-os ami minden teszten átment , azt itt vettem a Hardveraprón. -
KillBorn
senior tag
Én is most tértem vissza erre, A11-es EU rom meg Arrow OS után. Az A11 valami gyalázatos ehhez képest, lassú a rendszer nagyon, Arrow os meg túl fapad, és nem találtam rá normális gcamot. Ez az A10-es EU meg már-már custom OS sebességű, és jó képeket/vidókat is csinál. Olyan mint ha a xiaomi minden Miui/andoid verziót előről kezdene, egyre éhesebbek az új verziók, holott egyre jobban kellene programozniuk.
-
Predatorr
őstag
Hosszú történet, lásd 1-2 hete.
Most ráadásképpen megjelent az állapotsort lehúzva a biztonsági kártya alatt 1 szürke sáv „biztonság” felirattal, csak a helyet.foglalja, mert uazt csinálja, mint a biztonsági kártya. Ja, és miután felállt a rendszer, még 3* jelezte, hogy befejezné a visszaállítást, és még 3* le is futott, csak tovább léptettem, de ezta z előző droid 11-gyel is megtette.
Szerintem úgy működik a rendszer, hogy ha valaki hibát tapasztal, és megpróbálja megoldani, egyre több hibát produkáljon. -
Predatorr
őstag
12.0.4 már volt, abban nem gondolkodtam. Az frissült a mostani 12.0.6-ra, amelyet már visszavontak, csak éppen nincs helyette más. Vagy, gondolod, hogy a 12.0.4-re felmenne helyileg a 12.0.8? Nem szeretnék elveszni egy bútlúpban.
Mint írtam, a helyi frissítés szerint minden régebbi, vagy béta. -
-
sandró60
addikt
-
-
Predatorr
őstag
Akkor mégse tegyem föl a 12.0.9-et? Ez hogyan újabb a legújabb 12.0.7-nél?
Á, most tudtam megnézni a másik linkedet, ez pont a RJGEUXM:
"Update: 15/04/2021
Two days after the last stable update was released, a new update is available for the POCO X3 NFC in Europe. It has a version number – MIUI 12.0.7.0 RJGEUXM – and it look to have fixed the random reboot issues."
Azt még mindig nem tudom, miért nem frissül magától már 1 hónapja...
És akkor aszongya, 12.0.10 is van..Pakliman: Eddig még minden telefonon alapból be lehetett állítani, melyik név alapján rendezzen, ezen is.
-
Predatorr
őstag
Kösz, megpróbálom ezt feltenni telóról, ha nem megy, PC-ről. Gyári visszaállítás után nem akadozik. Vagy próbáljam a hongongot?
Ma megint restartolt belépés után.Úgy látszik, beállt heti 1-re.
llaszlo: Szerintem eszközfüggő. Nálam csak csengetési hang nincs, de az következetesen (Maxell BT900). S8-on nem volt gond.
Kowi84 : Minden google profilból külön névjegyet csinál, ha nem figyeltél oda mentésnél anno. Nálam kapásból felajánlotta, hogy összevonja a hasonló névjegyeket, auto kitörölte a duplikálódásokat, semmi probléma.
Viktor0610: Amióta nem használom Windowson a beépített "a biztonságos böngészőt", nem tértek vissza a követések fb-ra.
Ma véletlenül rákattintottam a le nyílra a msngr üzenetben, mert rákattintva nem nyílt meg a főablak, erre visszab.szta a négyzet ikonokat és a buborék-ablakot, amit megint kitakar a billentyűzet, szóval megvan ez, csak visszacsinálni nem lehet.Talán majd egy reinstall.
-
Predatorr
őstag
Köszi, leszedtem, de cxsak ilyen ROM-ot találtam:
Xiaomi_Poco_X3_V12.0.4.0.QJGMIXM_20201026.0000.00_Global_10_XFT, 3.8GB.
Ez lenne még (V12.0.8.0.QJGMIXM, csak 2.3GB), de az enyém RJGEUXM. Nem tudom, mi a különbség, mindenesetre a telefon ezt nem akarta feltenni.
Még mindig "nincs jogom" megtekinteni a frissítési előzményeket, nem értem, miért. -
-
lemmy71
őstag
Még ott a 27% áfa és a 3500ft postai ügyintézési díj, bár még úgy is olcsóbb mint ha itthon vennéd
Én az eglobalon néztem de most nincs 6/128 kék
pedig az majd egy 10 -sel olcsóbb. Amúgy én is arra jutottam, hogy most ez a készülék a legjobb ár érték arányban, számomra lényeges opció a 3.5 jack.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest