- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zombei
aktív tag
Igen, vagy simán neten belépni, és leválasztani, majd utána netet adni a telónak, de a Mi fiókot, ha nem tudod akkor szívás. Youtube-on lehet találni ilyen bypass megoldásokat, de nekem azzal mikor volt egy Note 5 amivel átbas..tak, annál pl. miután lefuttattam, és fiók nélkül is tovább engedett, azután a GPS nem ment, mert letiltotta.
-
Mbazsika
tag
Hát igen, de mentségére szól, hogy a legkisebb gyereknek speciális érzéke van arra, hogy három szobányi távolságról kifigyelje a mintát és aztán ha egy tizedmásodpercre felügyelet nélkül van a telefon, akkor lenyúlja játszani. Így kb. hetente cserélgeti a mintát, oszt abból jött egy ilyen blokkolás.
-
Wasquez
senior tag
Bocs, nem jót írtam! Lenovo Z5S és Z shot A90 voltak az elődök!
Lehet, csak úgy érzem, hogy a lenovo-k jobbak voltak.
Majd lehet, csinálok képet mindhárommal, aztán kiderül!Hogy csináljak akkor minél jobb képet a telefonnal, amin nagyjából fél méter távolságból kéne csinálni egy részletgazdag, jól nagyítható képet!?
Nem akartam degradálni a telefont, mert ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve vele, és a fényképező sem mondható rossznak, csak ez a speciális feladat fekszi meg a gyomrát!
-
Wasquez
senior tag
Annyira álságos szerintem ez az egész hozzáállás!
Miért a hazudozókat védik minden személyiségi jogi korlátozással!?
Nem kell hazudozni, olyat mondani olyan embernek, akiben nem bízunk, amit másnak sem mondanánk el!
Ez egy nagyon jó funkció volt, rengetegszer amikor időpontokat egyeztettem, ez segítette ki a memóriámat, 04.05. vagy 05.04!? -
-
-
Ciccuka
veterán
-
Multibit
nagyúr
-
Predatorr
őstag
Azok is xiaomik, nem?
Dehogy csak nálam!Legföljebb nem olvastad, nem vetted észre. Pl. aki nem rak fel tűzfalat, az nem veszi észre a netre nyúlkáló appokat. Nem én találom ki.
Ma kaptam miui 12.5.5-öt.
Úgy fest, most működik a képvágás offline. Kopkop. Próbáltam a ne zavarjanak módot, nem hívtak, de az üzenet nem csipogott. Kopkop. A többit meglátjuk, pl. h indítja-e a zeneléjátszást a fejhallgató csatlakozására (bármelyikre). Az appokat biztos nem javították, szóval nem reménykedem, h a panoráma fotó végre 360 fokos lesz, vagy h a zenelejátszóba lehetne listát importálni. -
TRob1
veterán
Redmi Note 4x (törötten), Redmi Note 7 (2db), Redmi Note 8T (törött kijelző cserélve), Redmi Note 9Pro és az X3 NFC hibátlanul működnek a mai napig a közvetlen családtagoknál és nálam.
ui: Jah, és öcsémnél és párjánál is valami Poco-k (nem tudom hogy pontosan melyikek-, nem értek hozzá - de asszem vmi amoledesek a 3 körüli sztériából
)
-
-
-
-
-
Bazsi75
csendes tag
Az ujjlenyomatos bénázást nálam is csinálja, de a Raiffeisen appnál vagy amikor meg kell adni akkor jól működik. Az sokkal bosszantóbb, hogy a kijelző elkezdett ghostolni. Valahol a kijelző felső részén lesz a hiba mert a google keresővel meg az órával szórakozik.
És igen full gyári ez is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest