- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ironbed
aktív tag
válasz
Multibit #2209 üzenetére
Akkor lehet, hogy van még valami elrejtve valahol. A fenti leírás MIUI12-hez van.
A Tisztítónál ez megvolt:
7. lépés: A hirdetések letiltása a Cleaner alkalmazásból
Cleaner alkalmazás megnyitása
Koppintson a jobb felső sarokban lévő ecset ikonra(???)
Menjen a beállításokhoz, és kapcsolja ki a "Ajánlás fogadása." -
-
Predatorr
őstag
válasz
Multibit #1416 üzenetére
Fejlesztői beállításoknál megtalálod.
Én már nem tudom követni ezt a sok variációt. Amit leszedtem, és szintén nem megy fel a telefonomra, 10-es droid, és "elavult".sandró60: Értesítések-et javasoltam elsőre. Még jobb, ha a fenti lévő ikont lehúzod, a sávján közvetlenül kell tudnod állítani. "Értesítések tőle".
-
-
Predatorr
őstag
válasz
Multibit #1269 üzenetére
Én sem rootoltam, gyári ROM van rajta! Nem hajlandó 12.0.6-ról frissíteni.
Közben kiderült, másoknál is eltűntek a msngr 3D témák, az legalább nem telóbaj, illetve nem jöttek vissza a négyzet-profilok és a kitakarós buborékok.
Ma reggelre hirtelen tele lett a fb történetem kínai, román, thaiföldi követésekkel.Tevékenyseggnaplóban semmi, semmit nem telepítettem, semmi nem frissült. Letiltásra "valami nem sikerült".
-
Predatorr
őstag
válasz
Multibit #1261 üzenetére
Hát én meg a kuglit kerülöm, ahol tudom.
Onnan biztosan hamarabb kerülnek tovább adatok, mint bármelyik telefongyártótól.
Orosz reklámszerver van ott pl, kaphattál bármit. Látod, nekem is húzta valami a követőket fb-ba. Valószínűleg egyébként az ACR. Másik telód nincs, hogy megnézd, poco-specifikusak-e ezek a szerverek? Mondjuk gyári, frissített állapotban.
Azt tudom, hogy volt Mi Band 4-em, akkor Galaxy S8-cal, pucoláskor mindig megjelent egy kínai program, amely amúgy sehol nem volt megtalálható. De nem orosz.
Vagy váltasz nem kínai telefonra. -
-
-
Predatorr
őstag
válasz
Multibit #1249 üzenetére
Igen, ezt olvastam már tőled. Vsz. majd cserélem A52 5G-re, csak még drága, és nem felejtettem el a Samsung avultatásait és egyéb hülyeségeit az S8-cal.
Nálam van tűzfal, ki sem engedi a szarságokat, elméletileg. A routeremben csak IP címeket lehet blokkolni, de vodanetem van (exUPC), az gyakran magát a forgalmat is blokkolja.
Ja, mobilneten meg 300MB adatkeret 18MB forgalom után elfogyott.
Csináltam egy gyári visszaállítást (), eltűntek a szarságok fb-ról (kop-kop-kop) (Ennyit arról, hogy a telefonnak semmi köze hozzá, bármit és bárhogy kapott, Viktor0610). De most másképp működik a telefon. Ennyit vettem észre eddig:
- Induláskor jelszónál teljes bill. van, nem csak számok.
- Messenger nem kockásodik ikonilag, nem b.szkod használhatatlan ablakokat a képernyőre.
- Szintén msngr-ben viszont eltűntek a témák, csak az alapszín jelenik meg, és ezúttal hiába állítom át a színek megjelenítését vagy a módot, semmi nem segít rajta. Tipp?
- Majd' egy tucatszor restartolt random egy-egy app közepéből, mindent beállítva még mindig helyreállítani akart, visszapakolta a már frissen, újra letörölt appokat, de ez csak + meló volt.
- Valahogy gyorsabbnak tűnik, kb. mint amikor új wint rak fel az ember, nem upgrade-el.(Kevesebb kémkedés?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- BMW topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged