- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fitzgerald
veterán
Akkor még egyszer: az hogy te a kis világodban mit tapasztalsz, talán még annyira sem reprezentatív, mint a "többéves, kétes megbízhatóságú....kimutatás". Mert gondolom nem kérdeztél végig minden Android usert a Földön, hogy rootolva van-e a készüléke. De valószínűleg az országban sem, sőt, a városban/községben/faluban sem, ahol laksz. Ergo a saját ismeretségi körödben tapasztaltakra alapozol, ami néhány tíz, néhány száz, esetleg 1-2 ezer ember, ha igazi szociális pillangó vagy.
"a zsenik is a saját kis világukban élnek. Na persze ez azt sem jelenti, hogy szerintem zseni vagy."
Ezt inkább nem is akarom érteni.
-
Fitzgerald
veterán
"Az, hogy te nem tapasztaltad, nem azt jelenti, hogy nem létezik"
Senki nem mondta hogy nem létezik, azt mondtam hogy egy ilyen statisztikában ez elhanyagolható.
"Mellesleg az adatok amikkel érvelsz egy 3 éves Tencent felmérés adatai"
Hol van arról bármiféle stabil adat, hogy ezek a trendek megfordultak az elmúlt 2-3 évben? Sehol.
"te tényleg elhiszed ezeket a számokat? A világon több, mint az emberek negyede rootolja a készülékét?"
Simán. A maradék 75% még bőven több mint elegendő ahhoz, hogy lefedje a technikai analfabéták, meg a leszarom emberek halmazát is. Ettől függetlenül feltehetően milliós-tízmilliós annak a tábornak a száma, akiknek nem okoz problémát az ilyesmi.
Amúgy meg ez nem egy iPhone 8 topik, hanem egy hír komment szekciója. Két nap múlva senki nem fog már ide írni, és senkit sem fog érdekelni, hogy miről beszélgettünk itt.
-
.Szaki.
addikt
Tudod mi a nagy igazság? Baromira nem érdekel, hogy mennyire viszik őket. Egyet tudok. Hosszú évek óta az első telefon ez az iPhone, amivel az égvilágon semmi bajom nincsen, csak teszi a dolgát. Gondolom Te is ezt tapasztalod a Tieddel.
Pedig sokféle rendszert használtam már. Ameddig pedig ezt tudja a telefonom, addig biztos, hogy Almám lesz. Ennyi. Ezért nem érdekelnek a károgók.Egyébként meg amit Ricardonak írtam, arra gondoltam, hogy Jobs tényleg nagyon kellett az Applenek és szerintem tényleg érződik a hiánya. RIP.
-
tomboy0013
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged