- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Engem ez a nagy egyenlőség zavar most a cégnél. Nincs semmi bajom ha valaki fekete, vagy ázsiai, vagy azzal sincs ha több nő van a vezetésben meg hasonlók, de ilyen szempontok miatt átalakítani a vezetőséget, hogy a statisztikák egyenlőséget mutassanak... Basszus ha a jó termékeket 50 afrikai leszbikus, ám terhes nővel lehet elérni, akkor legyen a vezetőségben annyi, ha 50 középkorú családos férfival, akkor meg legyen olyan az összetétel. Kiválasztásnál az legyen a szempont, hogy a legjobb jelölt nyerjen, ne az, hogy a faji, nemi stb statisztikák kiegyenlítetek legyenek. agyrém.
Az eladott darabszám engem is hidegen hagy, 2 dolog miatt jó, ha magas. Az egyik, hogy a trollok egy része legalább csöndben marad és nem károg, ami viszont fontosabb, hogy ha nagy, fizetőképes bázis van az iOS mögött, akkor továbbra is jó minőségű, rendesen frissülő, minőségi appokat kapunk a fejlesztőktől. Mert ez gond volt ugye Windows Phone-nál is, ott kicsi volt a bázis, nem érte meg fejleszteni, androidnál meg kevesen fizetnek, hiába vannak többen.
-
-
törölt tag
Nem szar, sőt, de én pl. most, hogy a lezúzott 5s-em helyett vettem egy M4 Aquát karcmentes használtan feleannyiért, mint az eléggé leharcolt, helyből akkucserés iPhone volt, azt mondom, hogy az ár-érték arány tényleg meredek. Az új kütyü is pörög, mint a zománcos bili, abszolút pozitív csalódás, a hétköznapokra semmivel nem rosszabb, mint az volt.
-
Juhaszatti
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest