- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Tudod mi a nagy igazság? Baromira nem érdekel, hogy mennyire viszik őket. Egyet tudok. Hosszú évek óta az első telefon ez az iPhone, amivel az égvilágon semmi bajom nincsen, csak teszi a dolgát. Gondolom Te is ezt tapasztalod a Tieddel.
Pedig sokféle rendszert használtam már. Ameddig pedig ezt tudja a telefonom, addig biztos, hogy Almám lesz. Ennyi. Ezért nem érdekelnek a károgók.Egyébként meg amit Ricardonak írtam, arra gondoltam, hogy Jobs tényleg nagyon kellett az Applenek és szerintem tényleg érződik a hiánya. RIP.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Juhaszatti #99 üzenetére
Szerintem ez annak tudható be, amit írtam is, hogy nem volt akkora áttörő különbség az előző modellekhez képest, hogy megérje váltani. A 8 pedig ha tényleg beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor szerintem baromi nagy sikernek kéne lennie, de mondom én ezeknek a jósolgatásoknak semmi értelmét nem látom. Majd ha megjelenik, akkor szeretném látni az adatokat az előrendelésről, meg utána a fogyásról. Az a hiteles, ezek csak latolgatások és marketing. Konzumidiótákra hathat, akik felvágják az ereiket ha nem az elsők között vehetik át a legújabb terméket. (Nem, nem csak azok lehetnek konzumidióták akik iPhone-t akarnak venni, ez minden más termékre is igaz.)
Ricardo
Ez egyébként sajnos szerintem is így van.
-
.Szaki.
addikt
Tudjuk tudjuk tudjuk "szarazájfón".
Egyébként kb minden nagyobb típusnál megjelenik egy ilyen cikk, hogy nem fogják vinni, másnap már ugyanarról megjelenik, hogy kirobbanó sikert fog aratni, hagyjuk már. Szerintem ez csak marketing, hogy szépen nőjön az előrendelések száma, amikor már előrendelhető lesz.. Majd ha megjelenik kiderül, hogy mennyi fog belőle fogyni. Csodálkoznék amúgy ha rosszabbul fogyna, erre bármelyik iPhone-ról megérheti váltani, tényleg jelentős változások lesznek, nem úgy, mint pl a 6S-7 váltáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged