Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
valahol úton van. Aug. 20-án jött a processing e-mail, 24-én beterhelték a bankkártyát a fuvar+ÁFA tétellel. Most már nagyon várom a DHL trackinget (német fórumos tapasztalatok alapján kb. 3 héttel a processing mail után jön a tracking és rá 1-2 napra meg a szállítmány)
Gadgetwraps első levelem valahol eltűnt az útvesztőben (nincs tracking), írtam nekik és elvileg küldtek egy újabb packot (remélem ez már ide is ér). Truffol szíj is úton van már. Már tényleg csak a PTS kell...
-
-
-
-
rontó80
csendes tag
Köszi.
Újra indítottam mindent, a telót és az órát is és amit javasoltál azt is megtettem. Jelenleg működik, jönnek az üzik.
Még egy kérdés, valami javaslatotok volna, házilag miből lehetne képernyővédő fóliát csinálni?
Valamint aki használt már gyárit, meg tudná mondani, hogy ragyaszóval tapad vagy csak simán, mivel szerintem polikarbonát az óra felszíne és ha ragasztót alkalmaznak akkor később, azt nehéz eltávolítani.Köszi
-
-
-
DonDragonka
őstag
Akkor nekem valami extra 301BL-em van...
És sajnos extra de kijelzőhibás. Külön topikja van a Pebble fórumon...
-
DonDragonka
őstag
Nem akarom én szétszedni, csak érdekességnek megírtam hogy; ha dísz, ha nem az enyémen van hátul négy csavar... :-D
Ezen a képen például egy olyan óra van aminek nincs a hátulján sehol csavar...Sajna a custom FW-el se görgeti a főmenüt... Már próbáltam.
Nekem se mindig esik szét a kép, de előfordul...
-
doongoo
addikt
zuhanyzás szerintem simán mehet benne. Alap verzióban zuhanyozok rendszeresen és használtam uszodában is gond nélkül.
Amikkel használom:
- egyedi magyar nyelvű firmware innen: pebblebits.com
- pebble dialer - híváskezelésre
- notification center - minden értesítés kezelésére
- music boss - zenelejátszó vezérléséhez
- Glance - sokmindenre
- Nav Me - néha gyalogos navigációra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Router gondok
- Elektromos autók - motorok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest