- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
valahol úton van. Aug. 20-án jött a processing e-mail, 24-én beterhelték a bankkártyát a fuvar+ÁFA tétellel. Most már nagyon várom a DHL trackinget (német fórumos tapasztalatok alapján kb. 3 héttel a processing mail után jön a tracking és rá 1-2 napra meg a szállítmány)
Gadgetwraps első levelem valahol eltűnt az útvesztőben (nincs tracking), írtam nekik és elvileg küldtek egy újabb packot (remélem ez már ide is ér). Truffol szíj is úton van már. Már tényleg csak a PTS kell...
-
-
-
-
rontó80
csendes tag
Köszi.
Újra indítottam mindent, a telót és az órát is és amit javasoltál azt is megtettem. Jelenleg működik, jönnek az üzik.
Még egy kérdés, valami javaslatotok volna, házilag miből lehetne képernyővédő fóliát csinálni?
Valamint aki használt már gyárit, meg tudná mondani, hogy ragyaszóval tapad vagy csak simán, mivel szerintem polikarbonát az óra felszíne és ha ragasztót alkalmaznak akkor később, azt nehéz eltávolítani.Köszi
-
-
-
DonDragonka
őstag
Akkor nekem valami extra 301BL-em van...
És sajnos extra de kijelzőhibás. Külön topikja van a Pebble fórumon...
-
DonDragonka
őstag
Nem akarom én szétszedni, csak érdekességnek megírtam hogy; ha dísz, ha nem az enyémen van hátul négy csavar... :-D
Ezen a képen például egy olyan óra van aminek nincs a hátulján sehol csavar...Sajna a custom FW-el se görgeti a főmenüt... Már próbáltam.
Nekem se mindig esik szét a kép, de előfordul...
-
doongoo
addikt
zuhanyzás szerintem simán mehet benne. Alap verzióban zuhanyozok rendszeresen és használtam uszodában is gond nélkül.
Amikkel használom:
- egyedi magyar nyelvű firmware innen: pebblebits.com
- pebble dialer - híváskezelésre
- notification center - minden értesítés kezelésére
- music boss - zenelejátszó vezérléséhez
- Glance - sokmindenre
- Nav Me - néha gyalogos navigációra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest