Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user01
aktív tag
válasz
Williamgrant #6355 üzenetére
Siker! Az értesítések előnézete nem volt kipipálva a viberben.
Nagyon köszönöm a segítséget! -
user01
aktív tag
válasz
Williamgrant #6353 üzenetére
Igen, egy hete vettem... Letöltöttem a Play-ből a legfrissebbet (4.4.1), az pedig frissítette az órát is (4.3). Minden engedély meg van adva a Pebblének.
-
czandor
csendes tag
válasz
Williamgrant #6329 üzenetére
Szia!
Köszi a visszajelzést!
Betűméreteken, ikonokon, jobb pozicionáláson fejlesztek még folyamatosan.
Ha van egyéb ötlet szívesen várom. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6331 üzenetére
Kösz!
Én majd hétvégén tesztelem, most meló közben nem akarok meglepetést
(Nem hoztam a töltőt) -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6329 üzenetére
Akksit mennyire meríti?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6322 üzenetére
Rákérdeztem, az alkalmazás ismétli az értesítést.
Elvileg javítani fogják. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6322 üzenetére
A PH! alkalmazás addig ismétli, amíg a telefonon ki nem nyomon vagy meg nem nyitom.
-
válasz
Williamgrant #6292 üzenetére
Hogy érdemes küldeni? Ahogy nézem, a ürgefutár honlapján a legolcsóbb futárszolgáltatás (GLS) is 6e ft. Posta? Túlsúlyos levélként?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6247 üzenetére
Szóval nincs megoldás, értem
-
válasz
Williamgrant #6245 üzenetére
De akar értesítést, de a fontosaknál rezgést IS.
-
válasz
Williamgrant #6238 üzenetére
Utállak téged is meg Pulsart is!
(Na jó, nem, ti mákosok!
)
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6218 üzenetére
Tény, hogy nem mindent, de nagyon sokszor csak a fölösleges szó...ás megy
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6204 üzenetére
Ja, de nem most kezdődött
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Williamgrant #6202 üzenetére
Ha lenne üres 20 percem, talán utána is tudnék járni rendesen...
-
válasz
Williamgrant #6178 üzenetére
Igaz, de ahogy vesszük végül is az árát kifizettem, a 2 opció mivel én hülye külön vettem, fedezi a 3-masat. De már külön nem érte volna megvennem a 3masat.
-
válasz
Williamgrant #6141 üzenetére
user error. Telefon samsung böngészővel nem tudtam lementeni normálisan a pbw fileokat, pc-n lementettem, google drive-ra felraktam, innen bármikor vissza tudom majd tölteni, ha offline lesza szerver.
-
válasz
Williamgrant #6129 üzenetére
volt időszak amikor nem volt az enyémen sem semmi, és még elég izmos is volt, de hát öregszik az ember...
-
válasz
Williamgrant #6124 üzenetére
És ha epilált?
-
válasz
Williamgrant #6124 üzenetére
Miért mert kevesebb rajta szőr? 😀
-
válasz
Williamgrant #6061 üzenetére
ROTFL.
Egyébként én 10-30 százaléknál felteszem tölteni, sosem volt hibaüzenetem. (Pebble Steel, Pebble Time Steel).
-
válasz
Williamgrant #6061 üzenetére
Nem viccből mondtam, benne vagyok a facebookon egy pebble junkes csopiban ott van a pebble 2-re elég sok panasz.
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #6003 üzenetére
Vágom..... De ezt nem értem, hogy miért nem szerzi meg valaki, szinte ingyen... Attól még, hogy a programozókat átvette a Fitbit, voltak ott mérnökök, tervezők, stb. Egy komplett csapat volt ott.
Ha a Citizennek kellett volna, akkor most miért nem mozdult rá ezekre az emberekre és a HW-re?
Mindegy, nyilván ebbe nem látunk bele. -
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #5998 üzenetére
Éppen ez a lényeg, hogy hw-t nem kellene fejlesztenie és a név is elérhető maradna. Esetleg SW-t kellene "csak" hozzá fejlesztenie. Ez azért más szitu, mint nulláról egy okosórát fejlesztenie.
hatpersze
Atya, Úr Isten.
Nincs több kérdésem... Inkább hagyjuk. Iszom egy kólát az egészségedre. -
válasz
Williamgrant #5988 üzenetére
Honnan tudod, hogy a Citizen felvásárlás vége nem ugyanaz lett volna?
-
válasz
Williamgrant #5991 üzenetére
Írd bele lécci azt is, hogy van akinél jól
-
mrgold
tag
válasz
Williamgrant #5937 üzenetére
Nem voltam biztos a "használt"-ba... Köszi.
-
válasz
Williamgrant #5918 üzenetére
Látom milyen jól járt.
-
air
nagyúr
válasz
Williamgrant #5918 üzenetére
4. Noname webshop. Mennyivel megbízhatóbb, mint az Amazon?
-
válasz
Williamgrant #5915 üzenetére
50k van, inkább innen mint hogy így járjak, ott nincs rá gari idehaza van.
-
domojko
senior tag
válasz
Williamgrant #5880 üzenetére
És azt mikor és kinek fogom fizetni?
-
domojko
senior tag
válasz
Williamgrant #5848 üzenetére
-
válasz
Williamgrant #5789 üzenetére
-
válasz
Williamgrant #5787 üzenetére
-
tknof1871
őstag
válasz
Williamgrant #5736 üzenetére
Ez az. HR célhardvert nem helyettesíti. Ezt nagy betűvel kéne ráírni az összesre. Ez a technológia, a csuklón optikai szenzorral pulzus mérés, túl bizonytalan és pontatlan. Életet nem lehet rábízni.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #5736 üzenetére
Pont ezert irtam, hogy pebble2-n belul a HR vs. SE kerdes nem olyan egyertelmu. Az SE olcsobb, a HR adatok hasznossaga meg kerdeses.
Egeszen konkretan a hsz. irasa kozben raneztem, 53-at mutatott es epp valtott 66-ra, veletlen epp van nalam egy felkaros vernyomasmero, megmertem, szerinte 92. Azota a pebble ujra valtott, most 55-t allit. Ezutan pulzus kitapintva es stopper, 88. Ez azert nem kis szoras.
En nem igenylek pontosabb adatokat, nem azert irtam, hanem hogy a leendo tulaj se varjon. Ennyi. -
air
nagyúr
válasz
Williamgrant #5726 üzenetére
Micsoda, kérem?
-
válasz
Williamgrant #5671 üzenetére
Hát igen, továbbra sincs semmi konkrétum, mi készül el év végéig és mi nem, ez eddig csak önfényezésnek tűnik számomra a rebble fejlesztők részéről. De hátha összekapják magukat...
-
válasz
Williamgrant #5671 üzenetére
Fordíts
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #5663 üzenetére
6.0, nem regi csak szar (nemzetkozi adattablat neztem meg amikor az elazott helyett hirtelen kellett masik a gyereknek, es ott 1G ram-mal volt, a telenor meg valahonnan beszerzett meg 512-es variaciot... raadasul ugyanannyi nyuzastol ripityara ment, pl. elolap kamera elott kitort darab, amit fizikailag kibirtak az elozo telefonjai meg az azota levo is).
-
zezoka
őstag
válasz
Williamgrant #5639 üzenetére
Köszi!
(vasárnap reggel vettem le atöltőről, ma este már enni kér - de legalább nem naponta)
-
válasz
Williamgrant #5627 üzenetére
-
válasz
Williamgrant #5604 üzenetére
Mondd, hogy a Truffol jobb minőségű!
-
icemad
nagyúr
válasz
Williamgrant #5594 üzenetére
Van: [link]
Persze logikusabb, csak néha kényelmesebb az órát nyomkodni.
-
knyitogato
őstag
válasz
Williamgrant #5524 üzenetére
Köszi az infót. Bevallom, ezt nem feltételeztem, ha tudtam volna, nem írok ilyesmit. Nagyon régen, az SGS2 topicban pl simán pörgött a neve egy srácnak, aki javít. (kb hat éve, igaz
)
-
konzi
aktív tag
válasz
Williamgrant #5524 üzenetére
Enek mondjuk sok ertelmet nem latom
Kinek art ez ??? -
knyitogato
őstag
válasz
Williamgrant #5522 üzenetére
Igen, valószínűleg az lesz, köszi, abban bíztam, hátha van itt a fórumban valaki, aki rendszeresen vállal ilyesmit, ezért érdekelt a fedlap cseréje is, hogy egyáltalán lehetséges-e. Viszont attól tartok, hogy ha szétkapom, ugrik a vízállóság. Ez van. Üdv!
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #5501 üzenetére
jó neked. Nekem volt kb. 1 év után és sajnos elég gyakori a jelenség, azaz én ezt mérlegelném mindenképpen...
De mindenki maga dönt természetesen -
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #5499 üzenetére
Talán a várható screen tearing miatt. Én legalábbis amiatt nem ajánlanám...
-
válasz
Williamgrant #5491 üzenetére
És még jó sokáig! (ezt a többi Pebble használónak is kívánom
)
-
válasz
Williamgrant #5477 üzenetére
-
válasz
Williamgrant #5460 üzenetére
Gondolom s healt meritheti ennyire, classic többet ki bírt.
-
RealZuperman
tag
válasz
Williamgrant #5419 üzenetére
Ez elég aggasztó...
A Jófogáson van egy pasi, aki Pebblét javít, de csak a Classicot. Esetleg egy ilyen szakit ismer valaki? 4 hónapig használta párom az órát, már kezdett hozzászokni
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #5424 üzenetére
Tudod mennyien vették a karkötőiket? És tudod, hogy milyen a gyári Mi Fit alkalmazás? Még mindig nem az igazi és gyanítom nem is lesz. Igaz, talán jönnek majd egyéb appok amikkel kielégítő lehet a helyzet, de sajnos ezek általában nem lesznek tökéletesek.
De ne legyen igazam... -
icemad
nagyúr
válasz
Williamgrant #5424 üzenetére
De ez zárt rendszerű lesz, ha jól tudom. Extra programokat nem fog tudni. Kb miband 2 nagy kijelzővel...
-
válasz
Williamgrant #5393 üzenetére
Azzal már elkéstem nem foglalkoznak itt már semmivel sem. Pedig ma beszéltem egy taggal akinek 7.0 androidja van nála is eltünt a gyári weather.
-
icemad
nagyúr
válasz
Williamgrant #5316 üzenetére
Én már mentettem.
-
válasz
Williamgrant #5300 üzenetére
De szelesitett nem igen tudom hogy mennyinek kenne lennie, az tiszta sor hogy 22mm.
-
válasz
Williamgrant #5227 üzenetére
Úgy értettem a jelenlegi helyzetet nézve, nem kéne ezt eljátszani.
-
válasz
Williamgrant #5135 üzenetére
Van még egyáltalán Pebble support? Szerintem nincs...
-
válasz
Williamgrant #5133 üzenetére
Ha valakit érdekel, van egy kis problémám a Steellel.
Mármint most csak trollkodtam egyet, bár tényleg van gondom vele -screen tearing, egyre sűrűbben.
Hogy kérdezzek is. Ha az Amazonról vettem, de a Pebble-től (USÁ-ból), akkor kinek írjak?A Pebble-nek kezdtem el a levelet, de nem vagyok benne biztos, hogy jó helyre menne a mail.
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #5118 üzenetére
Akkor egyetértünk: tényleg szubjektív dolog, hogy kinek mi tetszik...
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #5114 üzenetére
Itt nem a számlapon van a lényeg (amin valóban sok az infó, de nekem így jön be) hanem a bezelen. Nekem a gyári széles fehér keret olyan bután nézett ki akármelyik számlappal, ezért ment rá a seikos bezel insert. Így nekem órább összhatása van, pláne ha tennék mellé egy minimal számlapot.
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #5096 üzenetére
Az ígért képek a bezel inserttel felvértezett time roundról (a szíj sem gyári már). A tempered glass végül nem került rá, mert sehogy sem akart megtapadni (úgy tűnik van némi domborulata az üvegnek az órán)
Az első képen még látszik az első próbálkozásból adódóan némi ragasztónyom a perem alatt (azt azóta simán sikerült körömmel leszednem)
-
RealZuperman
tag
válasz
Williamgrant #5103 üzenetére
Köszi szépen
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #5015 üzenetére
Az lenne csak igazán "sukár " egy PTS Golddal ülni egy zebracsíkos kanapén. De szép is lenne...
-
válasz
Williamgrant #5008 üzenetére
Köszönöm előre is. Imádom ezt az órát.
-
válasz
Williamgrant #5000 üzenetére
Nem nagyon, meg van már kb 4 honapja ezután is előfordulhat vagy ezzel nem lesz ilyen baj?
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #4959 üzenetére
Na de en csak egyben konfigoltam be ezt az email cimem, es oda is mentette a kikuldottbe (sajat domainben levo email tarhely, nem valami ingyenes plane nem gmail). Es onnan kuldte, megis ez lett az alairas: "Viselhető eszközömről küldve a Sony Xperia™ segítségével", mig normalban en ekezet nelkul gepelek es olyan az alairasom is meg szabalyosan kotojel-kotojel-szokoz-enter elvalaszto van benne stb. Mindegy, azt hittem csak rossz helyen keresem, akkor ilyen marad.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #4957 üzenetére
Koszi a valaszt! Az email kliensben csak egy alairas van, amit en editaltam mar reg, ez valami uj [hordhato eszkoz kitetel miatt gyanakodnek az android wear-re, de az meg ora felismerese nelkul nem jut el a beallitasokig...]
Masik ka'r, marad az allando 3 masodperc minimumon, de nem tetsz. -
válasz
Williamgrant #4938 üzenetére
Mint pl. a prosztatavizsgálatnak.
-
válasz
Williamgrant #4902 üzenetére
+Speedo: félreértitek. Arra gondoltam, hogy a KS nagy eséllyel nem írogatna ilyet, ha nem lenne birtokában a pénznek. Így azt a Pebble vagy már visszaadta nekik, vagy el se vitte. Ez így megnyugtatóbb pl., mintha a Pebble írogatna e-mailt hogy "de mostmár mindjárt utaljuk, add meg hogy hova, stb..".
Szóval annak örültem csak, hogy ez már egy baromi nagy eséllyel sínen levő ügy.
-
válasz
Williamgrant #4897 üzenetére
Rendben mester, tévedtem.
-
válasz
Williamgrant #4851 üzenetére
A sáv és a vas egy dolog a munka egy másik. Az alkatrészeket meglátjuk, én annyira nem hiszek benne, túl keveset adtak el ahhoz. Amit példának felhoztál telefont, abból 46 millió ment el, a Pebble 1 éve járt 1.5 milliónál a teljes termékskálát figyelembe véve.
-
válasz
Williamgrant #4849 üzenetére
Viszont infrastruktúrát senki nem üzemeltetne hozzá gondolom, már ha szükséges lenne neki rá. Illetve az ökoszisztéma ami kiszolgálja az adott és virul az egyéb ugyanilyen platfromú telefonok miatt (android). A másik, hogy hirtelen rákeresve szinte minden kapható hozzá. Viszont Pebble kijelzőt, pcb-t, akkut mutasson már nekem valaki az aliexpressen vagy bárhol
A legbonyolultabb "alkatrész" ami kapható hozzá, az a töltőkábel.
-
axioma
veterán
válasz
Williamgrant #4800 üzenetére
En pont tegnap keresgeltem benne, magyaritast is de se root se custom ugyhogy nem erdekes, meg felraktam ajanlott progikat, eddig nem nyertem.
ON: en nem szoktam normalisan megnezni, vagy tenyleg nincs olyan gomb a bejovo hivasnal, hogy ne vibraljon tovabb, nemitsa a csorgest, de ne tegye le? Gyerek szokott ramcsorogni visszahivom (a prepaid 7 masodperces arai ugyebar), de az irodaban meg nem kivancsiak a csengohangra annyi ideig, meg a vibra is feleslegesnek tunik, abbol alapbol eleg lenne egy, ezt az egyet nem tiltottam a telefonon (a tobbi hangjelzest igen).
A masik ami erdekelne, hogy jelezzen ha a waze-n hang akarna kijonni. Van erre barmi esely, valami tasker tipusu vagy hasonlo, kiserletezett mar valaki? Tudom, gmaps ora-app van, igaz nem tudom az jelzi-e rezgessel hogy action van. [Valamiert ugy sikerult, hogy a mellette hallgatott zenebe csak eyg kis nemulas van, ha feltunik hogy egyaltalan van, el vannak maszva a hangerok, vagy rossz az autohoz - pontosabban a radiojahoz - csatlakozo drotom. Meg amugy is nekem nem kell bemondja, ha van valami ranezek, csak sajna igy elsikkadhat.]
Amugy nagyon megszoktam nehany nap alatt mar az orat, nalam inkabb kutyumania (es a fejlesztesi lehetoseg) gyozott meg, az epaper a konkret markarol; most viszont mar a kenyelem a nyero. Lehet a kovetkezo telefonom lapat es hordhatom a taskamat az ovtok es compact kivitelu telo helyett. -
válasz
Williamgrant #4778 üzenetére
Azért nem tettem mert amikor először megnéztem egybol engedte. A másik hogy lehet az órát újra indítani?
-
pampika
őstag
válasz
Williamgrant #4761 üzenetére
konkurenciát felvásárolni elég régi szokás
lehet a piaci részesedésért, saját fejlesztésű technológiáért, szabadalmi portfólióért, etc. szóval sok okból. -
consono
nagyúr
válasz
Williamgrant #4761 üzenetére
Sajnos az elméleted ott bukik, hogy a Pebble rossz anyagi helyzetben van, a Fitbit meg nincs, függetlenül a termékeik minőségétől. Igazából az eladások sem jók a Pebblenél, pl. itt:
http://www.wareable.com/apple-watch/fitbit-top-seller-wearable-tech-1593
Nem is látszik, miközben a Fitbit a listavezető ( van frissebb is, pl.: http://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS41284516).
Én a magam részéről sajnálom a Pebble-t, nagyon szerettem volna egyet, de végül máshol kötöttem ki (nem a fitbitnél, a Garminnál) Igazából most is szeretnék egy roundot, lehet, hogy majd lesz is.
-
válasz
Williamgrant #4750 üzenetére
Viszont azt írják mindenhol hogy anyagilag nagy szarban vannak, ezért árulták a céget. Márpedig ha ez igaz, akkor a KS kampány elég sok mindent megmagyaráz. Sokan nem értették és fujjoltak miatta, mert hogy befutott/felhízott cég, miért kell neki a KS-re menni? Hát nagy csodák nincsenek: pénzért mentek. Mert hiába gondolta mindenki naivan, hogy nekik aztán biztos nem gond 1-2 új óra legyártása pénz kunyerálás nélkül, úgy látszik nem így volt.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Williamgrant #4680 üzenetére
Korábban itt írta valaki. Onnan vettem csak.
-
válasz
Williamgrant #4646 üzenetére
Ja hogy ez egy androidis rom.
-
válasz
Williamgrant #4640 üzenetére
Ha egy webshop nem így jár el, akkor törvényt szeg.
-
noorbertt
őstag
válasz
Williamgrant #4612 üzenetére
Tapintasra teljesen más, nem gagyi műanyag érzet mint sima Pebble esetén. Kinézet is kellemesebb. Töltő kábel szokatlanul hosszú ami jó dolog
Elsőre ennyi, nem hiszem h sokban más lenne mint az előd kivéve a mikrofon és a szívverés mérő de kiderul. Nem bántam meg! -
noorbertt
őstag
válasz
Williamgrant #4608 üzenetére
Még be sem kapcsoltam
Tapintasra minőségibb a szilikon, elsőre pozitív de majd csak később tudom megfogdosni
Ami fura volt hogy a szijjat nekem kellet oda kapcsolni
-
babli
tag
válasz
Williamgrant #4594 üzenetére
Elég meggyőzően hangzik.
Köszönöm a választ! -
air
nagyúr
válasz
Williamgrant #4540 üzenetére
OK. Köszi.
Már írom a levelet. -
air
nagyúr
válasz
Williamgrant #4538 üzenetére
Nem vettem komolyan a csókost, csak nem értettem teljesen. Mifelénk nem kimondottan ilyen szituációkra szokták használni.
A gari kérdésben szerinted elfogadják a Battery+ app által mutatott grafikont?
Vagy tegyek egy próbát, aztán meglátjuk? -
air
nagyúr
válasz
Williamgrant #4527 üzenetére
Már miért lennék csókos?
Írtam neki, válaszolt, nem jött be, újra írtam, megint nem volt jó az ötlet, aztán a 4. vagy 5. levél után küldött egy módosított verziót, ami végre működik.De lenne egy kérdésem.
A Battery+ appot használom, ami monitorozza az óra akku használatát.
Múlt kedd után ma töltöttem fel 5%-ról több mint 1 óra alatt. 4mA-rel töltött.
Amikor levettem a töltőt 10 nap 19 óra hátralevő időt becsült.
Aztán 5 perc múlva leesett 90%-ra az akku, és már csak 5 nap 15 órát írt.
Most, 6 órával később ezeket mutatja, és ilyen a merülési grafikonja:
[kép1]
[kép2]
[kép3]Szerintetek mi történt az akksival?
Vonatkozik erre valamilyen szinten a garancia?
Az óra 3 hónapos. -
válasz
Williamgrant #4498 üzenetére
Akkor ezt meg is beszéltük, move on.
-
válasz
Williamgrant #4495 üzenetére
Jó, azért ezt egy kicsit túlzásnak érzem
Józan paraszti ész is van a világon, nem hinném hogy a laptop topicba vagy egyébbe kéne küldeni áraztatni a "szabály az szabály" alapon, figyelembe véve azt is, hogy elég specifikus a dolog
Ráadásul szerintem nem is minősül hirdetésnek.
A "HA meg nem tud rá senki semmit mondani itt" dolgot úgy értettem, hogy nyilván ha valaki éppen benne van mert vesz vagy elad PS-t, akkor tud mondani árat. Egyéb esetben túrni kell a netet, azt meg ő is meg tudja tenni.
-
bull84ghia
őstag
válasz
Williamgrant #4495 üzenetére
Nem is reklámnak szántam, csak ugye a beárazós topikok nem játszanak. Az sem biztos hogy még eladom. Igazából nagyon teszik, csak amikor szolgálatban vagyok nem akarom hogy megsérüljön, ahhoz túl frankó kis ketyere.
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #4469 üzenetére
frissítettem az összefoglalót:
P2 esetén már nem a Kickstarterre mutat a link, hanem a getpebble-re
P2SE - újként felvettem a listára -
válasz
Williamgrant #4418 üzenetére
"Egyszerre, de nem egy időben" akartam mondani...
Köszi doongoonak is, kipróbálom. -
válasz
Williamgrant #4385 üzenetére
Williamgrant:
Jajj, ne gonoszkoggy má'!guyver:
Köszi a képeket! -
bigrock
addikt
válasz
Williamgrant #4361 üzenetére
Ezt hogy érted? Csak azért kérdem, mert tudtam volna venni refurbished Time Steel-t is, a tulaj szerint nem használt, 0 kilométeres, csak újra csomagolt, de a gyári dobozába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- NBA és kosárlabda topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest