Hirdetés
- iPhone topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
czandor #6418 üzenetére
Szia!
Először is köszönjük szépen a WF-et, nagyon szép munka.
Kérhetnék esetleg valamit?
Meg lehetne azt oldani, hogy az analóg órában megjelenjen egy digitális óra is (mondjuk a 10-es és a 2-es számjegy közötti részen)?
Eddig ezt a WF-et használtam és a tiédből most nagyon hiányzik nekem a pebble felirat helyén megjelenő digitális óra.
Köszi! -
-
válasz
czandor #6324 üzenetére
Leszedtem , es probalgatom de mar most elismeresre melto az elkeszult munkad . Amin valtoztatnek az talan a datum kijelzes (ikon helyet szimplan csak szam/karakter ) mert fekete hatternel hat kicsit erdekes a datum kijelzes pici ikonja . Mas hibat vagy szemet banto dolgot nem leltem ,jo par oranyi buzeralas utan sem .
Fogadd elismeresem . -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest