- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
sideburns #64 üzenetére
"Mert mondjuk lehet, hogy egy videót évekkel később is meg lehet nézni?
Kisgyerek, szalagavató, esküvő?"Attól, hogy valami csak fHD / HD és nem 4k, már nem nézhető?
A héten elkezdtem nézni egy régi sorozatot. Kilencvenes évek. NTSC SD, érted, 480p! És még élek!
Csak pislogok itt egyeseken. Egy éve 4k még csak a hírekben és a kiállításokon volt, most meg már élet sincs nélküle. Én megvagyok egy jó minőségű 720p-vel is, köszönöm.Tuninger: "Ha meg tökmindegy hogy 720p vagy 4K, akkor valószínűleg neked a videós funkciók egyáltalán nem fontosak. De akkor valószínűleg a fotó minőség sem jobb számodra annyival hogy ezt a gépet vedd egy RX100 m3-al szemben, ami olcsóbb, és közel ugyanezt az állókép minőséget tudja"
Eléggé nem közel ugyanaz. Nagyobb felületű szenzor (kb. 70-80%-kal) alacsonyabb felbontással (kb 65%-a), tehát jóval nagyobb pixelekkel. Remélem megvan, hogy mivel tarol most a Sony: az A7s-sel, egy full frame, de mindössze 12 Mpx-es szenzorral, miközben az A7R, D800, -800E, -810 és -750 mind 36 Mpx. Gyenge fénynél, magasabb ISOnál is alacsonyabb a zaj.
Valamint hajszálnyival, de fényerősebb és hosszabb az obi.
Esti képeknél szerintem az LX100 előnye még kis (fél-, negyed képernyőnyi) felbontásban is szemmel látható lenne, nemhogy kropolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest