Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
Igen, 1" 20MP vs 1,33" 12MP, én is úgy gondoltam hogy sokkal jobbnak kell lennie az LX100-nak, mégis gyakorlati teszt alapján nincs is olyan nagy különbség
Márton: elnézést a pontatlan szövegkörnyezetért, természetesen a highlight infó nem a 4K-2K konverzió miatt került elő, ez a 4K fileban is benne van, hanem azért mert a GH4-hez hasonlóan az LX100 is 0-255 luminancia szintet használ a szokásos 16-235-el ellentétben. Adobe Premierben még látványosabb egyébként a hatás.
-
MC Pite
veterán
Inkább a másikhoz képest nézem mint abszolútban... X20as mérések úgy nézem bő 12őt mutatnak, bár nagy viták vannak hogy ISO400ig amikor ISO100 DR100/200/400 módot tud az EXR-es tizes, ott ő az erősebb, és csak utána jön a huszas, vagy sem. Az mindenesetre tuti hogy a tizes sok fényél dr módban apsc szintű dinamikájú képeket dobál ki jpgben (ilyenkor egy jó apsc szenzorban még van tartalék rawban, sooc jpg-ről van szó), valószínű hogy élőben a beégést hatékonybaban kezeli mint a huszas, az x-trans meg a sötét részből tud többet.
De inkább adott helyen 1-1 mérést néznék egymáshoz, az tűnik használhatóbbnak... -
|AP|
veterán
most azon gondolkodom, hogy a tubusról lecsavarható kis gyűrű az csak az automata obisapi (én kérek elnézést a szóhasználatért
) helye. Konvertereket oda biztosan nem lehetne csavarni, hiszen a gép kitolja elég rendesen az obit. Hacsaknem lesz valami adapter, szintén soksok pénzért...
De igazad van, az is furcsa, hogy eddig semmi hír semmiféle előtétről. Pedig így én is jobban mozdulnék errefelé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest