- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
A leica verzióra gondolsz? Sajnos az is régió lockos. És a felháborító hogy mindenki a Panasonic US-ről szedi a gép paramétereket, és már nem egyszer szaladtam abba a falba hogy 4K 30p-re hirdetik, aztán nagyon is PAL verziós...
Amazon pl a régió lock miatt nem is szállít USA-ból ide. BHphotoról tudnám rendelni, de az meg 307ezerben áll megmindennel együtt.
-
Tuninger
addikt
Én valószínűleg keverem az élességet és a felbontást.
A Blackmagic Pocket Cinema Camera esetén mindenki el volt ájulva tőle a profik közül hogy milyen részletgazdag a kép, aztán nekem meg olyan lágy volt hogy nem értettem miről beszélnek...
Kifejezetten tetszik egyébként hogy az LX milyen beretva éles 4K videónál. De letekerve az élességet meg egészen "filmszerű"
-
Oké, téves, más színprofilt használ, itt a hivatalos infó:
"How do the two versions differ? Well, according to a Leica representative at Photokina, there are only a few very subtle differences between the two. First of all, the Leica version lacks the grip found on the original. It is also supposed to produce more natural-looking JPGs".
És állítólag az alapérzékenysége ISO 80 (!!!) lesz, a szemben a Pana ISO 200-ával.
Összehasonlítás a két változat között: [link]
-
-
Danniel
tag
Hat nemtom... 1195 vs 899. Azert ez eleg jelentos kulonbseg.
Abban meg plane nem vagyok biztos, hogy jobban tartja majd az arat. Vagy ha jobban is tartja, nem biztos, hogy ezzel nyersz annyit, amennyivel dragabban veszed meg. Az LX100 ara is a nagyon-nagyon hatareset, nem adnek ki 33%-kal tobbet azert, hogy hatha jobb lesz majd eladaskor...
-
|AP|
veterán
-
Tuninger
addikt
Természetesen nem, de nézhetjük úgy is, hogy mikor 2 év múlva lecseréled a TV-t, a képminőség is vele együtt javul.
Ha meg tökmindegy hogy 720p vagy 4K, akkor valószínűleg neked a videós funkciók egyáltalán nem fontosak. De akkor valószínűleg a fotó minőség sem jobb számodra annyival hogy ezt a gépet vedd egy RX100 m3-al szemben, ami olcsóbb, és közel ugyanezt az állókép minőséget tudja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest