- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
Többé-kevésbé igaz, amit leírtál, bár pár dologgal kiegészíteném az írásod, ha nem haragszol.
A kijelző felbontása megfelelő, hiszen 4"-nél a 800x480 pixel az jónak számít, még ha navigációra használjuk, akkor is (7"-es tabletek is 800x480-asok zömével, na ott már jobban érezzük a különbséget). A kijelző érintése: hát igen, a sarkoknál szükség van az ujj teljes lenyomatára, míg középen elég az ujj beggyel érinteni. Van, amikor csak másodikraveszi be, de ez szerintm elvi kérdés, nem a hardver hibája.
A GPS-vevőt nemrég teszteltem élesben, s nálam is megszakadt, de ez szoftver függő, mert vannak okosságok a folyamatos jelvételre. Az EPO használata viszont villámgyors helymeghatározást eredményez. Engem ami aggaszt: a pontatlanság; sajnos néha egy másik útra illeszt a készülék, mert nem megfelelő számú műhold vételénél elég nagy a hiba százalék. Kombinált navigálásra (autós+gyalogos túra) még nem volt szerencsém, de később kipróbálom, mert az akku kérdése is izgat.
A hívás minősége elég jó, a hívott fél hangja jó minőségben hallható mindaddig, míg át nem áll egy másik adótorony jelére, s ilyenkor leromlik a minőség.
A LED témára nincs más orvosság, mint a csere, de akkor is messze elmarad a SE Xperia vakujától. Én az "új LED-del szkennelek speciel, tehát telefonon a kamera segítségével digitalizálok, s azt meglehetősen jól. Az autofókusz az, amit hiányolok belőle, emiatt is gyenge a kamerája az érzékelő típus mellett! -
kisspista
senior tag
Nincs lefóliázva a doboz, alapból nyitott. A 3G problémával nem foglalkoztam még, hiszen nem vagyok érintette a témában: én még mindig azon a meggyőződésen vagyok, hogy internetezni vezetékes internettel (WiFi-vel vagy anélkül) kell, így nem is rendelkezem 3G-vel. De azt tudom tanácsolni, hogy egy opciót azért nézz meg: a SIM funkcióknál az adatkapcsolat legyen bekapcsolva, mert alapesetben ez ki van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest