- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
Többé-kevésbé igaz, amit leírtál, bár pár dologgal kiegészíteném az írásod, ha nem haragszol.
A kijelző felbontása megfelelő, hiszen 4"-nél a 800x480 pixel az jónak számít, még ha navigációra használjuk, akkor is (7"-es tabletek is 800x480-asok zömével, na ott már jobban érezzük a különbséget). A kijelző érintése: hát igen, a sarkoknál szükség van az ujj teljes lenyomatára, míg középen elég az ujj beggyel érinteni. Van, amikor csak másodikraveszi be, de ez szerintm elvi kérdés, nem a hardver hibája.
A GPS-vevőt nemrég teszteltem élesben, s nálam is megszakadt, de ez szoftver függő, mert vannak okosságok a folyamatos jelvételre. Az EPO használata viszont villámgyors helymeghatározást eredményez. Engem ami aggaszt: a pontatlanság; sajnos néha egy másik útra illeszt a készülék, mert nem megfelelő számú műhold vételénél elég nagy a hiba százalék. Kombinált navigálásra (autós+gyalogos túra) még nem volt szerencsém, de később kipróbálom, mert az akku kérdése is izgat.
A hívás minősége elég jó, a hívott fél hangja jó minőségben hallható mindaddig, míg át nem áll egy másik adótorony jelére, s ilyenkor leromlik a minőség.
A LED témára nincs más orvosság, mint a csere, de akkor is messze elmarad a SE Xperia vakujától. Én az "új LED-del szkennelek speciel, tehát telefonon a kamera segítségével digitalizálok, s azt meglehetősen jól. Az autofókusz az, amit hiányolok belőle, emiatt is gyenge a kamerája az érzékelő típus mellett! -
-
kisspista
senior tag
Nincs lefóliázva a doboz, alapból nyitott. A 3G problémával nem foglalkoztam még, hiszen nem vagyok érintette a témában: én még mindig azon a meggyőződésen vagyok, hogy internetezni vezetékes internettel (WiFi-vel vagy anélkül) kell, így nem is rendelkezem 3G-vel. De azt tudom tanácsolni, hogy egy opciót azért nézz meg: a SIM funkcióknál az adatkapcsolat legyen bekapcsolva, mert alapesetben ez ki van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged