- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
mariobros
tag
Na kipróbáltam a MIUI-t, először az első verziót, az bugos volt, és nagyon gyorsan merült. Azóta jött ki frissítést, és minden remekül szuperál. Gyorsabbnak találom, mint a gyári szoftvert, de lehet ez csak placebóhatás. Csináltam pár screenshot-ot. Tudom, tudom, iOS copy így az egész, de nekem valamiért tetszik
Erről jut eszembe, sok-sok témát belehet szerezni hozzá, van választék bőven. Mindent összevetve én nyugodt szível tudom ajánlani, számomra meglehetősen bevált. Akinek meg nem tetszik, annak nem muszáj használnia, de egy próbát szerintem mindenképp megér. Pont ezért csináljatok előtte backup-ot, gépről, vagy a cappa72 mester állal készítettet CWM recovery-ből!
-
csinyo
csendes tag
Szia . Nem tudom hogy miért de sajnos ez egy hiba készüléknél és nem egyedi sajnos . Én a Tetyoba 3 szor cseréltettem a készüléket utána azt mondták hogy a sim kártyám a rossz a Yodafona ba bevittem a sim et és semmi baja . Nagy kihívásnak előrenézve választottam helyette inkább egy Atab5Quad ot telot . Pár dologba jobb mint ez de szerintem egy kaptafára épül mindegyik . Amit én még hiányoltam ebből az Overmax-ból szövegfelolvasás hiánya az Atab-ba benne van én arra használom hogy felolvassa a hívó nevét meg a Zájjgó :-) primo-ba ezzel lehet életre kelteni a TTS hangokat .
-
Tehát, ha felraknám az updatet, akkor másik cwm-et kell csinálni?
Nem, mivel ami egyszer működőképes recovery volt, az továbbra is működni fog.
A recovery ugyanis független a rendszerindítástól.#700) Bounti
Pont ez az a patch, ami a boot.img-ből kreál egy gyári 3e recovery-t.
Ha élni hagyjuk, akkor meg is teszi, és ugrik a módosított recovery. -
Bounti
aktív tag
Megválaszolom a saját kérdésemet: Van egy újabb frissítés!
ro.sw.version=FASEN-W980C-OVERMAX-QB18D-T600-6589WV1.0.9
ro.sw.version.incremental=B09
ro.custom.btname = OV-Vertis-01
ro.build.id=JOP40D
ro.build.display.id=W980-OVERMAX-BT-FM-V1.8-20131230
ro.build.version.incremental=eng.builder59.1388399896
ro.custom.build.version=1388399896
ro.build.version.sdk=17
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.2.1
ro.build.date=Mon Dec 30 18:39:45 CST 2013
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest