- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
Magyarországon a vásárlástól számított 8 napon belül bármilyen indok nélkül elállhatsz a vásárlástól, amennyiben hivatalos helyen, forgalmazótól / viszonteladótól vásároltad a terméket. Szóval ha nem felel meg neked, akkor vidd vissza, s visszakapod az árát!
Hirdetésedet láttam, s onnan gondoltam egyből, hogy te lehetsz
-
kisspista
senior tag
-
furmint11
csendes tag
Bocsánat! Nem csupán türelmetlenségből írtam, hanem mert már napok óta olvasom a fórumot, meg is vettem ezt a szériát (nem volt másik
), és olvasás közben sem értettem túl sokat. Ha azt mondom, hogy nyugdíj felé haladó korban vagyok + nő + még életemben nem volt jobb telefonom mint egy ezeréves samsung, aminek már nem tudom a számát..., de forgott a kamerája....,
akkor remélem érthető a: nem is tudom mit kérdezzek először....dilemmám -
RBJ
addikt
/ Vertis 02/
Mindkét nyílás az én próbáltam. De nálam is a felsőbe van.
Pedig igaz és szép minden megyen wifi téren. Igaz nem nagyon használom a netet csak ritkán leszedni valamit a google playről vagy viber hez.
Működik oszt jó van. Ha nem tetszik neked visszarakod a régit. -
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
A gyártónak ezt még nem jelezték, s a forgalomban lévő telefonok elenyésző része nem rendelkezik ezzel a problémával. Én szedtem szét a gombot, nem fizikailag van baj vele, hanem a nyílása kezd el a zsírtól ragadni. Annyira parányi zsír is lerakódik, hogy nem vesszük észre, de kis megkapargatással orvosolható a probléma (ugyanez a helyzet az egér aljával is: használattól dzsuva alakul ki rajta, amitől az egér mozgatása pontatlan lesz, így szükség van időnként eltávolítani a koszt róla).
Kérdés már csak az, hogy ki küldi be csak ezért a telefont szervizbe, ha otthon is megoldható, viszont ez utóbbi garanciavesztéssel jár, hiszen kivülről nem, csak belülről szétszedve tisztítható meg a gomb környéke!
RBJ
Nálam előbb jelentkezett a probléma, viszont te sokkal többet nyüstölöd a telót, ezt nem is értem -
kisspista
senior tag
Conflex Kft. a hivatalosan, magyar forgalmazó, s tőle vásárolják meg a viszonteladók!
A Vertis02 plushoz már a teljes firmware elérhető, mert kértem anno még tőlük, szóval a bátraknak lehet mókolni a szoftverrel, de szerintem te nem fogsz az új telefonnal kapásból, mert elveszted azonnal a garanciádat! Nem érdemes... -
A másik telefonoknál szerintem a CWM és TWRP sem biztosított teljes rendszermentést, pl. bootloader mentésre gondolok - hozzáteszem nem tudom, csak sejtem.
A CWM itt is menti a futó rendszert boot.img, recovery.img, system.tar, cahce.tar, data.tar formákban.
Nincs is ezzel gond.Amikor viszont valaki komolyabban kezdi böködni a rendszert - pl. átparticionálás -, na akkor szokott jól jönni a tényleg teljes rendszermentés.
-
Le akarom menteni a gyári állapotot, amivel megérkezik a telefon.
Akkor neked az SP Flashtool-os mentésre lesz szükséged: [link]
Ez tuti biztosan a gyári állapotot menti le neked.Azt tudnod kell, hogy a CWM nem biztosítja a teljes rendszermentést - mármint abból a szempontból teljeset, hogy: partíciók elhelyezkedésének fájljai, imei-wifi alapinformációk, telefon indulásának alapfeltételei.
A CWM nagyon jó egy működő rendszer állapotának mentésére és visszaállítására, ha a rendszer indulásához szükséges alapfájlok sértetlenek.Azt jól szűrtem le, hogy teljes értékű CWM van rajta, amiben lehet mentést készíteni?
Eddigi visszajelzések alapján igen. -
kisspista
senior tag
A Vertis02 Plus teljesen jó választás, nem fogsz csalódni benne, illetve az árát tekintve: ajándék! A power gomb probléma elkerülhető, ha védőtokban tartod a telót, s nincs szükség hangerő gombbal történő kioldásra (mondjuk erről én még nem hallottam). Nagyon jó telefon, s a navigáció is szépen fut rajta. Egyedül a MAC cím változik folyamatosan, de RBJ kolléga megtalálta erre is a megoldást. Rendeld meg bátran, csatlakozz a Vertis táborunkhoz
Hamarosan érkezni fog tesztre egy OV-TV-DVB-T termék, azaz egy digitális, földfelszíni TV adás vételére alkalmas, okostelefonra és tabletre köthető vevő. Kérdés már csak az, hogy kommunikál-e a Vertis telefonokkal, ez is ki fog derülni
-
RBJ
addikt
01. Kezeli.
02. Gyári rom. 4.2.2 alap android semmi variálás benne csak néhány lengyel alkalmazás van feltéve ami leszedhető.
03. Van root /framaroot/ mentésnek lett csináltatva CWM.
04. Ezt nem értem.
05. Gyárilag nem de már találtunk rá progit GL to SD t amivel át lehet tenni a külső sd re dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest