- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mariobros
tag
válasz
SzinTibi #2151 üzenetére
Na megpróbáltam maga a kernelt külön portolni, és utólag beilleszteni a ROM-ba, de nem indult el utána a telefon. Még teszek egy másik próbát, másképp, de sajnos nem ígérhetek sokat
Legalább elmondhatom, hogy én mindent megpróbáltam! Sajnos a gyártó nem fog észbe kapni, mert az újabb készülékek miatt el lettünk felejtve
-
mariobros
tag
válasz
SzinTibi #2147 üzenetére
Támogatja,csak sajnos a gyártó lesz@rja... Megpróbálom jó magam portolni eme cm 11-et ez alapján.
Kívánjatok szerencsét!Több ROM-ot sikerrel portoltam már, de ez nehezebb dió, mert a kernelt is magamnak kell, és az már sokkal macerásabb.
-
BKL
újonc
válasz
SzinTibi #2114 üzenetére
Nehéz ügy ,vagy lehetetlen a csere, mert a szerviz messze áll a tisztességes magatartástól.
Nekem 2-szer azt hazudták,hogy nincs semmi baja a telónak és a garanciapapírra nem is írtak semmit,mindössze egy cetlin hazudozott a szervizvezetőnek titulált vadbarom mindenféle hazugságot,tőlem ezzel a trükkel 2 hónap telefongarit loptak el konkrétan.
Szakadt volna a feje az anyjába az ilyen trógernak! -
SzinTibi
csendes tag
válasz
SzinTibi #2103 üzenetére
Mint fentebb írtam meggyűlt a bajom egy Overmax EXPI telóval. A 2014.07.03-as rommal folyamatosan forrósodott telefonálás közben, a 2014.07.15-ös rommal meg folyton elnémult telefonáláskor. Amit csak újraindítás oldott meg, de a következő hívásnál újra elnémult. A hibát csak a hívás idézte elő, viszont utána semminek nem volt már hangja.
Márciusban szervizbe vittem részletes hibaismertetővel. 2 hét múlva vissza kaptam, cserélték benne az alaplapot és a hangszórót. A 2014.07.15-ös rommal adták át frissen. A hiba újra jelentkezett, a hangszóró ugyan úgy recsegett mint előtte (hívás közben). A furcsaság az volt az egészben, h vissza tettem rá a 2014.07.03-as romot amivel nem volt hang probléma csak forrósodott. Viszont fura volt h a rom cserével a Wifi MAC címe is megváltozott.(szerencsére csak 1x)
Most áprilisban újra el lett víve a Conflexhez, 1 nap múlva már vissza is adták. A legújabb rom volt rajta és nem némult el és nem forrósodott. A hangszóró sem recsegett telefonálás közben.Viszont itthon, mikor a routerre állítottam be észre vettem, h a wifi mac címe megegyezik a gyárival sőt az IMEI számok is...ergó visszatették ugyan azt az alaplapot amit márciusban kicseréltek.
Kíváncsi leszek meddig bírja. Június elejéig van még rajta gari, de ha újra behülyül akkor kérni fogom h cseréljék ki.
-
-
SzinTibi
csendes tag
válasz
SzinTibi #1975 üzenetére
Megválaszolva magamnak a feltett kérdésem!
Recovery menübe való belépés EXPI készüléken: -Kikapcsolt készüléknél nyomva kell tartani a Volume - (le) és a Power gombokat; -Amikor megjelenik a logó akkor Power, majd a Volume gomb elenged.
A hangerő szabályzókkal lehet navigálni és a Power gombbal okézni. Az "update.zip" fájlt csak az SD kártyára rakva látta és onnan is telepítettem gond nélkül. Verzió nem változott, marad 4.2.2 és 2014.07.15-ös frissítés. Sajnos az sms hiba is maradt, az ü,ö betűket nem kedveli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest