- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Az én bankomnál minden szarra számolnak fel díjat, a csoportos beszedésre is. Az első 2 ingyenes (plusz tranzakciós költség), utána 107ft + tranzakciós költség/db, az átutalás is hasonló módon megy. Lehet nem sok pénz, de nekem megéri ezeket a pénzeket nem kifizetni, ha icskken ingyen meg tehetem kb fél perc alatt, ahogy jönnek a csekkek úgy szoktam fizetni rögtön, az asszony meg szereti el tenni a papírt! Igaz hogy jön rögtön email-ben is a visszaigazolás minden adattal (ő is meg kapja meg én is), de tiszteletben tartom a döntését! Vidéken lakunk, tudom hogy vannak jobb ajánlattal is bankok, de ha valami miatt be kell mennem a bankfiókba, nem fogok utazgatni egy csomót azért hogy másik bank ügyfele lehessek.
-
Keem1
veterán
Óriási tévedés. Látszik hogy fingod nincs róla, de véleményezed.
A különböző "pay" appok virtuális, egyszer használható bankkártya számmal és hozzá hitelesítő tokennel dolgoznak. Egy nagyságrenddel biztonságosabb a hagyományos kártyáknál. A készüléken lévő adatok pedig a Samsung Knox segítségével titkositottak.Ami amúgy az egész készüléket titkosítja. A mi céges telóink ezért csúcs Samsungok, ill iPhone-ok (ki mit választ), mivel a cégnek se mindegy az adatok biztonsága.
És nem egy kis sufni cég, hanem egy 120 ezer alkalmazottat számláló amerikai nagyvállalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest